Uredništvo    7. februar 2019
Dario Čanađija je znova zamenjal klub

Čanađija je spet zamenjal klub

Hrvaški vezist Dario Čanađija, ki je odigral vidno vlogo pri zadnjem državnem naslovu ljubljanske Olimpije, znova menja klub. Vrača se v klub, pri katerem je prvič resneje opozoril nase.
SORODNE NOVICE
Pevnik: Pokazali da smo zelo d...
20.2.2019 | Slovenski nogomet
Olimpija komaj zmogla bosanske...
19.2.2019 | Slovenski nogomet
Olimpija si je sposodila bočne...
18.2.2019 | Slovenski nogomet
Olimpija bo odigrala še eno te...
18.2.2019 | Slovenski nogomet
Olimpija prehiteva, Vombergar ...
17.2.2019 | Slovenski nogomet
URADNO: Vombergar je Olimpiji ...
16.2.2019 | Slovenski nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Hrvaški vezist Dario Čanađija v slovenskem nogometu ni zdržal prav dolgo, a je kljub temu pustil zelo dober vtis. V prejšnji sezoni je odigral vidno vlogo ob slavju Olimpije v prvenstvu in v pokalu, ljubljanski klub pa je imel po koncu posoje priložnost, da ga za nekaj sto tisočakov trajno odkupi od Rijeke, a tega ni storil in s tem, kot že tolikokrat poprej in kasneje, močno razočaral svoje navijače.

Čanađija se je vrnil v Rijeko in v prvi polovici sezone pod vodstvom Matjaža Keka in Igorja Bišćana zbral 20 nastopov, kljub temu pa je kmalu po začetku drugega dela sezone na Hrvaškem zamenjal klub in se vrnil k Slavenu v Koprivnico. Čanađija je s Slavenom sklenil dveletno pogodbo, v Koprivnico pa se je vrnil po petih letih in pol.

"Presrečen sem, ker sem znova tukaj. Moja kariera se je začela v Slavenu, začela se je na tem stadionu in zagotovo imam do tega kluba in mesta posebna čustva," je povedal Čanađija, kateremu tako kot Biščanu dolgoročnejši uspeh v Ljubljani ni bil usojen.

 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE