Uredništvo    15. oktober 2017
Olimpija še naprej v sedlu

Čutili smo zmagoviti gol

Kapetan Olimpije Branko Ilić izpostavlja samozavest v ljubljanskem moštvu, ki je še enkrat več nadoknadilo zaostanek in se v Kidrićevem dokopalo do novih treh točk. "Čutili smo, da prihaja gol," je povedal Ilić.
SORODNE NOVICE
Kazen Olimpiji za skandiranje ...
22.11.2017 | Slovenski nogomet
Video: Trifković s prostega st...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Rudar se vrača na tretje mesto
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Branko Ilić: Izgubili tekmo, n...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Danes na sporedu meglena tekma
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Mura zavezala kravato Fužinarj...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
(foto: nkolimpija.si)
Olimpija je že drugi krog zapovrstjo zaostanek uspela pretvoriti v zmago, saj je tako kot proti Gorici hitro prejela prvi zadetek. Nogometaše Aluminija je s pravim evrogolom v vodstvo popeljal Alen Kranjc, Ljubljančani pa so si hitro opomogli, izenačili in v 76. minuti dosegli še zmagoviti zadetek. Kapetan moštva Branko Ilić meni, da je Olimpija zasluženo prišla do novih treh točk, s katerimi je ohranila prednost pred Mariborom.

"V gosteh še nismo prišli do visoke zmage, težje je. Težko se je vrniti po takšnem začetku in takšnem prejetem golu, a nam je to znova uspelo. Na srečo smo že do polčasa rezultat izenačili, na koncu pa zasluženo zmagali. Skozi celo tekmo smo bili veliko boljši, tako da so tri točke povsem zaslužene," je za klubsko spletno stran povedal Ilić, in dodal.

"Nasprotniku smo takoj dali vedeti, da smo prišli po tri točke. Ustvarili smo si precej priložnosti, za takšno igro in odnos ter pritisk si na koncu nagrajen."

Ilić je razkril razlog, zakaj Olimpiji v letošnji sezoni uspevajo preobrati in pozni zadetki.

"Mislim, da se takšne tekme ne bodo več ponavljaje in da ne bomo vsako tekmo dobili evrogol. Ko se tekma bliža h koncu, je vedno težje, a igralci čutimo, da naš gol prihaja. Na srečo je tudi tokrat prišel."


Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
marjank 15.10.2017, 17:01 Prijavi komentar
Čestitke kapetan Ilić!Vesel sem tudi gola Andreasa,upam in želim mu,da se mu "odpre"in jih da čimveč.Drugače pa čestitke vsej ekipi za dobre igre.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE