Uredništvo    15. februar 2017
Domžale želijo pripeljati Andraža Kirma

Domžale hočejo Kirma

V Domžalah so izrazili namero, da bi svojega nekdanjega asa Andraža Kirma rešili bede pri Olimpiji, kjer na nekdanjega reprezentanta ne računajo. Na koncu bo vse odvisno od Zmajev.
SORODNE NOVICE
Stefan Savić: Proti Krškemu pr...
24.11.2017 | Slovenski nogomet
Kazen Olimpiji za skandiranje ...
22.11.2017 | Slovenski nogomet
Branko Ilić: Izgubili tekmo, n...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Balkovec Domžale vrnil na tret...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
Zmaga tip Tavares
18.11.2017 | Slovenski nogomet
Zmaga je več kot zaslužena
18.11.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Andraž Kirm s soigralci pri Olimpiji ni odpotoval na priprave v Turčijo. Doletela ga je usoda Etiena Velikonje, ki je bil s strani vodstva Olimpije prečrtan, s to razliko, da je pred koncem prestopnega roka uspel "prebegniti" v prvo turško ligo. Kirm se je takrat odločil, da bo počakal na razplet prestopnega roka v Sloveniji, na Olimpijo ga namreč veže trdna in donosna pogodba, kakršne mu v 1. SNL ne more ponuditi nihče drug. 

Ker pa se prestopni rok v Slovenii izteka danes, je tako le še nekaj ur časa, da Kirm morebiti odide drugam. Vzpostavljen je že bil stik z Domžalami, pri katerih je Kirm pred leti tudi zablestel v 1. SNL, se prebil do reprezentanco in začel graditi svojo mednarodno kariero. Domžale izkušenega krilnega nogometaša želijo, a ker ima z Olimpijo podpisano pogodbo, je ljubljanski klub tisti, ki na koncu odloča. Kirm naj po naših informacijah ne bi imel nič proti selitvi, v Domžalah bi verjetno igral, medtem ko v Ljubljani nanj sploh ne računajo. 

Čeprav Olimpiji grozi, da bo dragega igralca (podobno tudi Juliusa Wobaya) namerno pustila na stranskem tiru, se hkrati pojavlja vprašanje, če bodo v vodstvu kluba pristali na to, da okrepijo enega od tekmecev za najvišja mesta v državnem prvenstvu. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
EuroKrem 15.2.2017, 15:14 Prijavi komentar
Ja, to nebi blo slabo, on paše v Domžale, finančno pa naj se zmenijo da se pozna pri naslednjem nakupu stojića v domžalah
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE