Uredništvo    4. november 2018
Je žoga v celotnem obsegu prečkala črto?

Je Suljićeva žoga prečkala golovo črto?

Asmir Suljić je proti Domžalam zabil gol, ki tudi ob ogledu počasnega posnetka pušča prostor za debate. Je žoga v celoti prečkala črto? Več v videu.
SORODNE NOVICE
Mizerna odškodnina za ključneg...
22.1.2019 | Slovenski nogomet
Po Gubercu v Kopru znova tudi ...
21.1.2019 | Slovenski nogomet
Melnjak odhaja iz Domžal
21.1.2019 | Slovenski nogomet
Olimpiji ponujen stari znanec,...
20.1.2019 | Slovenski nogomet
Domžale so se nepričakovano op...
19.1.2019 | Slovenski nogomet
Video: Mladi Žugelj zablestel ...
19.1.2019 | Slovenski nogomet
(foto: /)
 
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 26
<< < | 1 | 2 | 3 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
šikimiki 5.11.2018, 08:02 Prijavi komentar
dokler ne bomo imeli tehnologije, tako dolgo bodo takšne debate obstajale...
Kai 4.11.2018, 21:58 Prijavi komentar
@prosinečki, ti nisi dal sliko sploščene žoge, ampak je v začetnem stiku s tlemi. ŠE pomembneje za presojo-kot pod katerm je narejena slika. Za presojo zadetka je merodajen tlorisni pogled ali linija med vratnicami. Ne pa slika iz polja pod 20 stopinjskim kotom. Tukaj je foto iz Domžalske strani: https://pbs.twimg.com/media/DrLVTv6X4AATBJt.jpg:large PA sedaj domeri 5mm gor ali dol in javi ali je zadetek upravičen.
slitkx 4.11.2018, 21:50 Prijavi komentar
t_k, večina remijev in zmag Olimpije je nespornih. No, razen v glavah ljudi, ki vam je bilo sovraštvo do LJ položeno v zibelko. You're such a poor guy.
trikotna glava 4.11.2018, 21:38 Prijavi komentar
slitkx - veš kaj ti bom rekel. Lepo vi enkrat idite do sodnika, pa mu rečite: " Gospod sodnik, danes želimo, da nam ne pomagate in da sodite za obe ekipi z enakim kriterijem, ker ste tudi plačani s strani vseh klubov in je to tudi vaša naloga; pošteno sojenje za obe ekipi. " In ko boste to naredili in potem tudi tisto tekmo zmagali, se lahko midva naprej pogovarjama.
slitkx 4.11.2018, 21:24 Prijavi komentar
trikotna glava, na podlagi česa trdiš, da če zadetek Olimpije ne bi bil priznan, slednja ne bi prišla do točke? Morda bi zmagala, morda izgubila, morda remizirala z drugačnim izidom. Well, tega ne ve nihče, razen tebe, mar ne? Navajanje, kaj bi se zgodilo ob predpostavki nečesa drugega, je nakladanje.
slitkx 4.11.2018, 21:22 Prijavi komentar
trikotna glava, boš kmalu romboid?
slitkx 4.11.2018, 21:20 Prijavi komentar
100% bi lahko potrdili ali zanikali SAMO, ČE bi bila kamera v liniji s črto na golu in nad njo oz. če bi imeli VAR. Ker nimamo ne prvega ne drugega, so komentarji prepucavanja.
Who? 4.11.2018, 20:38 Prijavi komentar
Aja gol je bil priznan? Sorry nisem gledal cele tekme. Sem prebral sam na hitro članek, pa sem mislil, da so ga razveljavili. Po mojem napačna odločitev sodnikov.
trikotna glava 4.11.2018, 20:33 Prijavi komentar
To ni bil gol in na račun tega gola je danes Olimpija dobila s strani sodnikov zlata vredno točk. Lani ste na tak način osvojili naslov prvaka. Če bi sodniki pošteno sodili, bi lani kot tudi letos zaostajali za več kot 10 točk. Olimpija sploh ni tako dobra, kot kaže lestvica. In na lestvici so tako visoko samo zaradi sodniške pomoči. S takšno sodniško pomočjo, kot jo ima Olimpija, bi lani bil lahko Ankaran prvak. Ko pa pride Evropa in ni sodniške pomoči, pa Olimpijo nabijajo na pol amaterski nogometaši in Olimpija tudi dobi na 3 tekmah, 3 rdeče kartone, v slovenski ligi pa niti enega na 36. tekmah. Ni to malo čudno ? Ne, ni in tukaj je dokaz, da sodniki ne sodijo za obe ekipi enako. In na to se je tudi opozorilo na konferenci.
trikotna glava 4.11.2018, 20:27 Prijavi komentar
Če nisi prepričan ali je 100% gol ali ni potemtakem ne priznaš gola. In nihče ti ne zameri. Tukaj pa vsi vemo kako je na stvari. Olimpija ni smela te tekme izgubiti. Ker se je Maribor pritoževal, zakaj Mariboru in Olimpiji sodijo samo sodniki iz Kranja in Ljubljane, NZS zaradi tega ni delegirala glavnega sodnika iz Kranja in Ljubljane. Že zaradi tega Olimpija težko zmaga in so zato dali sodnike za golom kar iz Ljubljane in to ne neke navadne sodnike, ampak navijače Olimpije, da če bo le možno, da bodo priznavali gole ali pa pomogali pri piskanju penalov. In tukaj se je NZS izšlo. Sicer komaj, ampak ta današnja podarjena točka Olimpiji, lahko na koncu vpliva na prvenstvo in o naslovu prvaka. Tega se zavedajo na NZS in so danes spet ponosni, da so Olimpiji skupaj s sodniki priborili to zlata vredno točko. Lani je s tako podarjeno točko Olimpija osvojila naslov prvaka in tudi letos nadaljujejo na NZS s sodniki s to taktiko in na vsaki tekmi, katera se lomi, se pomaga s soniki Olimpiji do novih točk.
<< < | 1 | 2 | 3 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE