Uredništvo    10. avgust 2018
Milan Mandarić na lovu za trenerjem

Kandidat za Olimpijo tudi Branko Karačić

Olimpija nima stalnega trenerja, nepredvidljivi Milan Mandarić pa se pogovarja s številnimi kandidati za to mesto. Tudi s 57-letnim Hrvatom Brankom Karačićem, ki je zadnja leta delal v Hercegovini.
SORODNE NOVICE
Odhod Barišića je signal Manda...
13.12.2018 | Slovenski nogomet
URADNO: Barišić ni več trener ...
12.12.2018 | Slovenski nogomet
Barišić: Pri tem ne bom sodelo...
11.12.2018 | Slovenski nogomet
1. SNL: Jesen je končana, na v...
9.12.2018 | Slovenski nogomet
Šumarji na krilih Tahiraja jes...
9.12.2018 | Slovenski nogomet
Mura nima recepta za Triglav
9.12.2018 | Slovenski nogomet
(foto: nkolimpija.si)
Po odhodu Ilije Stolice je Olimpija še naprej pred trenerja prve ekipe, ki jo še naprej vodi bivši Stoličin pomočnik Aleksandar Linta. Ta je zmaje popeljal tudi do sinočnje evropske zmage proti Helsinkom.
 
A v ozadju predsednik kluba Milan Mandarić sestankuje z mnogimi kandidati za mesto prvega trenerja. Po naših informacijah je med njimi tudi 57-letni Hrvat Branko Karačić.
 
Njegova nogometna pot je dolga, a nikoli ni vodil največjih klubov. Na Hrvaškem je sedel tudi na klopeh Osijeka, Slaven Belupa in Zagreba, od leta 2011 pa je deloval v Bosni in Hercegovini. Tam je sedel na klopeh hrvaških hercegovskih klubov Zrinjskega, Viteza in Širokega Brijega, vodil pa je tudi reprezentanco BIH do 19 let.
 
Karačić si je včeraj ogledal evropsko tekmo Olimpije v Stožicah in se je po naših informacijah tudi sestal za Mandarićem. Zagotovo pa ni edini kandidat za še naprej prosto trenersko mesto v Ljubljani.
 
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 16
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
Couch coach 10.8.2018, 21:41 Prijavi komentar
pejo2310, v celoti se strinjam s tabo… Pa se ceneje bi bilo, kot pa odpuscati trenerja na pol leta in vsakemu se placevati odskodnine ali celo cele place do izteka pogodb… Koliko je ze takih se vedno na spisku?
slitkx 10.8.2018, 18:02 Prijavi komentar
No no no, Branko Karačić je pa vendarle kleni Slovenec. ;-)
pejo2310 10.8.2018, 16:26 Prijavi komentar
MM je naredu čisto na začetku napako ,ko ni kader okili sebe prpelu iz Anglije,ki dobro vejo kako poslovati v nogometu ...tko je pa okoli dobil "pijavke",ki izključno gledajo na svoj žep ...problem Olimpije in MM ,ker je klub brez vizije ...neve se kaj bo cez leto ali dve in se gradi na način "sej delamo neki" in ni časa da bi se delalo na dolgi rok....Olimpija potrebuje jasno vizijo in športnega direktorja(Milenko Acimovic) in direktorja mladinskega ustruja(dr.Verdenik) da bi zacel normalno delovati....MM je naredu iz BANANA KLUBA v nogometni klub ampak kaj ko se vsako sezone zacne z Cirkusom......glede trenerja sem mnenja da bi bil tujec iz španije ali portugalske,ki ima izkušnje iz lige5 in igral v LP ali ligi evropa bi bil taprav trener za nas....dost mam balkanske trenerje ,ker nm ne prinesejo čisto nič novega v smislu igre,treningov ... za začetek izboljšanja odnosov in klime je treba "pijavke" odrezat in postaviti kader...CIME OUT
Couch coach 10.8.2018, 15:50 Prijavi komentar
Edino, kar zamerim MM je to, da mu ne "potegne", da bi bilo bolje dobro pa se malo zraven placate strokovnjaka iz tujine, Belgija, Nizozemska, kot pravis, kot pa najemati sumljivega slovesa trenerje in jih cez mesec dni odpustiti in jih imeti "na hrani" se dve leti, dokler ne potece pogodba… manj bi kostalo in bolje bi bilo za vse, zdaj ima pa na placilnem spisku kar nekaj odstreljenih struckotov...
garfild 10.8.2018, 13:09 Prijavi komentar
Naj pusti Linto na miru da dela dokler ima kolikor toliko rezultate. Če pa že mora pripeljati novega trenerja naj pa pripelje nekoga mlajše generacije iz Belgije ali Nizozemske, tam se trenutno izdelujejo najboljši igralci, n epa nekih ostarelih trenerjev, ki imjo še vsi svoje glave v bivši SFRJ ligi.
Who? 10.8.2018, 12:59 Prijavi komentar
A je Srebrnič, premalo izkušen, da bi vodil tak megalomanski ustroj kot je trenutno OL? Rabimo res same vrhunske, preverjene trenerje z bogatim življenjepisom kakršnega premore Karačić, da prevzame ekipo? Ne vem a se to prav 1x mesečno usedejo in prav iščejo trenerje, ki so brez službe in brez renomeja, da jim pomagajo ustvariti ime in nakažejo nekaj €, da ne bodo lačni? Samo vesolje in človeška neumnost nimata konca. S tem da za vesolje ne moremo biti prepričani. Vsa čast MM, da si pripeljal lovorike v LJ, ampak če se v tem okolju resnično ne da postaviti nekih pol pizde normalnih temeljev, potem prodaj zadevo in pojdi z trebuhom za kruhom. Tole postaja čedalje večja tragedija.
marjank 10.8.2018, 12:22 Prijavi komentar
Sedaj ko nam gre dobro,pa bo našel enga brezveznika,ki je brez kluba,le zakaj?Če bi bil dober trener,bi že bil z eno od ekip v tekmovalnem pogonu,a ne?
Papawhisky 10.8.2018, 11:44 Prijavi komentar
Ejejjj, žalost se nadaljuje..
Ernst von Kacken 10.8.2018, 11:26 Prijavi komentar
Staremu se je pa zdaj res do konca zmešalo, očitno mu je €ime zamenjal tablete proti demenci. Če že hoče spet tujca pripeljat, naj bo to Jurčić majke mi. Ampak tako je to, če imaš svetovalce z tremi razredi male šole.
izy 10.8.2018, 11:21 Prijavi komentar
Klub brez vizije.
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE