Uredništvo    7. november 2018
Fabijan Komljenović o svojem prihodu v Olimpijo

Komljenović je bil zamišljen kot trener Olimpije

Športni direktor Olimpije Fabijan Komljenović je razkril ozadje svojega prihoda v ljubljansko Olimpijo, dotaknil pa se je tudi svoje vloge v karieri bosanskega čudežnega dečka Ajdina Hasića.
SORODNE NOVICE
Mizerna odškodnina za ključneg...
22.1.2019 | Slovenski nogomet
Po Gubercu v Kopru znova tudi ...
21.1.2019 | Slovenski nogomet
Melnjak odhaja iz Domžal
21.1.2019 | Slovenski nogomet
Olimpiji ponujen stari znanec,...
20.1.2019 | Slovenski nogomet
Domžale so se nepričakovano op...
19.1.2019 | Slovenski nogomet
Video: Mladi Žugelj zablestel ...
19.1.2019 | Slovenski nogomet
(foto: Nogomania)
Športni direktor Olimpije Fabijan Komljenović je na Hrvaškem poznan kot dolgoletni delavec v mladinskem pogonu Dinama iz Zagreba in tudi kot nekdanji pomočnik Nikole Jurćevića na klopi prve ekipe zagrebškega velikana. Pred meseci je sprejel izziv v ljubljanski Olimpiji, kjer bo njegova primarna naloga vzpostavitev vzorčne mladinske akademije, v pogovoru za hrvaški portal T-portal.hr pa je spregovoril o tem, kako se je zgodil njegov odhod v Ljubljano.

"Z gospodom Mandarićem sem se spoznal že leta 2000, ko je Robert Prosinečki podpisal pogodbo s Portsmouthom. Od takrat pa do recimo pred letom in pol nisva bila v stikih, nato pa se mu iz Ljubljane klicali za mesto trenerja. Tedaj nisem prišel, prišel pa je Igor Bišćan,"
je razkril Komljenović, in nadaljeval.

"Kasneje smo se pričeli pogovarjati o prevzemu funkcije športnega direktorja. Mislim, da je to vse posledica mojega dela v mlajših Dinamovih kategorijah, kjer smo proizvedli kar nekaj igralcev  za prvo ekipo,"
je povedal Komljenović, ki je zelo dobro seznanjem s problematiko enega biserov Dinamovega podmladka Ajdina Hasića, ki bo kot vse kaže Zagreb zapustil brez odškodnine in prestopil v Real iz Madrida.

"Morda ni najbolj primerno, da zdaj govorim o tem, vendar pa smo Ajdina Hasiča ob mojem vztrajanju zadržali v klubu. Nekateri so ga želeli odstraniti, vendar sem zahteval, da ga zadržimo. Že pred tremi leti so mu bili pripravljeni dati papirje. Danes jih je dobil zaradi napake nekoga drugega, a na to ne morem več vplivati."

 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE