Klemen Kos   4. december 2018
Milan Mandarić je znova sprožil na sprožilec

Mandarić je obupal tudi nad Zoranom Barišićem!

Iz zanesljivih virov smo izvedeli, da bo vodstvo ljubljanske Olimpije jutri naznanilo slovo avstrijskega trenerja Zorana Barišića, ki je naslednji, ki ni uspel zadostiti muhavosti predsednika kluba Milana Mandarića.
SORODNE NOVICE
1. SNL: Mura prihaja v Ljudski...
23.2.2019 | Slovenski nogomet
Navijači so podprli nogometaše...
23.2.2019 | Slovenski nogomet
Vombergar mukoma čez zdravnišk...
22.2.2019 | Slovenski nogomet
Domžale pripeljale Partizanove...
22.2.2019 | Slovenski nogomet
Šele zdaj je uradno: Vombergar...
22.2.2019 | Slovenski nogomet
Olimpija se podaja na zelo neg...
22.2.2019 | Slovenski nogomet
(foto: /)
Če bi šlo za kateri koli drug klub, bi zvenelo kot dobra šala, a v Olimpiji Milana Mandarića je možno tudi to. Avstrijski trener Zoran Barišić je po naših zanesljivih informacijah dobil nezaupnico predsednika, ki svoje trenerje strelja kot glinaste golobe – uradno naznanitev Barišićevega slovesa gre pričakovati že jutri, ko bo znanih tudi več informacij o tem, kdo bo nadaljeval njegovo delo oziroma kako bo Mandarić reagiral na izpraznjen trenerski stolček.

Poznavalci razmer nad odhodom Zorana Barišića niso ravno presenečeni, saj je imel bojda predsednik Olimpije pomisleke o njegovem delu že pred srečanjem v Kidričevem,  na katerem je Olimpija doživela sploh prvi poraz pod vodstvom trenerja, ki je po slabem začetku sezone nasledil Ilijo Stolico ter njegovega pomočnika Aleksandra Linto ter uspel v sorazmerno kratkem času stabilizirati moštvo ter ujeti priključek z vodilnim Mariborom.

Olimpija je po odmevni zmagi na večnem derbiju padla v rezultatsko krizo, kateri je sledila tudi že ničkolikokrat videna "sistemska" kriza, ki naj bi temeljito prevetrila kadrovsko zasedbo zmajev. Olimpija po porazu v Kidričevem za Mariborom zaostaja za devet točk, kar je bil bržčas eden od argumentov zakaj Barišić ekspresno hitro  zaključuje svojo epizodo v slovenskem nogometu.

 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 49
<< < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
retep 5.12.2018, 22:45 Prijavi komentar
Po najnovejših informacijah zanesljivih virov je g. Mandarič sinoči nepričakovano odletel v London, na nujni sestanek z Arsenom Wengerjem. Slednji je menda z navdušenjem sprejel vabilo v slovensko prestolnico, a je postal skeptičen, ko so mu povedali, da bo lahko v povprečju ostal le mesec ali dva, ne oziraje se na dolgoročnost sklenjene pogodbe.
silvo 5.12.2018, 20:55 Prijavi komentar
mandarić bi moral obupati nad cimerotičem.ta gnida samo škodo dela olimpiji.hujši je kot podgana
garfild 5.12.2018, 17:06 Prijavi komentar
miha12, saj to ni problem samo v Olimpiji temveč v celi ligi, tudi pri vas, da igralci iščejo stranpoti. Razlika je samo v tem da v večini klubov gledajo na igralce kot na ljudi MM pa na njih gleda kot na stvari. In tu je vsa zabloda pri večoini ljudi, kipač ne razumejo da je v kapitalizmu, MM pa je kaoitalist, delovna sila samo stroškovna postavka v bilanci, ki jo je potrebno čim bolj maksimalno izrabiti da se z njo ustvari čim več dobička. To je v Angliji, povsem normalno, tam je trenutno tudi najmočnejša liga, pri nas, ki se še spominjamo socilaističnih časov pa gre to bolj teško v male možgane. Od tu tudi pojem socialističnega kolhoza, ki sem ga pred časom lansiral an tem forumu.
miha12 5.12.2018, 16:25 Prijavi komentar
ima to legitimno pravico. ampak imam pa hude pomisleke glede tega, da nogometaši ne bi izpolnjevali pogodbenih obveznosti - namreč, vneme na igrišču ne moreš dat v pogodbo. dokler trenirajo in izpolnjujejo navodila kluba pogodbe namreč ne kršijo. sicer se jih da tudi šikanirati, ampak če pride zadeva na sodišče bo v 99% najebal klub.
garfild 5.12.2018, 16:01 Prijavi komentar
miha 12, v fuzbalu sam veš dobro da je anjkrajša pogodba od enega do drugega prestopnega roka in da so igralci v času pogodbe last kluba in ima lastnik kluba vso legitimno pravico da upravlja s svojo lastnino tako da ima od nje maksimalni iztržek.
garfild 5.12.2018, 15:59 Prijavi komentar
pomarnačni sok s CO2 dej se malo pomiri ker je bila debata o pogodbenih razmerjih z Mihom povsem konstruktivna.
miha12 5.12.2018, 13:57 Prijavi komentar
ok fanta. :)
MB_Bojan 5.12.2018, 13:53 Prijavi komentar
Slovenija je nogometno premala, da bi takšen model lahko uspel. Visoka vlaganja enega mecena ne morejo povratno vrniti tega denarja. Kdaj, kako ? slovenska liga ? potem ko odpadaš kot zrela hruška v evropskih tekmovanjih ? ob tem, da je na tekmah bolj ali manj mizerno število obiskovalcev in navijačev. Sponzorska sredstva v klubu ja, brez tega gre težko, a model enega mecena, ki potem zaradi lastnega denarja lahko počne vse kar se mu zahoče in zazdi, od stroke, trenerjev , dobesedno vsega pa je misija nemogoče. Bo potrebno, da si celoten sistem kluba kaj sam zasluži. Pravzaprav ne kaj, večino. Nekdo je tu pred časom napovedal črni scenarij za kot je omenil socialistični model NK Maribora. A kaj hitro lahko sedaj ugotovi, da se bo po Mariboru dobro zgledovati. Še enkrat poanta: zaslužiti si je potrebno kaj sam ! z uspehom v evropskih tekmovanjih, s profesionalnim pristopom igralcev in vodstva kluba, da pridobi na stadion navijače in da mesto živi in diha s klubom. Obojestranska obveznost, odgovornost in potem posledično obojestranska korist. Za to pa so poleg denarja in sistema potrebni pravi ljudje. Z dušo za klub, ne samo z denarjem. Maribor jih je vedno imel, sedaj je Zahovič kot enkraten primer, pa naj bo še tako kontraverzna osebnost. In dokler v Olimpiji ne bodo prevzeli vajeti pravi privrženci kluba bo to to, kar je.
fanta 5.12.2018, 13:35 Prijavi komentar
z vsem spoštovanjem do vaju dveh,je meni najbolj smešno,ko dva otroka govorita in pišeta o delovnih razmerjih,pogodbah itd....dajta no Mihec in mucek odnehajta in si prepustita v fantazijo ko bosta šla spat...ker prepucavanje je še ok,to zdaj vajino mlatenje prazne slame...raje se šoli posvetita..bolje za vaju in vse okoli vaju
miha12 5.12.2018, 12:51 Prijavi komentar
garfild sam svojih zaposlenih ne zmerjam z amaterji in preplačanci, vsak pa dobi pogodbo najprej za 1mesec, s podaljšanjem za 3 mesece, potem pa se pogovarjamo dalje. :) je pa nespoštovanje pogodbenih obveznosti ene strani zakonit razlog za enostransko prekinitev pogodbe - kar močno dvomim, da se bo zgodilo v tem primeru.
<< < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE