Uredništvo    15. februar 2017
Darijan Matić se seli na posojo v Muro

Nenavadno: Matić v 3. SNL

Kapetan Olimpije, ki je dvignil tudi pokal za osvojeni naslov državnih prvakov, je bil po tednih zatišja, ko ni bilo znano, kaj se z njim dogaja, zdaj le preseljen. Do konca sezone bo igral v tretji ligi.
SORODNE NOVICE
Stefan Savić: Proti Krškemu pr...
24.11.2017 | Slovenski nogomet
Kazen Olimpiji za skandiranje ...
22.11.2017 | Slovenski nogomet
Video: Trifković s prostega st...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Rudar se vrača na tretje mesto
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Branko Ilić: Izgubili tekmo, n...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Danes na sporedu meglena tekma
20.11.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Niz nenavadnih potez vodstva Olimpije je danes dobil novo poglavje. Že nekaj tednov je usoda kapetana ekipe Darijana Matića v nogometnih krogih visela v zraku, pojavljale so se različne informacije o tem, kaj bo z njim, v klubu pa na to temo niso "skomunicirali" nič oprijemljivega. Na zadnji dan prestopnega roka v Sloveniji pa je udarila vest, da se Matić seli v tretjo ligo! Do konca letošnje sezone bo namreč igral na posoji pri Muri iz Murske Sobote.

O razlogih za to odločitev lahko le ugibamo, več kot očitno pa je, da je Matić naslednji pomemben član Olimpijine šampionske ekipe, ki ni preživel čistke vodstva kluba. Pri vsem skupaj je najbolj nenavaden način, na katerega se je Olimpija odpovedala edinemu kapetanu, ki je v 21 letih dvignil pokal za najboljšo nogometno ekipo v državi. Matič pri triintridesetih seveda ni več rosno mlad, verjetno ima najboljše nogometne trenutke že za seboj, a vendarle ima za seboj tudi uspešno klubsko (samo v 1. SNL je odigral 220 tekem) in tudi reprezentančno kariero, ki bi si, vsaj kar se Olimpije tiče, zaslužila spodobnejši konec

Matićev prihod so do tega trenutka potrdili le pri Muri.

Darijan Matić je v lanski sezoni v dresu Olimpije sicer odigral 34 od 36 prvenstvenih tekem. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 18
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
richiehawtin 16.2.2017, 16:16 Prijavi komentar
a se ni glih matica najbolj kritiziralo? glede na profile igralcev ki jih olimpija kupuje lahko pricakujemo hitro/napadalno igro. matic v ta profil nespada. tranzit iz sredine v napad je bil najvecji problem olimpije zato tudi eleke/velikonja niso prisli do izraza. se v slovenski ligi tip stopa igro. olimpija bi se mogla resti tudi wobaya in izkoristit zanimanje domzal za kirma odpret denarnico pa pripeljat repasa.
retep 16.2.2017, 12:46 Prijavi komentar
Tukaj je prav, da se oglasi vsakdo, ki ima malo nogometno zanesenjaške žilice v sebi. Vsak tak navijač svojega kluba se MORA vprašat, ali je takšno početje v redu. Skenslat igralce, ki so pripomogli izkoristiti samostrele Mb v lasta kolena, in postali enkrat državno prvaki; in take igralce preposlat v nižje lige, prodat in pripeljat imaena, za katere razen enega nihče ni odigral treh prvenstvenih tekem v nizu, kjer je špilal, kjer je vprašanje ali se bodo še po pripravah vsi sploh že poznali po imenih in priimkih...Takih Matićev, Kronavetrov, Kir(e)mov , kljub povprečnosti, ne boste več imeli...da o prodanih ne govorim. In sedaj v boj s serijskim prvakom, ki ima uigrano ekipo, ki se med seboj izjemno dobro pozna, ki je napaljena in predozirano motivirana, je kakor igra - na srečo z zavezanimi očmi. Težko je razumeti take poteze srbskga nog. lobija v Sloveniji - pardon, Ljubljani!
glory1982 16.2.2017, 11:26 Prijavi komentar
Na nogomaniji se nisem zasledil koga, ki bi najprej pred svojim pragom pometel.
Tito81 16.2.2017, 09:50 Prijavi komentar
Smart, sem navijač Maribora, ampak tule si zadel žebljico na glavico :-) Prvo se pred svojim pragom pomete :-)
SmartD 16.2.2017, 08:30 Prijavi komentar
Ne vem kaj se spet oglašajo štajerci. Matić je bil dober igralec, vendar je letos bil daleč od mest prve ekipe in bolje je tako, če želi še igrati, da je šel drugam na posojo. Enostavno je v kvaliteti padel, tudi tekaško pa ni več na lanski ravni. Štajerci raje poglejte kako se vi znebite najboljših igralcev, ki so delali rezulatete ( volaš, cvijo,... ) pa pol pametujete. Vedno se neki vtikujete, a večji "divji zahod" mate sami ( degradacije, SMS-i,... ) in potem še veselo opevate vašega pujsa.... Matić hvala za lanski doprinos
marjank 16.2.2017, 07:35 Prijavi komentar
Ne razumem,zakaj Nenavadno?Darian je v letih,ko je za nogometaša vsako leto težje,pred letom dni je bil še kapetan,slišal sem,da je imel tudi osebne težave in premišljeval je,da bi nehal igrati nogomet,pri Olimpiji so mu tudi ponujali drugačno vlogo,odločil pa se je,da bo nogomet še igral!zakaj je to nenavadno?
norabassayou 16.2.2017, 03:22 Prijavi komentar
Matiču se lahko očita marsikatero pomanjkljivost, ki pa jo je uspešno reševal z borbenostjo in srcem. Respect!
sanchez 16.2.2017, 01:28 Prijavi komentar
V normalnem Slovenskem nogometnem svetu ne bi nikoli dvignil pokal za prvaka. Zakaj , zato ker nima kvalitet za resen fusbal. Pa da vidimo če bo ob fantih kateri redno hodijo na delo in igrajo nogomrt v 3. ligi izrazito istopal??????
NIKOLI 15.2.2017, 22:19 Prijavi komentar
Gremo Matić, gremo mura!!
Gigiinjo 15.2.2017, 21:55 Prijavi komentar
to moreš bit smotan. kapetan dvigne pokal, oni se mu zahvalijo s tem ko ga odstranijo iz ekipe, dajo v tretjo ligo a žabari pišejo floskule kot so lepa poteza vodstva itd.. neverjetni ste..
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE