Uredništvo    14. februar 2017
V Olimpiji so zgroženi nad besedami župana Kopra

Olimpija: Popović laže!

V taboru Olimpije so se z ogorčenjem odzvali na besede koprskega župana Borisa Popovića, ki je izrekel kup očitkov na račun nekdanjega predsednika Kopra Milana Mandarića.
SORODNE NOVICE
Stefan Savić: Proti Krškemu pr...
24.11.2017 | Slovenski nogomet
Kazen Olimpiji za skandiranje ...
22.11.2017 | Slovenski nogomet
Video: Trifković s prostega st...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Rudar se vrača na tretje mesto
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Branko Ilić: Izgubili tekmo, n...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Danes na sporedu meglena tekma
20.11.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Koprski župan Boris Popović, po uradni funkciji tiskovni predstavnik koprskega prvoligaša, meni, da je predsednik Olimpije Milan Mandarić v Kopru za seboj pustil pravo razsulo in ogromne dolgove, v intervju za časnik EkipaSN pa je izrekel kup očitkov na njegov račun in izrazil prepričanje, da je želel zaradi maščevalnosti "koprski klub spraviti na kolena". Popović je izrazil pomislek v Mandarićevo lojalnost, saj ga je ocenil kot "nogometnega magnata, katerega glavno vodilo je zaslužek" in človeka, ki bo tako kot Koper zapustil tudi Olimpijo, ko v njej ne bo več imel ekonomskega interesa.

V taboru  zmajev so se odzvali na Popovićeve izjave in jih označili kot kup laži.

"V NK Olimpija Ljubljana smo zgroženi nad zadnjimi neresničnimi in skrajno škodljivimi izjavami s strani župana enega lepega mesta z izjemnimi nogometnimi navijači, kot je Koper. V klubu se ne obremenjujemo z neresnicami in se ne poslužujemo podobnih nizkotnih ravnanj, kot to počne župan Kopra. NK Olimpija Ljubljana je usmerjena u svoj razvoj in napredek, kar smo v zadnjem letu in pol dokazali in še dokazujemo z maksimalno profesionalno držo v vsakodnevnem komuniciranju in delovanju kluba nasploh,"
so sporočiii iz tabora Olimpije.

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 18
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
pejo2310 16.2.2017, 18:18 Prijavi komentar
vedno ko je Koper imel večino domacih igralcev so bili pri vrhu ....tipična slovenska zgodba skoraj vsakega športnega kluba v sloveniji...ampak obstajajo izjeme...p
richiehawtin 16.2.2017, 17:22 Prijavi komentar
to so samo besede kjer bo vsak predstavljal svoje interese. o resnici lahko samo spekuliramo, z druge strani je dejstvo da je Olimpija aktualni drzavni prvak, kot koprcana pa me je sram kaj so naredili iz Kopra. po eni strani imet dobro infrastrukturo za treninge in tekme, da negovorim o nogometnem talentu ki je bil tukaj vedno prisoten. problem kopra je da to ni bil nikoli stabilen klub. suban, guberac, popovic. tolko unicenih generacij, tolko igralcev kot jih je Koper izgubil v zadnjih 10letih brez odskodnine in na sumljive nacine ki klubu kot samemu niso koristli ( cela ekipa pred leti v Muro, kasneje v maribor, nazadnje pa se Crnigoj, Lotric in ekipa). Koper bi moral za vzor vzet Domzale, alpa vsaj trenutno situacijo iz Gorice kjer oblikujejo svoj kader in postopoma napredujejo.
Snatch 15.2.2017, 19:36 Prijavi komentar
Heh prav zabavno je blo prebrat komentarje, za dodajm: Popota so dobili z roko v vreči oz pri nategovanju tolikokrat, da glede na dejstvo, da ga še niso zaklenli in vrgli ključa stran, upravičeno menim, da ima kje zbirko vročih morskih romanc našega sodstva :) Iz letala se vidi da je nategun, ki se dela žrtev, ko ga dobijo.. Popo pokopal si FC Koper, ki jeseni leti iz 1snl, upam da te navijačči obesjo zza jajca, na kako od znamenitih palm.
pejo2310 15.2.2017, 19:36 Prijavi komentar
pa nemores vrjet kok so se nizko spustil ...zdej bomo pa se po portalih govoril neumnosti...mam prijatle iz Portsmoutha in vvse bi dal da bi se vrnu....v anglijo so hodil belgijci navijat za bivsga sefa in so se pobratil z njimi...maja upam da prihajajo v Ljubljano...jaz ga spremljam ze 15 let pa nikol ga niso napadal in obtozil utaje....opozicija kluba je vedno trn v peti lastnika kluba ....pa je to Kroenke,Wills,Abramovic ali pa Mandarič....če pa pogledamo g.20 procentov mas pa ogromn sumljivih stvari ....slej kot prej bojo domine zacele padat
Snatch 15.2.2017, 19:26 Prijavi komentar
A Popota še niso pospravli v čuzo ?
Olek 15.2.2017, 11:42 Prijavi komentar
Ne pozabimo, da je »gospod« Mandarić bil obtožen, da ni plačal davke (v Angliji in tudi v Ameriki) a je bil na sodišču oproščen. Portsmouth je zapustil v dolgovih, pa je krivdo prenesel na solastnika. Če bi pa tako rad imel nogomet kot pravi, bi ostal pri enem klubu, ne pa jih menjal kot spodnje perilo. Vpišite v google Manadrič tax charge in Mandaić dept Portsmouth in vam bo vse jasno zakaj to dela. To je njegova praksa. Kot pravi Popovič, naslednja je Olimpija in v to ne dvomim. Take grobarje slovenskega nogometa ne potrebujemo!!!
jakcek 15.2.2017, 11:38 Prijavi komentar
Vidim da Sebastjan Jeretić oziroma njegovi pomagači veselo trollajo po novicah glede Mandariča in Kopra...
Moli 15.2.2017, 10:37 Prijavi komentar
Gospoda PopoviĆa žal ne poznam. Lepo da ustvarjate fiktivne osebe v poskusu uničevanja koprskega župana. Kam smo prišli. Ptički na vejici že čivkajo, da Mandarič predvsem rad uniči kar pride pod njegove roke. Morda je Boris PopoviČ, res kakšno malce preveč pikro rekel, ampak iskreno povedano upravičeno. Resnica je očitno nekatere zabolela.
lani 15.2.2017, 10:37 Prijavi komentar
dejstvo da je mandarić zafural koprski klub. prišu je dol kot nek hud biznismen, namesto, da bi pravilno posloval je mučkaru na puno z igralci in posojilnimi pogodbami, kot je to že bla njegova praksa v angliji. ko je vidu da se mu biznis ne bo izšel kot je predvideval, beri: da bo keš strpal v svoj žep pred igralci pa izpadu rešitelj fcja, se je umaknu. v vsej svoji bedi in patetičnosti je na koncu v pomoč poklical svojega prijatelja, so-mafijaša županoviča, da bi skupaj dokončno uničila klub. dragi moj manda, to pa ne bo šlo, koprski klub bomo bralni do konca. umakni se čimprej sam, ker že mesece popravljamo tvojo škodo!
yyyeb 15.2.2017, 08:50 Prijavi komentar
dvomim da bi en miljonar mandarič utrujal nk koper za drobiž, če to ne bi bilo res. popoviča so pa same mučke
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE