Uredništvo    6. februar 2019
Olimpija ima dva nova igralca

Olimpija potrdila Kidriča in Alića!

Olimpija je uradno potrdila sklenitev dogovor z dvema novima igralcema. Iz Kidričevega se v Ljubljano seli napadalec Rok Kidrić, obrambna vrsta pa bo močnejša za Črnogorca, ki se v prestolnico seli iz Kranja.
SORODNE NOVICE
Zahović: Hotić je dobil, kar s...
20.2.2019 | Slovenski nogomet
Maribor podaljšal pogodbo s kl...
20.2.2019 | Slovenski nogomet
Pevnik: Pokazali da smo zelo d...
20.2.2019 | Slovenski nogomet
Črnigojev soigralec pristal v ...
20.2.2019 | Slovenski nogomet
Olimpija komaj zmogla bosanske...
19.2.2019 | Slovenski nogomet
Olimpija si je sposodila bočne...
18.2.2019 | Slovenski nogomet
(foto: nkolimpija.si)
Naše napovedi so se uresničile. Olimpija je danes potrdila prihod dveh novih igralcev, ki oba prihajata iz vrst prvoligaških tekmecev. Prvi je kar 196 centimetrov visoki napadalec Rok Kidrič, ki ga lahko razumemo tudi kot morebitnega naslednika Andresa Vombergarja, drugi pa tri leta starejši Črnogorec Ermin Alić, ki je prvo polovico letošnje sezone preživel pri kranjskem Triglavu.

"Zelo sem zadovoljen, da sem postal član Olimpije, ob tej priložnosti bi se rad zahvalil tako svojemu dosedanjemu klubu Aluminiju kot tudi predsedniku Olimpije Milanu Mandariću in športnemu direktorju Fabijanu Komljenoviću. Dal bom vse od sebe za Olimpijo in upam, da ju ne bom razočaral,"
je za klubsko spletno stran povedal 23-letni Kidrič, ki se v Ljubljano seli iz Aluminija.

Kot da Kidrič že sam po sebi ne bi bil veliko kadrovsko presenečenje, to še toliko bolj velja za Ermina Alića, ki bo zakrpal vrzel v obrambi, ki je pozimi izgubila kapetana Branka Ilića in dolgoletnega člana moštva Arisa Zarifovića.

"Rad bi se zahvalil Triglavu, da mi je omogočil prestop. Presrečen sem, da sem se pridružil Olimpiji, to predstavlja velik izziv. Komaj čakam, da se priključim ekipi in ji pomagam uresničiti zastavljene cilje,"
je povedal Alić.

Kidrič je prvi slovenski ligi zbral 42 nastopov in dosegel deset zadetkov, pred odhodom v Kidričevo pa je igral za Ankaran in za Dob.

Kidrič in Alić bosta jutri odpotovala v Belek in se v pripravljalni bazi pridružila novim soigralcem.

Olimpija je januarja sicer pripeljala že štiri nove nogometaše, saj sta se predčasno v prestolnico preselila tudi Albanec Endri Cekici in bočni branilec Matic Paljk.
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 5
Starejši naprej | Novejši naprej
retep 8.2.2019, 11:26 Prijavi komentar
No, to pa so okrepitve, da se Mb mora resno zamisliti. Mislim, če še sploh naj trenira, sem mislil, da ne bo pomote, ..?
Dr. Axler 6.2.2019, 19:21 Prijavi komentar
Žal to ni O od okrepitev
trmast 6.2.2019, 18:03 Prijavi komentar
No, evo posla "alabalkan" (pa naj ne bo kdo užaljen). Kranjski klub je dobesedno 5 pred 12 spoznal, kako je pripadna okrepitev, ki so jo pripeljali pred kratkim: nič nimam proti interesu igralca, da dobi več denarja v boljšem klubu - ampak ob takih poslih je navijaču preprosto slabo. Triglav je izgubil oba osrednja branilca, prejel ogromno golov, nima vratarja z ustreznimi izkušnjami - čast mladim!? To je športna politika trgovca zBrka in še koga. Pa znova: upam, da bomo še gledali prvoligaški nogomet - ampak kranjski klub je padel na najnižjo samopodobo: delajo z njim kar se komu zdi...Žal!
marjank 6.2.2019, 14:36 Prijavi komentar
Rok videl sem na YouTubu,da si 2x igral v dresu Aluminija proti Mariboru in si dal dva gola.Upam,da tako tudi nadaljuješ!
miha12 6.2.2019, 11:39 Prijavi komentar
nevem zakaj so vsi tak presenečeni nad kidričem. on je čisto spodoben igralec. po moje, dejansko na papirju izgleda boljše kot vombergar pred prestopom.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE