Uredništvo    9. februar 2019
V Olimpiji so se odzvali na nedavne poraze na prijateljskih tekmah

Pevnik: Čaka nas zmagovalna pomlad!

V taboru Olimpije so se odzvali z nenavadnim manevrom v obliki izjave za javnost, pod katero je podpisan kar trener Robert Pevnik. Ta pravi, da ga porazi na prijateljskih tekmah prav nič ne skrbijo.
SORODNE NOVICE
Zahović: Hotić je dobil, kar s...
20.2.2019 | Slovenski nogomet
Maribor podaljšal pogodbo s kl...
20.2.2019 | Slovenski nogomet
Pevnik: Pokazali da smo zelo d...
20.2.2019 | Slovenski nogomet
Črnigojev soigralec pristal v ...
20.2.2019 | Slovenski nogomet
Olimpija komaj zmogla bosanske...
19.2.2019 | Slovenski nogomet
Olimpija si je sposodila bočne...
18.2.2019 | Slovenski nogomet
(foto: nkolimpija.si)
Nogometaši Olimpije se trenutno mudijo na pripravah v Turčiji, kjer so doslej zabeležili dva poraza in sicer so ostali praznih rok proti slovaški Dunajski Stredi in avstrijskemu St. Poltnu. Porazi nikoli niso dober obet za nadaljevanje redne sezone, v ljubljanskem klubu pa so se odločili pomisleke rešiti na nenavaden način, saj so v resnem tonu objavili kar izjavo za javnost, v kateri je podpisani trener Robert Pevnik pojasnil - da je vse v najlepšem redu.

Izjava za javnost Roberta Pevnika
"V drugem 14-dnevnem ciklusu priprav v Beleku je v ospredju cilj, da igralci v štirih prijateljskih tekmah dobijo enako minutažo in s tem dosežejo maksimalno pripravljenost za začetek državnega prvenstva. Igralci imajo visok profesionalni odnos do dela in zavzeto trenirajo.

V tej fazi priprav to rezultatsko na dosedaj odigranih prijateljskih tekmah še ni bilo opazno, vendar me to ne skrbi in prepričan sem, da bodo naše zmage prišle takrat, ko bo to najbolj potrebno.

Na zadnji prijateljski tekmi smo dali priložnost tudi mlajšim igralcem, ki so nas z odlično igro razveselili in pokazali, da se razvijajo v odlične nogometaše. Vsi naši nasprotniki v Beleku so zelo kakovostni in v zadnji fazi priprav, tekme z nami pa so njihove generalke pred nadaljevanjem državnih prvenstev, ki se bodo začela čez teden dni.

Zaradi našega napornega ritma in težkih treningov v tej fazi priprav nasprotniki morda izgledajo boljši in hitrejši, vendar forma naših igralcev raste v skladu s pričakovanji in zadanimi cilji.

Sledimo začrtanemu ciklusu in ciljem štiritedenskih priprav, od katerih ne bomo odstopili. V zadnjem delu priprav v Beleku in ob vrnitvi v Slovenijo bomo ekipo osvežili, šli v tekmovalni ritem in bili za prvo tekmo spomladanskega dela državnega prvenstva s Krškim maksimalno pripravljeni.

Rad bi poudaril, da se vsi člani strokovnega vodstva in igralci zavedamo, da smo na pravi poti. Nič nas ne skrbi in pozivamo naše navijače, da ostanejo mirni. Zagotavljamo vam, da nas skupaj čaka zmagovalna pomlad."

 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 11
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
retep 10.2.2019, 11:23 Prijavi komentar
Originalni slovenski pregovor pravi:" Sanjala svinja - o koruzi !"
bovin 9.2.2019, 19:47 Prijavi komentar
Možno, da je mandaric fajn podmazal sodnike , da je Plevnik tako samozavesten.
kbm 9.2.2019, 19:29 Prijavi komentar
Zaradi našega napornega ritma in težkih treningov v tej fazi priprav nasprotniki morda izgledajo boljši in hitrejši... Bolana izjava, če misli da so drugi v Turčiji samo na dopustu.
float like a butterfly sting like a bee 9.2.2019, 19:10 Prijavi komentar
Kaksna pomlad te caka pravis? Pa pise ti eto na majici;) In ne samo tebe ampak vsakega naslednjega dokler bo Mandaric tuki, nism jasnoviden ampak za Milana niti ne rabis bit zal
Prosinecki 9.2.2019, 14:59 Prijavi komentar
če je to Pevnik napisal, sem jaz papež :)
marjank 9.2.2019, 13:02 Prijavi komentar
Če zadrži Olimpija tudi Vombergerja,ne bo dosti slabša kot jeseni,le vratarja mora še enega angažirati,ker je bil Vidmar dolgo poškodovan,druga opcija za Ivačičem,morda se motim,a je najlepše obrambe imel v Domžalah ( spominjam se tudi en "pocarski" gol) in ne verjamem v trenutno njegovo kvaliteto!
Loko 9.2.2019, 12:00 Prijavi komentar
Le kaj Pevnik kadi?
PROM€T€Y 9.2.2019, 11:54 Prijavi komentar
tomjaz...samo moraš pa razumet, da drugi klubi nimajo tako visokih ambicij kot olimpija in posledično ne rabijo tako naporno trenirati...hahha
PROM€T€Y 9.2.2019, 11:52 Prijavi komentar
E moj Pevnik, prvo moraš dočakati pomlad na klopi zmajčkov, potem pa še vse drugo..hahaha
tomjaz 9.2.2019, 11:28 Prijavi komentar
Zaradi našega napornega ritma in težkih treningov v tej fazi priprav nasprotniki morda izgledajo boljši in hitrejši, Tukaj je napačna razlaga in tukaj moraš vedeti, da delate nekaj narobe, saj drugi isto so sredi priprav.
<< < | 1 | 2 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE