Uredništvo    7. februar 2019
Pri Olimpiji trdijo, da Alićev prihod ni povezan z Vombergarjem

Popravek: Pred vrati še en bizaren prestop v Olimpijo

V Olimpiji trdijo, da namera prodaje Andresa Vombergarja v Rusijo ni povezana s prihodom branilca Ermina Alića iz Triglava. Objavljamo stališče kluba.
SORODNE NOVICE
Domžalski podmladek odpihnil C...
21.2.2019 | Slovenski nogomet
Za Gorico zaigral 15-letnik
21.2.2019 | Slovenski nogomet
Zahović: Hotić je dobil, kar s...
20.2.2019 | Slovenski nogomet
Maribor podaljšal pogodbo s kl...
20.2.2019 | Slovenski nogomet
Pevnik: Pokazali da smo zelo d...
20.2.2019 | Slovenski nogomet
Črnigojev soigralec pristal v ...
20.2.2019 | Slovenski nogomet
(foto: nkolimpija.si)
- Popravek NK Olimpija: 

Članek z naslovom »Pred vrati še en bizaren prestop v Olimpijo« vsebuje ugibanja, ki ne temeljijo na dejstvih, zato smo ta ugibanja, v imenu objektivnega informiranja javnosti, dolžni zanikati.

Trditev, da je prihod Ermina Aliča povezan z namerami NK Olimpije, da proda Andresa Vombergarja v Rusijo, je neresnična, zavajajoča in nesmiselna. Prihod branilca Aliča v NK Olimpijo je posledica odločitve vodstva kluba, da okrepi obrambo, kar je bilo večkrat v preteklosti potrjeno v izjavah predstavnikov kluba.

Da bi se izognili podobnim objavam ter popravkom, avtorju omenjenega članka predlagamo, da v bodoče kontaktira predstavnike službe za odnose z javnosti v NK Olimpija, kjer bomo z veseljem postregli z dejstvi in resničnimi informacijami. Ne nazadnje je to v duhu poklicne etike, ki terja upoštevanja stališč tistega, o katerem novinar poroča. V navedenem članku ni ne duha ne sluha o tem.

Služba za odnose z javnostmi NK Olimpija

 
OGLAŠEVANJE