Uredništvo    17. september 2017
Branko Ilić je bil junak derbija v Stožicah

Potrudil se bom še za kakšnega

Kapetan Olimpije Branko Ilić je dosegel svoj prvi zadetek po povratku v ljubljanski klub, le-ta pa je odločil izenačen derbi kroga proti klubu, pri katerem se je v mlajših letih karieri prvič uveljavil.
SORODNE NOVICE
Kazen Olimpiji za skandiranje ...
22.11.2017 | Slovenski nogomet
Video: Trifković s prostega st...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Rudar se vrača na tretje mesto
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Branko Ilić: Izgubili tekmo, n...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Danes na sporedu meglena tekma
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Mura zavezala kravato Fužinarj...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
(foto: nkolimpija.si)
Olimpija je včeraj na derbiju kroga z 1:0 premagala Domžale in bo ne glede na razplet današnjega obračuna v Novi Gorici še en krog dlje zadržala vodstvo na prvenstveni lestvici. Izenačen obračun je odločil zadetek kapetana Branka Ilića, ki se je veselil svojega prvega zadetka po povratku v svoj matični klub.

"Vedeli smo, da nas čaka težka tekma. Igrali smo proti močnemu nasprotniku in odličnemu trenerju. To so pokazali, bili so na nek način podjetnejši, mi pa smo bili taktično zreli. Čakali smo na svojo priložnost, prišla je iz prekinitve, prelomila je tekmo in nam prinesla zmago," je za klubsko spletno stran povedal dolgoletni reprezentant.

"Zelo sladek, glede na to, da sem ga dosegel proti Domžalam in da nam je ravno ta gol prinesel zmago. Gremo naprej, jaz se bom pa potrudil, da dam še kdaj kakšnega," je svoj zadetek pokomentiral Ilić, ki že zre v naslednji obračun proti Celju.

"Moramo dobro preučiti tekmo z Domžalami in se pripraviti na Celje. Verjamem, da bomo še boljši. V Celju nam ne bo lahko. So prenovljeni, imajo novega trenerja, tudi bolje igrajo kot prej. Ne bo lahko, še prej pa nas jasno čaka pokalna tekma. Tudi tam bomo morali biti maksimalno zbrani."


Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
franjoz 19.9.2017, 16:39 Prijavi komentar
Ne zmaga zmeraj boljši ampak srečnejši.Sodniki poglavje zase,sodijo kak jim paše ali pa kdo mažeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
F.C.B. 17.9.2017, 14:18 Prijavi komentar
Foza Ilić !!
EuroKrem 17.9.2017, 14:12 Prijavi komentar
čestitke za zmago, roko na srce domžale so bile boljše a manj spretne, tudi to je odlika dobrih ekip, da zmagajo ko ne dominirajo. vodišek pa bajrič se morata kaj naučit iz te tekme. bežimo na lastvici to je važno!! OLFC
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE