Uredništvo    1. februar 2016
Julius Wobay o razlogih za prihod v Olimpijo

Prišel sem zaradi borbe za naslov

Novinec v moštvu ljubljanske Olimpije Julius Wobay pravi, da ga je v Ljubljano pritegnil boj Olimpije za naslov slovenskega državnega prvaka. Olimpija ima po njegovem mnenju najboljšo ekipo v slovenski ligi.
SORODNE NOVICE
Mandarić prodaja tudi Abassa I...
19.1.2018 | Slovenski nogomet
Bajrić pritiska za odhod v Slo...
19.1.2018 | Slovenski nogomet
Kajtazović je postal mednarodn...
19.1.2018 | Slovenski nogomet
Nekdanji zmaj Ivančić okrepil ...
19.1.2018 | Slovenski nogomet
Fiorentina potrdila prihod Nin...
18.1.2018 | Slovenski nogomet
Nicholson dvakrat za remi Domž...
18.1.2018 | Slovenski nogomet
(foto: nkolimpija.si)
Julius Wobay je v Ljubljano prišel samozavesten in odločen. Izkušeni Afričan, ki prihaja iz Siera Leone, se je po trditvah sodeč dobro vklopil v ekipo Zmajev, ki se trenutno nahaja na pripravah na Hrvaškem. "Hvala vsem, da so me tako lepo sprejeli v ekipo. Z novimi soigralci, čeprav sem tukaj šele dober teden, se dobro razumem. To je zelo pomembno. Počutim se že zelo domače," je dejal 31-letnik, ki je bil nazadnje član azerbajdžanskega Nefčija iz Bakuja

Wobay je spregovoril tudi o razlogih za svoj prihod med zeleno-bele. Prišel je po naslov prvaka.

"Najpomembnejši razlog za moj prihod je boj ekipe za naslov državnega prvaka. V karieri imam vedno cilj boriti se za naslove. Zavedam se, da to ne bo lahko, mislim pa, da imamo boljšo ekipo od nasprotnikov."

"Navijačem se zahvaljujem za lep sprejem, to res cenim. Želim pa si, da bi nas podpirali, kajti brez njih ne bomo zmogli. Njihovo podporo potrebujemo na vsaki tekmi. Z njihovo podporo bomo dali vse od sebe, da osvojimo naslov prvaka."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 22
<< < | 1 | 2 | 3 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
retep 2.2.2016, 16:04 Prijavi komentar
Olimpija ima po njegovem mnenju najboljšo ekipo v slovenski ligi. In kaj ve o Sloveniji nasploh. In na kakšnih predznanjih temelji njegovo mnenje. Morda ve, da ima Slo. 3x udeleženca E-lige in 2x udeleženca Lige prvakov in serijskega prvaka, ki pa je na drugem koncu deželice...po mojem mnenju pa je mislil, da je Mb morda v Avstriji, he, he, he..
retep 2.2.2016, 16:00 Prijavi komentar
.....Olimpija je krenila v tekmo proti no-name in srednje uvrščenim polamaterjem v en izmed treh tretjih lig na Madžarskem z odločno in veliko željo po zmagi… vsak ljubitelj in poznavalec našega nogometa lahko prasne v krohot!
panamera 2.2.2016, 02:15 Prijavi komentar
Harisa?
EuroKrem 1.2.2016, 19:32 Prijavi komentar
tako, jebeš novakoviča ko mamo elekeja, če bi hotel bi prišel brez pomislekov, še dobro se je izteklo. Wobay legenda, komi čakam da začne prvenstvo, naslednji prestopni rok pa Harisa!!
snouflejk 1.2.2016, 17:35 Prijavi komentar
all eyes on eleke, ampak pomlad bo zaznamoval wobay ;)
Marky 1.2.2016, 13:23 Prijavi komentar
Ooo Valencian, ja kaj si ti pričakoval? Da bojo žabarji provocirali pod članki Maribora, pol pa ne bo obratnega učinka? Daj no daj, sej nisi 2 leti star, čisto prav je, da pride keri štajerc piknit, večina žabarov tak ne zna nič lepo napisat, edino pejo je vredu, ker tud ti maš svoje momente, dobro razen totih momentov nisi tak slabi pa eh sej vseeno.
SF010 1.2.2016, 12:58 Prijavi komentar
a tejle fantje tud okna pomivajo na semaforjih ljubljanske obvoznice
vijolcni_bojevnik 1.2.2016, 12:36 Prijavi komentar
@Valencian vsakega begunca pa res ne rabim komentirat. Prevelka plača? A ni stojič govoril o neomejenem budgetu? ;)
BogNogometa#8 1.2.2016, 12:18 Prijavi komentar
Na fotografiji pa sami ljubljanski pubeci.
panamera 1.2.2016, 11:57 Prijavi komentar
Novaković, ima veliko izkušenj, ki bi prišle prav, ampak, da se daje prevelike plače 36 letniku, se mi zdi da nima smisla + tega, če bi si res želel v Olimpijo, bi že zdavnaj podpisal, ker verjetno denarja si je nabral veliko skozi kariero, čeprav po drugi strani hoče še sezono ali dve iztržiti nekaj od kakših japoncev. Splačalo se je vložiti v Elekeja, z njim in Hentyjem ter solidnim backupom, se lahko nadejamo dobrih predstav, tudi tale Wobay izgleda solidno kolikor sem ga uspel videti na Kodeljevem. BM fan, predvidevam, da si navijač Maribora, vsa čast, da se da tvoje komentarje lepo brat, za razliko od drugih vaših navijačev! :)
<< < | 1 | 2 | 3 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE