Uredništvo    12. januar 2019
Olimpija je z izborom novega trenerja mladincev stopila na žulj tretjeligašu

"Ta Olimpija ni vredna svojega imena!"

V tretjeligašu Brinje Grosuplje so zelo razočarani nad ravnanjem Olimpije, ki je po premestitvi Roberta Pevnika na mesto trenerja članske ekipe vodenje mladincev zaupala dosedanjemu trenerju Grosuplja Goranu Stankoviću.
SORODNE NOVICE
Prva tekma Maribora za hitro p...
16.1.2019 | Slovenski nogomet
Murin novinec že trese mreže
16.1.2019 | Slovenski nogomet
Olimpija potrdila prihod, odha...
15.1.2019 | Slovenski nogomet
Luka Zahović je zagret za opci...
15.1.2019 | Slovenski nogomet
Novi kapetan Olimpije začenja ...
15.1.2019 | Slovenski nogomet
Ivačič odhaja čez lužo
15.1.2019 | Slovenski nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Mladinsko ekipo Olimpije je v prvem delu letošnje sezone vodil Robert Pevnik, ki je bil pred tednom dni premeščen na mesto trenerja članskega moštva, njegovega naslednika pa so Ljubljančani našli v bližnjemu Grosupljemu in sicer je delo dobil dosedanji trener tamkajšnjega tretjeligaša NK Brinje Grosuplje Goran Stanković.

V klubu razumejo odločitev dosedanjega trenerja članske ekipe, da sprejme izziv pri aktualnih državnih prvakih, veliko bolj pa so razočarani nad načinom, kako je Olimpija Stankovića odpeljala iz kluba.

"Ob tem pa moramo izraziti veliko razočaranje nad aroganco vodilnih ljudi Olimpije, slovenskega državnega in pokalnega prvaka. Ti so v zadnjem mesecu v svoje vrste vabili dva trenerja našega kluba. Najprej vodjo mladinskega pogona, ki je ponudbo zavrnil. Stanković jo je sprejel in mu želimo vse najboljše in veliko uspeha.

To pa ne spremeni dejstva, da bi pričakovali od Olimpije kot priznane slovenske športne znamke več načelnosti, etike in korektnega odnosa. Nihče izmed predstavnikov Olimpije v tem času ni stopil v stik z vodstvom našega kluba in izrazil zanimanje za naša trenerja, ki sta imela s klubom sklenjeni profesionalni dolgoročni pogodbi. Oba sta nas sicer o zanimanju drugega kluba nemudoma obvestila, to dovolj pove o njuni korektnosti in še več o pomanjkanju pravega odnosa s strani Olimpije.

Zavedamo se športne veličine Olimpije, a v smislu odnosov do manjših, okoliških klubov je pokazala zelo zahrbten in svojega imena nevreden odnos. Konec koncev v kadetskem moštvu Olimpije igrajo trije igralci, ki so produkt grosupeljske nogometne šole, kar pomeni, da smo za kadetsko ekipo zeleno-belih ustvarili več igralcev, kot pa Olimpija sama,
" so zapisali na spletni strani Grosupljega.

 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 9
Starejši naprej | Novejši naprej
retep 14.1.2019, 10:19 Prijavi komentar
….Veličina Olimpije...zgolj in samo po enem rekordu ? - Maximalno menjavanje trenerjev v eni sezoni. Tu pa se vsa veličina tudi konča. Pametnim dovolj !!
MaGushoff 12.1.2019, 19:29 Prijavi komentar
2/3 se mogoče res sliši lepo, 6/8 še lepše. plus 2krat LP in 3krat EL. Da statistike medsebojnih tekem niti ne omenjamo. +20 zmag v prid Maribora.
timislo 12.1.2019, 19:02 Prijavi komentar
Ja sej ta olimpija na ravni druge lige, ki kadruje kot da nimajo stika z ralnostjo, je mariboru vzela naslov 2x v 3x letih od kar jo je prevzel dementni MMa, da ne govorim o slastnij derbijih.
Slovenecsem 12.1.2019, 17:12 Prijavi komentar
Ali pa seljaki v SLO mestih zato, ker prebivajo samo jugoviči, slovenci smo postali majnšina v lastni državi
johny6636 12.1.2019, 14:54 Prijavi komentar
Prosinecki ko,da pa niste seljaki. V Sloveniji so v vseh mestih seljaki, saj pa nobeno našo mesto ni več kot malo večja vas.
PROM€T€Y 12.1.2019, 12:43 Prijavi komentar
Res je, bolj primerna beseda bi bila "jugović"
Prosinecki 12.1.2019, 11:22 Prijavi komentar
najbolj ironična stvar na svetu je pa ko mariborčan nekomu reče da je seljak :))))))
matej1111 12.1.2019, 09:43 Prijavi komentar
Pa to samo par bedakov iz kotline pravi, da je Bežigrad veliki klub. Pa jebote bog, toti so na ravni enega kluba iz bosanske druge lige. Bežigrad gre rakom fučkat in čez par let, ko bodo spet prilezli iz pete lige se bo našlo par žabarov, ki bodo na veliko izražali kak je to velik klub. Je velik ja, v vaših glavah drugače pa ste navadni seljaki.
Gigiinjo 12.1.2019, 09:02 Prijavi komentar
To pa ne spremeni dejstva, da bi pričakovali od Olimpije kot priznane slovenske športne znamke več načelnosti, etike in korektnega odnosa. pa kaj te pijete vi??
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE