Uredništvo    9. januar 2017
Še en tujec v ekipi Olimpije

Uradno: Štiglec v Olimpiji

Ranko Stojić je v Olimpijo pripeljal še četrtega novinca in tudi to je tujec. Iz hrvaškega prvoligaša Slaven Belupa prihaja bočni branilec Dino Štiglec, za katerega bodo Ljubljančani plačali odškodnino.
SORODNE NOVICE
Kazen Olimpiji za skandiranje ...
22.11.2017 | Slovenski nogomet
Video: Trifković s prostega st...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Rudar se vrača na tretje mesto
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Branko Ilić: Izgubili tekmo, n...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Danes na sporedu meglena tekma
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Mura zavezala kravato Fužinarj...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Začetek priprav na drugi del sezone je Olimpija odprla s štirimi novinci v kadru. Poleg že potrjenih Daniela Avramovskega, Alexandruja Cretuja in Issaha Abassa je zdaj Olimpijo okrepil še četrti tujec v zadnjem obdobju. Levi bočni položaj, na katerem se nikakor ne uspe uveljaviti Aljaž Krefl, bo zasedel hrvaški nogometaš Dino Štiglec

Gre za 26-letnega nogometaša, bivšega člana mlade hrvaške reprezentance, ki je zadnja leta igral za Slaven Belupo, v preteklosti pa je bil član Zagreba. 

Štiglec bo v Olimpijo prišel pol leta pred iztekom pogodbe v Koprivnici, Olimpija pa bo zanj morala plačati odškodnino.

"Zadovoljen sem s pogoji, ki sem jih dobil v Olimpiji, prepričan pa sem, da je z odškodnino tudi Slaven Belupo," je za uradno spletno stran zdaj že svojega bivšega kluba dejal Štiglec. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 29
<< < | 1 | 2 | 3 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
Beka - MB 12.1.2017, 17:18 Prijavi komentar
Pa ne se napihovat, ker na koncu se mrtvi štejejo. Zaenkrat ste še za nami.
retep 12.1.2017, 13:06 Prijavi komentar
Vanek, si zapisal, da so ti novi igralci tehnični podkovani in bla, bla, bla,....svteujem pa, da se najprej pogleda v gobec konju, ki ga poznamo in šele potlej ocenimo kvaliteto njegopvih zob. Tudi ne vem, kaj pomeni igranje v močnejših ligah in to v rangu njihovih povprečnih ekip, s sredine lestvice ali še manj ? Tudi ne vem, kaj so parametri tvoje presoje, da je Mb sedaj v primerjavi z loli slabši ?? Kje piše, da so novi igralci bistveno boljši od standarnih Mariborčanov, ki se poznajo in so uigrani, oni novinci pa se ne poznajo še niti fizično, kaj šele na terenu. To še ni nibena formula za uspeh. In morda veš, koliko ur je še do samega uradnega pričetka prestopnega roka -sploh ? Kje je tvoj izvir info o Mb, da veš, da Z.Z. ne skriva v rokavu prav nič? Od kod imaš poslovne izide, da veš, da Mb nima več denarja in slične nebuloze. Pišeš, kakor članki v zeleni Ekipi...pač, kar prileti od mimo grede. In končno. Maribor niti ne rabi nobene posebne prenove in je še vedno boljša, črvstejša in homogena ekipa od enkratnega prvaka! Tako,da nič - bravo, Vanek ! Je bilo rolanje/šolanje v Stožicah vejetno premalo dokazljivo ?
pejo2310 9.1.2017, 22:30 Prijavi komentar
bravo vanek !! ;))
vanek 9.1.2017, 21:41 Prijavi komentar
morem priznati,da se je olimpija lepo okrepila,vsekakor so to igralci,ki so redno igrali v svojih klubih,hitri,tehnično dobro podkovani in pa predvsem,vsi so igrali v močnejših ligah od naše in to redno...ne kar takoj blatiti vse povprek,se bo videlo kak bodo funkcionirali na igrišču...vsekakor je olimpija močnejša in to mislim da kar precej zdaj tudi od mb...ne vem sicer kaj se dogaja v mb,ampak nič konkretnega se ne bo kupilo kolko mi je znano,ni denarja pa čeprav ga je bilo v izobilju...tudi z prodajo janže se je nagnetlo 740k evrov,kam ga bodo investirali pitaj Boga po domače...v nekaj konkretnega sigurno ne...mb se bo ukvarjal predvsem z pogodbami odsluženih igralcev,kar je zmotno in to ni strategija napredka,treba je nekaj vložiti da potem lahko tudi nekaj žanješ,preprosto in ravno to zdaj počne olimpija,nekaj zdaj vložijo potem pa bodo bogato služili,prepričani sem v to,to je pravilna strategija,pa srbska posla gor ali dol,če se znajo iti posla jim kapa dol...verjemite da mandarič ni neumen,da bo na stara leta razmetaval denar skozi okno kar tak,tisti ki mislite tak se motite...on že ve posel kak gre,kak se doseže rezultat in odlična prodaja
juveboy14 9.1.2017, 21:41 Prijavi komentar
Ko zaho pujsa ki vleče neke 30 letne branilce lebave
nananananananana 9.1.2017, 20:58 Prijavi komentar
Nos za 26 letne igralce, kateri igrajo po nižjih ligah?
MadridESP 9.1.2017, 19:29 Prijavi komentar
Upam da se okrepitve pokazej kot prave in olimpija zaigra kot se spodobi za prvaka...stojnic ni ravno simpaticen ima pa nos za igralce sigurno !
Given 9.1.2017, 17:31 Prijavi komentar
Balkovec gre v MB.
Baul 9.1.2017, 17:25 Prijavi komentar
u slo je takih štiglecou malo morje v usakem našem klubu sta najmanj po 2 .spet zgrešen nakup domače fante pa terajo iz kluba to so jaki meneđerji
pejo2310 9.1.2017, 17:00 Prijavi komentar
sej te ne ;))) spomnim se zaradi njegovega priimka in zato ker so italjani govoril da bo TOP igralec...mal je igralcev na boku ,ki so hitri in znajo podajati in celo zabijati gole in taki so zelo iskani...glede starosti pa ko vids Elekeja v zivo ni pogojev da reces ta tip nima se 22let..
<< < | 1 | 2 | 3 | > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE