OSTALE NOVICE
Stran
od 290
22.2.2019
Slovenski nogomet
Napadalec Olimpije Andres Vombergar je imel kar precej težav, da je opravil zdravniški pregled. Zdaj pa se je, ko je že igralec Ufe, poslovil od navijačev in Olimpije.
1
Slovenski nogomet
Andres Vombergar je čakal skoraj en teden, odkar je Olimpija potrdila njegov prestop v Ufo. Vse do danes Rusi namreč niso prižgali zelene luči. Zdaj si napadalec lahko oddahne, Olimpijo je uradno zapustil.
2
Slovenski nogomet
Olimpija bo v drugi del sezone krenila z močno racionalizirano zasedbo, ki skoraj nima več nikakršne zveze z ekipo, ki je lani osvojila dvojni naslov. Kadrovski premiki zbujajo veliko negotovosti.
14
21.2.2019
Slovenski nogomet
Tako športni direktor Fabijan Komljenović kot tudi trener Olimpije Robert Pevnik sta zadovoljna s prestopnim rokom in trenutnim kadrom Olimpije. Cilj Olimpije je osvojiti vsaj eno lovoriko.
4
Slovenski nogomet
Olimpija še naprej razpada. Danes je, potem ko je želel prekiniti pogodbo, korak proti izhodu iz kluba storil Dino Štiglec, ki ima zanimivo opcijo. Vombergar še vedno ni prestopil, denarja pa je v Olimpiji vse manj.
3
20.2.2019
Slovenski nogomet
Olimpija je v času zimskih priprav zmagala le na prijateljski tekmi proti bosanskemu drugoligašu Borcu, trener zmajev Robert Pevnik pa kljub temu ne dvomi v to, da je njegova ekipa zelo dobro pripravljena za drugi del sezone.
2
19.2.2019
Slovenski nogomet
Olimpija je končno le zmagala pripravljalno tekmo. Da je to lahko storila, je morala v Ljubljano pripeljati Borac iz Banjaluke, ki pa ni padel brez boja.
4
18.2.2019
Slovenski nogomet
Nekaj dni pred začetkom drugega dela sezone pri Olimpiji še vedno sestavljajo ekipo. Danes so v Ljubljano pripeljali nogometaša iz Celja, ki bo konkuriral za mesto na bočnem položaju.
1
Slovenski nogomet
Olimpija bo jutri odigrala še eno pripravljalno tekmo. O njej javnosti (še) ni obvestila, je pa to storil Borac iz Banja Luke, ki prihaja v goste Ljubljančanom.
1
17.2.2019
Slovenski nogomet
Očitno objavam uradne spletne stani Olimpije ne gre več verjeti. Pri ruski Ufi, kamor so Ljubljančani včeraj uradno prestavili Andresa Vombergarja, trdijo, da posel sploh še ni sklenjen!
7
Stran
od 290