OSTALE NOVICE
Stran
od 284
8.12.2018
Slovenski nogomet
Trener Olimpije Zoran Barišić je bil po koncu tekme v Novi Gorici dobre volje in se je veselil z igralci. Soočil se je z vprašanjem o napovedanem slovesu od Olimpije in potrdil, da ga čaka sestanek z Milanom Mandarićem.
3
Slovenski nogomet
Olimpija je zaključila prvi del sezone in to z zmago. Po burnih dneh v klubu je ekipa zmogla zbrati misli in odigrati še zadnjo tekmo - v Novi Gorici je bilo 3:1 za državne prvake. Olimpija gre na negotov odmor.
7
Slovenski nogomet
Novinarji Planet TV na željo Olimpije Zorana Barišića pred tekmo z Gorico niso spraševali o njegovi usodi, je pa Barišić pojasnil, zakaj ne igrajo Kronaveter, Ilić in Ivačič.
0
Slovenski nogomet
Pred dnevi smo poročali, da sta usodi Roka Kronavetra in Branka Ilića pri Olimpiji negotovi, če ne celo zapečateni. Ljubljančani so v Novo Gorico, na zadnjo tekmo letos, odpotovali brez obeh veteranov v kadru.
1
Slovenski nogomet
Nogometaši Olimpije bodo v Novi Gorici sklenili jesenski del prvenstva, hkrati pa bo tudi zadnja tekma pod vodstvom trenerja Zorana Barišića, čigar odhod je bil dogovorjen že ob začetku tedna.
4
6.12.2018
Slovenski nogomet
Ganec Abass Issah, tretji najdražji igralec v eri Milana Mandarića, v Nemčiji doživlja novo realnost. Trener Mainza priznava, da je prehod iz slovenskega na nemški nogomet zanj izjemno hud zalogaj.
19
5.12.2018
Slovenski nogomet
V vodstvu Olimpije so potrdili prvo slovo in sicer moštvo zapušča napadalec Ivan Lendrić, ki je v majici Olimpije v slovenskem državnem prvenstvu zbral manj kot pol ure igre.
4
Slovenski nogomet
Hrvaški napadalec Ivan Lendrić je bosanskim medijem potrdil novico, da se je z vodstvom ljubljanske Olimpije dogovoril za sporazumno prekinitev pogodbe. Njegov doprinos zmajem je bil komaj zaznaven.
0
4.12.2018
Slovenski nogomet
Iz zanesljivih virov smo izvedeli, da bo vodstvo ljubljanske Olimpije jutri naznanilo slovo avstrijskega trenerja Zorana Barišića, ki je naslednji, ki ni uspel zadostiti muhavosti predsednika kluba Milana Mandarića.
49
Slovenski nogomet
Disciplinski sodnik NZS ni pokazal milosti do branilca Olimpije Mackyja Bagnacka, ki je že po koncu prvega polčasa srečanja proti Aluminiju udaril nasprotnega igralca in prejel direktni rdeči karton.
16
Stran
od 284