OSTALE NOVICE
Stran
od 238
4.12.2017
Slovenski nogomet
Znaki pešanja so se pri Olimpiji pojavili že pred časom. Visoka pokalna zmaga proti Mariboru je zgolj za kratek čas zameglila težave, ki so eskalirale v zadnjih tednih. Olimpija je bolj utrujena in manj stabilna od Maribora.
15
Slovenski nogomet
Domžale spet dobro izgledajo na igrišču, je po zmagi nad Olimpijo dejal Simon Rožman. Igor Biščan je Domžalčanom čestital za zasluženo zmago. Z osvojenimi točkami na 18 tekmah je Hrvat zadovoljen.
8
3.12.2017
Slovenski nogomet
Olimpija znova zaostaja za Mariborom. Padec na drugo mesto je prinesel poraz v Domžalah, kjer so Ljubljančani v prvem polčasu povsem odpovedali, v drugem pa po pritisku hitro zbledeli.
61
2.12.2017
Slovenski nogomet
Zadnje gostovanje letos bo Olimpija v nedeljo opravila v Domžalah. Trener Zmajev Igor Biščan še vedno trdi, da točkovni zaostanek Domžal glede na njihovo kakovost ni realen.
0
1.12.2017
Slovenski nogomet
Olimpijin vratar Aljaž Ivačič si je na povratni tekmi pokala v Mariboru poškodoval koleno. Ni si sicer strgal kolenskih vezi, so pa poškodovane, zato je za letos že končal z nastopi.
1
Slovenski nogomet
Trener ljubljanske Olimpije Igor Bišćan je aktivno posegel v bitko za predsedniški stolček hrvaške nogometne zveze (HNS) in odločno podprl svojega nekdanjega zaveznika v bitki proti Zdravku Mamiću Daria Šimića.
0
30.11.2017
Slovenski nogomet
Zadnje tekme so potrdile, da Rok Kronaveter sodi med najboljše nogometaše v ligi. Olimpija je z njim precej bolj domiselna in raznolika ekipa, nevarna z razdalje in tudi iz standardnih situacij. Kronaveter je velika okrepitev.
9
Slovenski nogomet
Kapetan Olimpije Branko Ilić meni, da je Olimpija na dveh tekmah pokazala veliko več od Maribora in se povsem zasluženo uvrstila v polfinale pokala. "V pravem trenutku smo zadeli, potem pa ni bilo težav," pravi Ilić.
18
Slovenski nogomet
Pri Olimpiji so na socialnih omrežjih na duhovit način potegnili črto pod pokalni obračun in Mariborčanom odgovorili na parole, ki so se iz mariborskega tabora širile pred povratno tekmo.
23
Slovenski nogomet
Medtem, ko je Igor Bišćan po napredovanju v polfinale Pokala Slovenije zadovoljen ugotavljal, da se je Olimpija otresla glavnega konkurenta, je Darko Milanič v Ljudskem vrtu spregovoril tudi o utrujenosti.
4
Stran
od 238