Uredništvo    18. marec 2017
1. SNL, 25. krog

Slavje Krčanov pri Radomljah

Radomlje, ki so praktično že drugoligaš, so izgubile tudi dvoboj z dna lestvice proti Krškemu, ki je tako menjavo trenerja obeležilo z zmago.
SORODNE NOVICE
Štraus se je vrnil v Celje
12.12.2017 | Slovenski nogomet
1. SNL: Najboljša enajsterica ...
12.12.2017 | Slovenski nogomet
Prva liga: Črna jesen za slove...
12.12.2017 | Slovenski nogomet
Zrinjski ga potiska v Maribor,...
12.12.2017 | Slovenski nogomet
Čavarjev agent odlaša z Maribo...
11.12.2017 | Slovenski nogomet
Potrjeno: Pirić gre v Maribor
11.12.2017 | Slovenski nogomet
Štadion: Športni park Radomlje, Gledalcev: 300, Sodnik: Alen Borošak
Radomlje: Vjekoslav Andrič, Tin Karamatić, Grega Marinšek (od 53. Rok Jazbec), Mirko Kramarić, Fedor Predragović (od 54. Domen Jugovar), Robi Jakovljevič (od 63. Marko Nunič), Leo Ejup, Josip Balić, Amer Krcič, Luka Cerar, Kristijan Šipek.
Trener: Adnan Zildžović
Krško: Marko Zalokar, Marko Dušak (od 60. Luka Pavič), Klemen Šturm, Robert Pušaver, Jan Gorenc, Tonči Mujan, Nikola Gatarić, Arafat Mensah Ibrahim (od 81. Nermin Haljeta), Damir Sadiković, David Kovačič (od 57. Martin Kramarič), Miljan Škrbić.
Trener: Stipe Balajić
V Radomljah bodo morali še nekaj časa počakati na prve točke to pomlad. Zadnji klub 1. SNL in bržkone zanesljivi potnik v drugo ligo je namreč v 25. krogu doživel nov poraz. Usoden je bil neposreden tekmec v boju za obstanek v ligi - Krško. Krčani so pred dnevi menjali trenerja, malce presenetljivo se je moral posloviti Tomaž Petrovič, ki ga je zamenjal Rok Zorko, doslej vodja mladinskega pogona. 

Radomljani so na začetku tekme dobro igrali, kar dvakrat so zatresli okvir gola in vprašanje, kako bi se tekme razpletla, če bi jim uspelo zatresti mrežo. Za las premalo natančna sta bila v drugi minuti Ejup in v peti Jakovljević. V peti minuti sicer še ena lepa priložnost za domače, Šipek je poizkušal, toda Zalokar je uspešno posredoval. Radomljani so bili v prvem polčasu bolj napadalni, več so poizkušali, toda ostalo je pri izidu 0:0.

Na začetku drugega polčasa pa trenutek preobrata. Tekla je 48. minuta, po podaji Gorenca je sprožil Hrvat Mujan in premagal domačega vratarja. Minimalna prednost je gostom, ki so danes nastopili brez kaznovanega Dangubića, dala krila. V 57. minuti je Gatarić zadel vratnico. isti igralec pa je ob koncu srečanja postavil tudi končni izid 2:0. Komplet treh točk je odšel v Posavje. 

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE