Uredništvo    2. avgust 2017
Osvežitev v mladinskem pogonu Rudarja

Anđelković bo pomagal Rudarju

Pred kratkim upokojeni branilec Milan Anđelković, ki je največji pečat pustil v majicah Celja in Olimpije, bo po novem trener mladinske ekipe Rudarja iz Velenja.
SORODNE NOVICE
Čavušević trenira z drugoligaš...
17.1.2018 | Slovenski nogomet
Aluminij zapustila še Mesec in...
17.1.2018 | Slovenski nogomet
Maruško nova okrepitev ambicio...
17.1.2018 | Slovenski nogomet
Muminović iz Kidričevega v ......
17.1.2018 | Slovenski nogomet
Krčani okrepili obrambo in nap...
16.1.2018 | Slovenski nogomet
John Mary zdaj pa res prestopi...
15.1.2018 | Slovenski nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Strokovni štab Rudarja iz Velenja bo v prihodnje močnejši za še en znan obraz. Vodenje mladinske ekipe je namreč prevzel 35-letni Milan Anđelkovič, ki je v majici Radomelj sklenil svojo nogometno kariero, v kateri si ga bodo številni najbolj zapomnili po predstavah v majicah Celja in ljubljanske Olimpije.

Anđelković je še v minuli sezoni nastopal v majici Radomelj, nato prevzel vodenje selekcije do 15 let, pred odhodom pa je bil pomočnik glavnega trenerja Adnana Zildžovića. Za njim je sicer razgibana kariera, v kateri je med drugim nastopal tudi v Italiji, Avstriji, na Cipru, na Poljskem in na Japonskem.

"V Velenju mi je všeč, samo mesto že poznam, saj sem bil že večkrat tukaj. Pogoji so zelo dobri, nova umetna trava, dva pomožna igrišča z naravno travo. Moram reči, da so pogoji za delo res na zelo visoki ravni. V letošnjem letu želimo naučiti fante spoštovanja eden do drugega, jim vcepiti zmagovalno miselnost in jih čim bolje usmeriti, na tem mestu pa bi jim sporočil naslednje, sam verjamem v trdo delo, tako da… garamo! " je za klubsko spletno stran povedal Anđelković.

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
LJUBIM_NOGOMET 2.8.2017, 18:16 Prijavi komentar
Ta izjava je taaak slabo skupaj sestavljena, da glava boli oz. celo peče. In to mene, antitalenta za slovenščino... Dva pomožna igrišča? Potem so pogoji zelo dobri/na zelo visoki ravni, omenjeno dvakrat v dveh povedih? Od besede "usmeriti" dalje je vse logično skupaj sestavljeno?
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE