Uredništvo    10. avgust 2017
Marijan Pušnik o možnostih odhoda Johna Maryja ter Dominika Glavine

Čakamo še na pravo ponudbo

Trener Rudarja iz Velenje Marijan Pušnik trdi, da v klubu še čakajo na primerno ponudbo za napadalca Johna Maryja in Dominika Glavino, ki sta v minuli sezoni skupaj zabila kar 33 zadetkov.
SORODNE NOVICE
Čavušević trenira z drugoligaš...
17.1.2018 | Slovenski nogomet
Aluminij zapustila še Mesec in...
17.1.2018 | Slovenski nogomet
Maruško nova okrepitev ambicio...
17.1.2018 | Slovenski nogomet
Muminović iz Kidričevega v ......
17.1.2018 | Slovenski nogomet
Krčani okrepili obrambo in nap...
16.1.2018 | Slovenski nogomet
John Mary zdaj pa res prestopi...
15.1.2018 | Slovenski nogomet
(foto: NK Rudar Velenje / Jurij Kodrun)
Rudar iz Velenja ima slabe tri tedne pred iztekom poletnega prestopnega roka v svojih vrstah še vedno igralca, za katera se je pričakovalo, da bosta že kmalu po izteku lanske sezone zapustila klub. Napadalca John Mary in Dominik Glavina, ki sta v minuli sezoni v prvenstvu skupaj dosegla kar 33 zadetkov, sta še vedno v Velenju, pri čemer Mary moštvu pomaga pri izzivih v novi sezoni, v kratkem pa se mu po besedah trenerja Marijana Pušnika pridružil tudi Glavina.

"Od začetka ni bil dovolj pripravljen, za eno izmed tekem me je sam prosil, da jo izpusti, saj se ni počutil najbolje. Imel je tudi možnost odhoda in se je pripravljal na to a do realizacije ni prišlo. Sedaj je Dominik spet z nami v kadru in bo konkuriral za prvih 18.," je za klubsko spletno stran povedal Pušnik, in pojasnil tudi, kakšen je trenutni status igralcev, ki naj bi bila zanimiva tudi obema največjima slovenskima kluboma - Mary Mariboru, Glavina pa Olimpiji.

"Možnosti so takšne kakršne narekuje trg.  Ko bo prišla prava ponudba in se bodo vse strani dogovorile bo prišlo do realizacije. Zaenkrat je bilo več dima kot ognja, se pravi da še vedno čakamo na primerno ponudbo oziroma na to, da bi tudi igralec bil zadovoljen s tem kamor odhaja.," je povedal Pušnik.

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
EuroKrem 11.8.2017, 12:53 Prijavi komentar
olimpija ne potrebuje več okrepitev, hvala
10zvezdic 10.8.2017, 22:38 Prijavi komentar
van ne pomaga niti Purović!!!!!
alen 10.8.2017, 11:56 Prijavi komentar
Ajde Olimpija skeširaj se za Glavino, se bo obrestoval :)
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE