Uredništvo    6. julij 2017
Rudar se je okrepil še z enim napadalcem

Iz Rijeke na posojo v Velenje

Rudar iz Velenja si je od Rijeke za leto dni izposodil 19-letnega napadalca Daria Vizingerja, ki je v minuli sezoni igral obrobno vlogo pri hrvaškem drugoligašu Hrvatskem Dragovoljcu.
SORODNE NOVICE
Video: Trifković s prostega st...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Rudar se vrača na tretje mesto
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Branko Ilić: Izgubili tekmo, n...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Danes na sporedu meglena tekma
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Mura zavezala kravato Fužinarj...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
Balkovec Domžale vrnil na tret...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Rudar iz Velenja je v sorazmerno kratkem času sklenil pogodbe s kar tremi novimi napadalci, ki bodo najbrž skušali zapolniti vrzel, ki bo nastala s predvidenima odhodoma Johna Maryja in Dominika Glavine. Po Milan Tučiću in Hrvatu Dominiku Radiću bo trenerju Marijanu Pušniku na razpolago še en hrvaški napadalec in sicer 19-letni Dario Vizinger, ki bo v Sloveniji igral s statusom posojenega člana Rijeke. Vizinger za Rijeko sicer še ni zaigral, minulo sezono pa je preživel v drugi hrvaški ligi pri Hrvatskem Dragovoljcu, pri katerem je na 12 tekmah dosegel dva zadetka.

"Pogoji v klubu so odlični, treningi so vrhunski in dela se odlično. Prav tako je odlična tudi ekipa, ki me je sprejela zelo lepo. Moja želja je izboriti si mesto v ekipi, v kateri je konkurenca velika ter, da mi bo namenjenega čim več igralnega časa. Upam, da bomo na koncu zaključili na čim višjem mestu na lestvici,
" je za klubsko spletno stran povedal Vizinger.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE