Uredništvo    7. januar 2019
Tajska nogometna zveza je bila ogorčena po sramotnem porazu

Nekdanji trener Rudarja dobil nogo sredi turnirja

Sramoten poraz proti Indiji je nemudoma končal selektorsko pot trenerja, ki je pred leti za kratek čas sedel celo na klop slovenskega prvoligaša iz Velenja.
SORODNE NOVICE
Prva tekma Maribora za hitro p...
16.1.2019 | Slovenski nogomet
Murin novinec že trese mreže
16.1.2019 | Slovenski nogomet
Olimpija potrdila prihod, odha...
15.1.2019 | Slovenski nogomet
Luka Zahović je zagret za opci...
15.1.2019 | Slovenski nogomet
Novi kapetan Olimpije začenja ...
15.1.2019 | Slovenski nogomet
Ivačič odhaja čez lužo
15.1.2019 | Slovenski nogomet
(foto: Getty Images)
Srbski trener Milovan Rajevac je junija leta 2016 za kratek čas postal trener Rudarja iz Velenja, njegov vsega deset dni dolg mandat pa je prekinila ponudba alžirske nogometne zveze, zaradi katere Rajevac knapov nikoli ni vodil na uradni tekmi. Po odhodu iz Velenja je njegova trenerska zvezda v zatonu, novo zaušnico pa je doživel na azijskem pokalu narodov, na katerem je službo izgubil kar sredi turnirja.

Tajska je na uvodni tekmi prvenstva doživela sramoten poraz proti Indiji, ki v azijskih nogometnih krogih še vedno velja za drugo če ne celo tretje razredno reprezentanco. Indijci so Tajce premagali kar s 4:1, predsednik tajske nogometne zveze pa je po tekmi sporočil, da je z Rajevcem prekinil sodelovanje in da bo moštvo do izteka prvenstva vodil njegov pomočnik.

Rajevac je sicer največji trenerski uspeh spisal leta 2010, ko je na klopi reprezentance Gane nastopil v četrtfinalu svetovnega prvenstva.

 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE