Uredništvo    24. junij 2017
Prijateljske tekme slovenskih prvoligašev

Pušnik začel z remijem, Balajić s porazom

Novi trener Rudarja iz Velenja Marijan Pušnik je na prvi pripravljalni tekmi s svojimi varovanci iztržil remi proti moskovski Lokomotivi, Stipe Balajić pa je s Krškim izgubil proti Osijeku.
SORODNE NOVICE
Kazen Olimpiji za skandiranje ...
22.11.2017 | Slovenski nogomet
Video: Trifković s prostega st...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Rudar se vrača na tretje mesto
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Branko Ilić: Izgubili tekmo, n...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Danes na sporedu meglena tekma
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Mura zavezala kravato Fužinarj...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Nogometaši Rudarja iz Velenja so na prvi prijateljski tekmi v času priprav na začetek nove sezone prekrižali poti z zmagovalko ruskega pokala Lokomotivo iz Moskve ter se z uglednim nasprotnikom razšli z remijem. Gostje iz Rusije so navkljub števinim priložnostim Velenjčanim dobili prvi polčas z 1:0, v drugem pa je šest minut pred koncem tekme za remi poskrbel Ukrajinec Ilja Markovskij.

Rudar je srečanje začel v postavi Malnar, Knežević, Črnčič, Vuklišević, Vasiljević, Mužek, Bolha, Pišek, Tučić, Novak, Trifković in Mary, v nadaljevanju pa so zaigrali še Deronja, Pušaver, Grgić, Nemanjić, Čoralić, Dodlek, Vujčić, Markovskij, Pljava, Bokalić in Radić.

Svoj prvi preizkus je na klopi Krškega opravil tudi Hrvat Stipe Balajić, ki je s svojimi varovanci z 1:3 izgubil proti hrvaškemu Osijeku. Edini zadetek je za Krško z bele točke dosegel David Kovačič, Krčani pa so srečanje odigrali v naslednji postavi: Zalokar, Krajcer, Gorenc, Jakolić, Totić, Marin, Urbanč, Kovačič, Mujan, Mandić, Gatarič, Frelih, Vodeb, Dušak, Totić, Šturm, Nakić, Klemenčič, Jovanović, Škrbić, Bučar, Sokler, Ebenezer in Ribič-

Uspešno so nov prijateljski preizkus sklenili tudi nogometaši Domžal, ki so kar s 7:0 premagali moldavskega drugoligaša Unghenija. V polno so zadeli Luka Volarič, Ivan Firer, Gaber Dobrovoljc, Jan Repas, Zeni Husmani, Luka Žinko in novinec Lovro Bizjak.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE