Uredništvo    28. oktober 2018
1. SNL, 14. krog

Rudar je izkoristil poraza Mure in Triglava

Velenjski Rudar je popravil svojo pozicijo na prvenstveni lestvici. Zmaga proti Aluminiju v 14. krogu je precej izboljšala njegove možnosti v boju za obstanek.
SORODNE NOVICE
Po Gubercu v Kopru znova tudi ...
21.1.2019 | Slovenski nogomet
Melnjak odhaja iz Domžal
21.1.2019 | Slovenski nogomet
Olimpiji ponujen stari znanec,...
20.1.2019 | Slovenski nogomet
Domžale so se nepričakovano op...
19.1.2019 | Slovenski nogomet
Video: Mladi Žugelj zablestel ...
19.1.2019 | Slovenski nogomet
Osijek je "šolal" in povsem ra...
19.1.2019 | Slovenski nogomet
Štadion: Ob jezeru, Gledalcev: 350, Sodnik: Asmir Sagrković
3 : 2
 
0 : 1
1 : 1
 
2 : 1
 
 
 
3 : 1
 
 
 
 
3 : 2
Rudar: Marko Pridigar, Robert Pušaver, Josip Tomašević, Ivan Vasiljević, David Hrubik, David Arap, Žiga Škoflek (od 64. Leon Črnčič), Klemen Bolha, Damjan Trifkovič, Dominik Radić (od 92. Matej Šantek), Milan Tučić (od 74. Tim Vodeb).
Trener: Marijan Pušnik
Aluminij: Luka Janžekovič, Sanin Muminović, Erik Gliha, Dejan Petrović, Lucas Mario Horvat (od 68. Anton Rogina), Nikola Leko (od 56. Elvir Maloku), Ivan Kontek, Alen Krajnc, Rok Kidrič (od 75. Tadej Trdina), Francesco Tahiraj, Damir Grgić.
Trener: Oliver Bogatinov
(foto: uradna spletna stran kluba)
 
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
trmast 28.10.2018, 20:47 Prijavi komentar
Pa se stvari postavljajo na svoja mesta: Triglav je zadnji, a v šestih točkah je kopica moštev. Rudar vsekakor ne bo zadnji (bi si upal staviti čeprav je nehvaležno) in tako se počasi oži število kandidatov za to pozicijo. Krško ima očitno potencial in tudi denar, prihodnji konec tedna pa bo ena odločilnih tekem ob 11.45????? Kdo se tu iz koga norca dela, je zdaj jasno: tisti, ki bi morali ščititi ligaški nogomet, tega ne zmorejo. Zato bo v Kranju tekma ob uri kot je še ni bilo. Res pa je, da zBrko model dobiva svoje manj vesele posledice: dečki, kadeti, mladinci pač ne zmorejo slediti ritmu trenerjev, ki jih je izbral capo di tutti capi in ena najboljših akademij caplja na mestu (milo rečeno). Zato seveda nezmotljivost plačujejo tudi člani: ene je spodil, eni so šli sami, eni so sklonili glave - mi pa se sprašujemo, do kdaj bo agonija trajala in upamo, da se vendarle posreči nekaj kar bi nas obdržalo v prvi ligi. Ampak: menedžerji so kot grabežljive ptice nad klubom in potem je kadrovanje težje, ker je mnogo lačnih ust, kajne? Škoda, toda: kdo je izgubil doma skoraj vse točke? V času goveje župce pride Krško in to so kvalifikacije za orle....
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE