Uredništvo    27. maj 2017
1. SNL, 36. krog

Rudar obstal v ligi

Tudi z nekaj sreče je Rudar obstal v 1. SNL, čeprav je na zadnji tekmi sezone le remiziral z Radomljami. Pred velenjskim klubom je pestro poletje.
SORODNE NOVICE
Rudonja: Pogovarjamo se z Vodi...
14.12.2017 | Slovenski nogomet
Kassim Doumbia: Najprej naslov...
14.12.2017 | Slovenski nogomet
Uradno: Maribor pripeljal igra...
13.12.2017 | Slovenski nogomet
Marko Janković preko 3. SNL dr...
13.12.2017 | Slovenski nogomet
Športnik leta: Jan Oblak na če...
13.12.2017 | Slovenski nogomet
V Celju podaljšali pogodbe kar...
13.12.2017 | Slovenski nogomet
Štadion: Mestni stadion ob jezeru, Gledalcev: 300, Sodnik: Bojan Tkalčič
0 : 0
Rudar: Matej Radan, David Kašnik, Mateo Mužek, Marko Iharoš, Damjan Trifkovič, Klemen Bolha, Anže Pišek, Damir Grgić, Bojan Vručina (od 78. Leon Črnčič), Dominik Glavina, John Mary.
Trener: Marijan Pušnik
Radomlje: Aljaž Ivačič, Denis Lidjan, Rok Jazbec, Gal Primc (od 37. Mika Rokavec), Grega Marinšek, Aleksander Zukič, Filip Janković, Igor Barukčič, Robi Jakovljevič (od 64. Luka Gajić), Marko Nunič, Luka Cerar (od 72. Mario Vasilj).
Trener: Adnan Zildžović
(foto: SPS)
Nogometaši Rudarja si do zadnjega kroga 1. SNL niso izborili obstanka v ligi, tako da so danes pogledovali v Ljubljano in Maribor, kjer sta igrala Krško in Aluminij. Na njihovo srečo sta oba tekmeca v boju za obstanek izgubila, tako da so Velenjčani v Dravogradu vse skupaj preživeli tudi zgolj s točko.

Radomlje so že zdavnaj izpadle iz lige, vendar "domača" ekipa ni znala najti poti do mreže. Glavni sodnik je sicer imel kar nekaj dela, saj je podelil precej rumenih kartonov, mreži obeh vratarjev pa se nista zatresli niti enkrat. Kakorkoli že, Rudar je obstal v ligi, vprašanje pa je v, kakšni obliki bo klub deloval v prihodnje, saj naj bi se kresala mnenja z investitorji. Klub pa bržkone zapuščata tudi najboljša strelca John Mary in Dominik Glavina. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE