Uredništvo    23. september 2017
1. SNL, 10. krog

Ankaran premagal Triglav in ga prehitel

Ankaran ni več najslabša ekipa 1. SNL. Po dvoboju dna prvenstvene razpredelnice v Kranju so nogometaši iz Ankarana zdaj pred Triglavom, ki so ga premagali s 3:1.
SORODNE NOVICE
Kenan Bajrić bi lahko igral za...
17.12.2017 | Slovenski nogomet
Oblak bo odprl Olimpijino trgo...
15.12.2017 | Slovenski nogomet
Rudonja: Pogovarjamo se z Vodi...
14.12.2017 | Slovenski nogomet
Kassim Doumbia: Najprej naslov...
14.12.2017 | Slovenski nogomet
Uradno: Maribor pripeljal igra...
13.12.2017 | Slovenski nogomet
Marko Janković preko 3. SNL dr...
13.12.2017 | Slovenski nogomet
Štadion: Športni park, Gledalcev: 450, Sodnik: Slavko Vinčić
Triglav: Elvis Džafič, Kristjan Arh Česen, David Zec, Dejan Robnik, Alen Krcič, Matic Kopač, Vlado Šmit, Igor Bukara (od 65. Ožbej Kuhar), David Tijanić (od 76. Nejc Pušnik), Matej Poplatnik, Tom Žurga (od 67. Luka Majcen).
Trener: Siniša Brkić
Ankaran Hrvatini: Primož Bužan, Luka Badžim, Jan Pahor, Gal Primc, Johan Nkama Chinwendu, Emir Burkič, Mihovil Klapan, Erik Gliha, Vinko Cerovec, Bradley Meledje (od 80. Timotej Mate), Tim Vodeb (od 92. Tin Karamatić).
Trener: Vlado Badžim
Ankaran je v 10. krogu 1. SNL slavil svojo prvo zmago. Triglavani so sicer pokazali željo na zčaetku tekme, toda po 25 minutah so že zaostajali, ko je zadel Burkić. Ankaran v prvem delu igre sicer ni bil nevaren, toda Gorenjci so bili premalo odločni. So pa uspeli poravnati izid še pred odmorom, in sicer v 41. minuti srečanja, po prekršku Nkamaja je enajstmetrovko uspešno realiziral Matej Poplatnik.

Meledje in Bužan sta odprla drugi polčas z vsak po enim strelom, toda izid se ni spremenil. Po uri igre so Primorci vodili z 2:1. Izvedli so protinapad, podajalec je bil Vodeb, strelec pa Cerovec. Nogometaši Triglava so poizkusili izenačiti, toda žoge niso uspeli spraviti čez črto. Je pa to uspelo gostom, ki so preko Mateja v 85. minuti zadeli za končnih 3:1. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
johny 26.9.2017, 00:08 Prijavi komentar
Tega Brkića je nujno treba spodit iz kluba in to takoj, ter za vedno. Škoda teh mladih fantov katere uničuje tak nesposoben dvoličnež, lažnivec. In res ob sebi si je pustil 5 igralcev kateri za Savo težko igrajo,jih "palio" ta naiven Žlogar pa se je opekel, nič hudega sluteč.Resnici na ljubo Žlogar bolje se zaposli v svojem poklicu,boš uspešnejši!
Filip 24.9.2017, 06:13 Prijavi komentar
Se v popolnosti strinjam s predhodnima komentarjema. Nemogoče je pričakovati rezultate, če ima Triglav poleg že prej omenjenega, daleč najslabši možni trenerski štab, ki "pomaga" Tončiju. Tu si je pač Tonči sam izkopal grob,žal. Vsak trener bi si moral sam izbirati svoje kolege na klopi. Tu pa očitno besede ni imel. Kdor pozna njegova pomočnika Krcića, ki sploh nimaustrezne licence in Berganta, ki jo sicer ima, a zgolj zaradi dokončanja difa, mu je lahko takoj jasno o čem govorim. Oba skupaj nista v življenju resno brcnila žoge. Oba sta ali trenirata selekcije od U8 do U 12, kjer se igra 4 na 4, 6 +1 oz. 8 +1 in dvomim, da sploh vesta kakšne so taktične funkcije 12ih igralcev na igrišču. Tako, da si z njima Tonči žal ne more nič pomagati. Kaj šele z Brkićem in Vidmarjem. Tu je še Fekonja, ki je zalutal v nogomet in sploh pojma nima pomojem, kdaj so tekme na sporedu. Ko vse to sešteješ in povežeš, prideš do omenjenega rezultata. Dokler bo v Kranju vse naravnano zgolj na zbiranje ljudi, ki trepljajo in kimajo športnemu, khja, izraz je malce šegav za tega direktorja ja, bo stanje nespremenjeno. Potencial za kaj več pa je, to pa.
leto_in_mesto 23.9.2017, 17:57 Prijavi komentar
haha ta Triglav pa je komedija, kdo to igra???? mulci ki nimajo pojma, kaj to starši plačujejo Brkiću da so v prvi, ali Žlogarju? ali obema???
johny 23.9.2017, 17:35 Prijavi komentar
Triglav je z današnjim dnem dokazal, da je naj smešen klub v 1. ligi!Če je lahko tisti debelko športni direktor, potem se v Kranju sigurno ne piše nič nogometno dobrega. Še več prava sramota,je bilo videt ko se za vogalom stadiona -" naddebeli nešportni direktor"-zahvaljuje svojim sonarodnjakom za vskikanje njegovga imena! Trener pravnik- šef uličar, EEEEŽlogar, a res ne vidiš da ti ne gre, pojdi v svoj poklic delat, tu te za j...a vlečejo,klošarčki, bedaki.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE