Uredništvo    25. september 2017
Anton Žlogar ni več trener Triglava

Je Žlogar že bivši?

Pri Triglavu so se po porazu proti Ankaranu in zdrsu na zadnje mesto na lestvici odločili za rez. Anton Žlogar po naših informacijah ni več trener Kranjčanov.
SORODNE NOVICE
Olimpija: Bajrić je izsilil od...
23.1.2018 | Slovenski nogomet
Jurina iz Krškega v Zenico
22.1.2018 | Slovenski nogomet
Ankaran odpisal deseterico
22.1.2018 | Slovenski nogomet
Uradno: Bajrić iz Olimpije v S...
22.1.2018 | Slovenski nogomet
Gorica remizirala z Rijeko
21.1.2018 | Slovenski nogomet
Olimpija začela z zmago proti ...
21.1.2018 | Slovenski nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Od minulega kroga 1. SNL ima slovensko prvenstvo novega zadnjeuvrščenega. To je kranjski Triglav, ki je izgubil dvoboj dna z Ankaranom in ostaja pri vsega štirih zbranih točkah na desetih tekmah. Ostaja seveda tudi brez ene same zmage. Gol razlika Triglava je obupna - 8:21.

Izvedeli smo, da so v klubu, kjer naloge športnega direktorja opravlja še v lanski sezoni trener Siniša Brkić, odločili za menjavo trenerja. Niso je sicer še uradno potrdili, toda dolgoletni slovenski reprezentant Anton Žlogar, pred tem trener Brd, menda ni več trener tega gorenjskega prvoligaša. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 5
Starejši naprej | Novejši naprej
Filip 25.9.2017, 23:57 Prijavi komentar
V polnosti se strinjam s "trmastim", pod nadimkom, za katerim se skriva dolgoletni direktor in predsednik kluba Miran Šubic. Čestitke Miran, da ste povedal tisto, kar gre tem mahinacijam v brk. Marioneta športnega direktorja, ki ni prav nič športen, cinizem, je morala oditi, sedaj bo po predvidevanjih za krmilo sedel človek tisočerih obrazov. Trener, ki je imel edini v ligi za pomočnike dva trenerja, ki trenirata U8, U11, U12, kjer jima je 1.Snl poligon za učenje je svojevrsten rekord v primerljivih ligah. Kot, če bi dal Costi Concordiji za krmilo kapetana, na jambor za opazovanje morja v izogib ledenim goram pa otroka. No go. Ampak v Kranju imajo slogan "Verjamem". Verjame tudi vernik, ko stopi skozi duri cerkve. Vprašanje pa je, če dojame, ko gre iz nje. In v Kranju so dojeli, da je krivda pri kapitanu, zato so krmilo prepustili preverjeni posadki. Upam samo, da se niso ušteli pri rešilnih čolnih in jopičih...
trmast 25.9.2017, 17:08 Prijavi komentar
Sloviti športni direktor je obul (kot že večkrat) prevelike čevlje: potem, ko je serijsko kot trener izpadal iz 1.lige, si je omislil malce mešetarjenja z igralci in trenerji ter prevzek Triglav v svoje roke. Žal pri tem ima na voljo tudi svojo pamet in tak je izid: v vseh teh letih ni dojel, da ga mnogi igralci zaradi njegove osebnosti (manipulacije izza kulis, kadrovanje po kriteriju klanjanja ipd.) itak odklanja. Tonči je (bil) žrtveno jagnje športne politike kjer so vedno poslušni glavni. Da o sloviti "desni roki" na igrišču v podobi živčnega bivšega profija, ne pišemo: mož preprosto ni kos nogometu teh časov, a je "gazda" v slačilnici. In tako Kranj ostaja na istem: ni denarja za tribuno in vsaj reflektorje, intelektualni potencial a la Brko pa je že znan in viden na lestvici. Odšli so že skoraj vsi, ki mu niso po volji - zato pa se bo vedno našla četica, ki mu bo ploskala. Predsednik je tu zgolj marioneta, tragika pa ostaja v spoznanju, da "brkići" ne zanimajo skoraj nikogar več. Gorenjska slika pa je proizvod športne politike športnega direktorja Triglava, ki pač ne razume, da je kranjski klub močan, če ima regijo za sabo ali pod sabo. Mnogi igralci iz udarne postave so zabloda, športni direktor pa žal do zdaj v vsem svojem vladanju Triglavu ni bil sposoben prodati igralca niti v Culukafrijo, nikar v kako pravo nogometno okolje. Da o tem, kako se "posojajo" licence ipd. za trenerje, ki ne zmorejo niti ustrezne šole, ne pišem. V vsem svojem direktorovanju je v Kranj zopet navozil odpadle kadre drugih klubov, ni pa bil sposoben dojeti, kaj mlado moštvo (in tu velja pohvaliti zadržanje jedra domačih fantov) potrebuje za obstanek....V klubu bo ostal prisesan večno, ker mu drugega ne preostane, ozadja pa seveda kažejo na še kaj zanimivega. Kot navijač Triglava sem žalosten, ker se liki kot je sloviti športni direktor niso premaknili naprej niti za ped. Ker se ne morejo.
maddox 25.9.2017, 16:55 Prijavi komentar
Zdej pa pridi lepo nazaj v Izolo in drugo leto kandidiraj na volitvah, da bomo meli spodobnega župana, ne pa to SD garnituro že leta in leta
pejo2310 25.9.2017, 15:56 Prijavi komentar
2 slaba meseca in OUT ...Brkič bo spet mešu drek;))
korektor 25.9.2017, 15:33 Prijavi komentar
Žlogarju mesto trenerja očitno ne leži.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE