Uredništvo    22. junij 2017
V Kranju se obetajo zanimivi tedni

Kranj v pričakovanju Kekove Rijeke

Nogometaši Triglava bodo v času priprav doma gostili kar tri ugledne tuje tekmece. V soboto bo v Kranju gostovala Rijeka, v nadaljevanju pa še ruski prvak Spartak in turški Istanbul Basaksehir.
SORODNE NOVICE
Kazen Olimpiji za skandiranje ...
22.11.2017 | Slovenski nogomet
Video: Trifković s prostega st...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Rudar se vrača na tretje mesto
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Branko Ilić: Izgubili tekmo, n...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Danes na sporedu meglena tekma
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Mura zavezala kravato Fužinarj...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Povratnik v najmočnejšo slovensko ligo Triglav bo v času priprav na pričetek nove sezone odigral nekaj izjemno zanimivih mednarodnih prijateljskih tekem proti nasprotnikom visokega mednarodnega razreda. Še posebej pestro bo v soboto, ko bo v Kranju (začetek ob 18.00) gostovala v Sloveniji zelo priljubljena hrvaška Rijeka na čelu z nekdanjim selektorjem slovenske izbrane vrste Matjažem Kekom. V Kranju se obeta pravi nogometni praznik, saj organizatorji napovedujejo številne kulinarično-športne aktivnosti v času pred in po tekmi.

Rijeka pa ne bo edini prestižni gost, ki se bo to poletje predstavil na zelenici kranjskega stadiona. Sedmega julija bo v Kranju gostoval novopečeni ruski prvak in udeleženec Lige prvakov v naslednji sezoni Spartak iz Moskve, 12. julija pa se bo Triglav pomeril še z veliko senzacijo minule sezone v Turčiji Istanbul Basaksehirjem, ki je v domačem prvenstvu malodane senzacionalno osvojil naslov podprvaka.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE