Uredništvo    27. september 2017
Matej Podlogar bo igral za Triglav

Podlogar na pomoč Triglavu

Kranjski Triglav je pred dnevi zamenjal trenerja, dela se je znova lotil Siniša Brkić, ki je danes predstavil novo okrepitev. V Kranj je prišel Matej Podlogar.
SORODNE NOVICE
Olimpija: Bajrić je izsilil od...
23.1.2018 | Slovenski nogomet
Jurina iz Krškega v Zenico
22.1.2018 | Slovenski nogomet
Ankaran odpisal deseterico
22.1.2018 | Slovenski nogomet
Uradno: Bajrić iz Olimpije v S...
22.1.2018 | Slovenski nogomet
Gorica remizirala z Rijeko
21.1.2018 | Slovenski nogomet
Olimpija začela z zmago proti ...
21.1.2018 | Slovenski nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Matej Podlogar bo v nadaljevanju sezone znova igral v 1. SNL. Šestindvajsetletni napadalec, ki je svojo kariero začel pri Interblocku, po epizodi v Celju ter pred tem v Rudarju in Domžalah, se seli v Kranj. Danes je namreč podpisal pogodbo s Triglavom, s katerim se bo boril za obstanek v prvi ligi. Po porazu proti neposrednemu tekmecu Ankaranu je Triglav zadnji v ligi. 

Podlogar je v juliju sicer odšel v Grčijo, v Lamio, a svojo epizodo izjemno hitro končal. Podlogar je v 1. SNL doslej odigral 170 tekem in dosegel 35 golov. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 5
Starejši naprej | Novejši naprej
Cibuš 30.9.2017, 13:50 Prijavi komentar
Javni pljuvalnik = Forum. Vsi forumaši,poznavalci nogometa in še kaj, hvala bogu, da vas je malo, nobene prepreke ni, da stopite v čevlje (koga že?) in predstavite gorenjski javnosti znanje, ki puhti iz vas. Navijajmo za nogomet, če želite ZA GORENJSKI NOGOMET!
legvan33 29.9.2017, 09:23 Prijavi komentar
nejc križaj je produkt domače akademije? hahaha, lepo vas prosim. On ni do članske selekcije niti tekme igral za triglav v njihovem mladinskem pogonu. zdaj že na spletu lansirajo lažne podatke.... no, stiskajmo pesti v soboto....
trmast 28.9.2017, 16:39 Prijavi komentar
He he he, sosedje...za en avto jih bo. Se spomnim klubov, ki so iz Ljubljane vedno vzeli 3-4 igralce: enikrat prevozni stroški pa štirje na treningu! Sicer pa spoštovanje nedokazanim v Triglavu, vsak si zasluži priložnost....Kot je rekel desni bočni, ki si ga je za kak sponzorski evro izmislil (z)Brko: "Iz Maribora smo že odnašali točke!" Malce zbode "smo", ker je fant slavo užival od Šenčurja do Zarice, Maribor pa si je bolj zapomnil gole Burgarja in podobnih Triglavanov, ki zdaj igrajo po becirk ligah v Avstriji. Sicer pa velja, da sestavljanje moštev po nacionalnem, geografskem in sploh slehernem ključu na tej ravni vedno smrdi do neba: trenerji si navadno tako ustvarjajo "podporne celice" kar pa je zBrko počel od nekdaj....Geslo dneva: "Naša nogometna šola naj pogine, dokler tu so še Fužine!" In pripis: da bi se le zmotil in bodo o(b)stali v ligi....pa mi bo vse oproščeno!
legvan33 28.9.2017, 09:38 Prijavi komentar
˝MeserSmit˝ hahaha. Zgleda ima Triglav novega športnega direktorja. In to kar v kapetanu. Pripeljali so Botonjica na njegov predlog, zdaj je pa še njegov ˝sokrajan˝ s Fužin Matej Podlogar v klubu. Hm, mogoče pa igra Matej po novem branilca? Ker druge nogometne logike tu ni.... Župan je zmogel tudi navijačice, ki boge stojijo s pinki cofki na tribunah... Prvoligaško, ni kaj. Stanejo, da stojijo tam dve ure, pa tudi skoraj tolk kukr pol članske ekipe
trmast 27.9.2017, 20:27 Prijavi komentar
(Z)Brko je za okrepitev poskrbel potem, ko je Tonči Žlogar javno zajokal, da jih ni bilo. Razen, če so okrepitve z vseh vetrov nabrani igralci brez kluba ali igralci, ki niso zmogli do zdaj opozoriti nase. Da pa je "zbrka" popolna, je nogo dobil tudi res dolgoletni trener vratarjev Damjan Vidmar in naj bi zdaj Đafića treniral kar novi trener Botonjić. Zopet: v Butalah so rekli: če nič ne znaš, boš pa druge učil....Popularni Vidko je bil trener za vse čase in mož zaupanja alfe in omege Triglava, ki je ko trener dobil 50 golov iz prekinitev in bil od nekdaj slep za tiste, ki ne morejo v obrambi zdržati niti tretjeligaškega pritiska. "Rešitelj" zdaj že novači "rešitelje" - ves čas druge in zdasj tudi prve lige pa ni mogel ugotoviti, ali so ustrezni domači fantje kot Udovič, Mlakar in podobni. Toda nekaj je treba priznati: =beno predsednik in (z)Brko šef za fuzbal sta se ujela kot siamska dvojčka in je že pozabljeno, kako je predsedniku (s pomočjo vedno glasnih...) žajfal desko isti športni direktor in trener in....Zopet po navijaško za konec: upam in želim, da Triglavu uspe - a kot Sahara vode potrebujejo prvoligaško raven obrambe - tu pa seveda veteranski pristop in "galama ala "MeserŠmit" v kombinaciji s počasnostjo in neagresivnostjo ter mladostno naivnostjo vodijo v drugo ligo. In od tam nazaj bo res težko, če ne nemogoče. Kajti kranjski župan je "odprl malho" in kupil semaforček, da ni več ročnega premikanja številk ob golih....O ti sveta preproščina ti: kdaj boš zmogel reflektorje, prijatelj nogometa?!?
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE