Uredništvo    14. oktober 2017
1. SNL, 12. krog

Prva zmaga Triglava

V 12. krogu 1. SNL je kranjski Triglav prišel do prve prvoligaške zmage to sezono. Kranjčani so bili boljši od Krškega. Z novimi tremi točkami se je Triglav odlepil z dna.
SORODNE NOVICE
Branko Ilić: Izgubili tekmo, n...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Danes na sporedu meglena tekma
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Mura zavezala kravato Fužinarj...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
Balkovec Domžale vrnil na tret...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
Megla odnesla tekmo v Velenju
18.11.2017 | Slovenski nogomet
Trije goli Aluminija v Kranju
18.11.2017 | Slovenski nogomet
Štadion: Športni center Kranj, Gledalcev: 300, Sodnik: Rade Obrenović
3 : 1
Triglav: Elvis Džafič, Momir Bojić, Kristjan Arh Česen, David Zec, Dejan Robnik, David Tijanić, Vlado Šmit (od 52. Nejc Križaj, od 68. Dino Suljević), Alen Krcič (od 59. Luka Majcen), Matej Podlogar, Matej Poplatnik, Tilen Mlakar.
Trener: Siniša Brkić
Krško: Marko Zalokar, Marko Krajcer, Klemen Šturm, Marko Jakolić, Leo Ejup, Josip Balić, Tonči Mujan (od 77. Luka Gajić), Uroš Jovanović (od 89. David Kovačič), Nikola Mandić, Miljan Škrbić, Marin Jurina (od 46. Jan Gorenc).
Trener: Stipe Balajić
V Kranju je domači Triglav lovil prvo zmago v letošnji sezoni, nasprotniki iz Krškega pa so želeli nove točke, da bi zadržali visoko pozicijo na lestvici. Povedli so gostje, ki jih vodi hrvaški trener Stipe Balajić. Glavni sodnik Obrenović je v 10. minuti dosodil enajstmetrovko zaradi vlečenja dresa (David Zec). Z bele točke je bil natančen prvi strelec lige Miljan Škrbić. Izenačenje je prišlo hitro, že v 19. minuti, po prekršku Jakoliča je enajstmetrovko izkoristil Matej Poplatnik. Domača ekipa je v prvem polčasu prišla še do vodstva, za katerega pa je poskrbel kar Leo Ejup, ki je dosegel avtogol. Krcić je imel nekaj minut pred koncem na nogi 3:1, a bil premalo natančen.

Gostji so drugi polčas začeli s strelom Tijaniča in začeli loviti priključek. Toda takoj je sledil šok, kajti z drugim golom na tekmi je Matej Poplatnik Gorenjce popeljal v vodstvo s 3:1. Krčani so zaostajali za dva gola, do konca srečanja pa domačega vratarja ni več resneje ogrožali, tako da je zmaga, za Triglav sploh prva to sezono, ostala doma. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE