Uredništvo    12. junij 2017
Dejan Robnik ostaja pri Triglavu

Robnik s Triglavom tudi v prvi ligi

Izkušeni Dejan Robnik po uspešni sezoni in napredovanju v 1. SNL ostaja v ekipi Triglava, s katerim je podaljšal pogodbo. V prvo ligo se vrača po dolgih desetih letih.
SORODNE NOVICE
Kazen Olimpiji za skandiranje ...
22.11.2017 | Slovenski nogomet
Video: Trifković s prostega st...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Rudar se vrača na tretje mesto
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Branko Ilić: Izgubili tekmo, n...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Danes na sporedu meglena tekma
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Mura zavezala kravato Fužinarj...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Deset let je že minilo, odkar je Dejan Robnik zapustil Maribor, s tem pa tudi 1. SNL. Skozi leta je nato igral drugo in celo tretjo ligo, pred letom in pol pa se vrnil v Kranj, k Triglavu, kjer je tudi začel svojo nekoč izjemno obetavno kariero. 

Zdaj se Robnik, ki je v preteklosti igral tudi za Celje, vrača na prvoligaško sceno. Napredovanje v 1. SNL je kot polprofesionalec, kajti ob igranju nogometa ima še redno službo, izboril s Triglavom. Pomagal je kot eden najbolj izkušenih igralcev v moštvu in del ekipe ostaja tudi v novi sezoni, ko bo Triglav znova prvoligaš. 

"Ko smo pred sezono in pol našli skupni jezik in sem podpisal pogodbo, je bil cilj jasen - vrnitev med prvoligaše. Meni osebno je prva liga predstavljala izjemen motiv in izziv. Ob tem s soigralci želimo dokazati, da lahko konkuriramo vsem ekipam med elito. Lahko rečem, da je sodelovanje z ljudmi v klubu na vrhunski ravni, zato ni bilo obotavljanja," pravi 32-letni Robnik.

Pogodbo s Triglavom je sicer podaljšal tudi Nejc Križaj. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE