Uredništvo    12. januar 2019
Rok Elsner se seli v Oman

Roka Elsnerja je spet poklical arabski svet

Kariera Roka Elsnerja je zavila že v mnoge smeri. Dosedanji nogometaš Triglava pa se zdaj spet podaja v neznano, znova bo zaigral v arabskem svetu.
SORODNE NOVICE
Po Gubercu v Kopru znova tudi ...
21.1.2019 | Slovenski nogomet
Melnjak odhaja iz Domžal
21.1.2019 | Slovenski nogomet
Olimpiji ponujen stari znanec,...
20.1.2019 | Slovenski nogomet
Domžale so se nepričakovano op...
19.1.2019 | Slovenski nogomet
Video: Mladi Žugelj zablestel ...
19.1.2019 | Slovenski nogomet
Osijek je "šolal" in povsem ra...
19.1.2019 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Al-Nasr, Oman. To je novi klub izkušenega branilca Roka Elsnerja, ki je doslej igral za Triglav iz Kranja. Zanj je odigral 32 tekem in dosegel en zadetek. Triintridesetletnik si je že nekaj časa prizadeval znova priti do kluba v tujini in zdaj mu je to uspelo.

Zanj bo to druga avantura v arabskem svetu, kajti pred desetletjem je že igral v Kuvajtu. Za njim pa so tudi avanture v Nici, Wehnu, Interblocku, Haugesundu, Slasku, Arisu, Cottbusu, Olimpii Grudziadz, Hunanu, Domžalah in Željezničarju. 
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
trmast 12.1.2019, 13:39 Prijavi komentar
Epizoda v Kranju je bila v znaku povprečja - vsaj s tribune. Igralec, ki naj bi bil lider ekipe ipd. z igrami tega ni dosegel. Triglav je najšibkejši na njegovi poziciji in zato goli dežujejo v mrežo oglobradih vratarjev ali veterana brez perspektive. Kdor v prvi ligi ne razume pomena obrambe, je lahko Maribor ali Olimpija ali....ekipe z dna lestvice pač ne: če nimaš sposobnosti, da proti enakovrednim ne prejemaš preveč zadetkov, si v problemu. Kaj lahko pozimi "kupi" mojster zBrko pa bo pokazal čas: ko berem(o) podatke o nesojenih "okrepitvah" se spomnimo, koga vse je isti mojster že uspel spoditi iz Triglava ipd. In zato je seveda pomembno še naprej samo eno: vsi se menjajo, le capo di tutti capi ne....Upajmo, da se nam na koncu sezide, a ne bo lahko. Veteranu pa seveda srečno med Arabci...
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE