Uredništvo    1. februar 2019
Svraka bo igral za Triglav

Triglav pripeljal bivšega reprezentanta BiH

Kranjski Triglav je pripeljal igralca, ki je v Sloveniji že igral, a le kot reprezentant Bosne in Hercegovine. Na prvi tekmi Srečka Katanca je Sloveniji zabil tudi gol.
SORODNE NOVICE
Domžalski podmladek odpihnil C...
21.2.2019 | Slovenski nogomet
Za Gorico zaigral 15-letnik
21.2.2019 | Slovenski nogomet
Zahović: Hotić je dobil, kar s...
20.2.2019 | Slovenski nogomet
Maribor podaljšal pogodbo s kl...
20.2.2019 | Slovenski nogomet
Pevnik: Pokazali da smo zelo d...
20.2.2019 | Slovenski nogomet
Črnigojev soigralec pristal v ...
20.2.2019 | Slovenski nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Muamer Svraka je novi član kranjskega Triglava. Vezist iz Bosne in Hercegovine se je Kranjčanom pridružil na pripravah v Umagu, trener Dejan Dončić pa ga bo prvič morda preizkusil že jutri, ko imajo Triglavani na sporedu kar dve pripravljalni tekmi, in sicer proti Kopru ter Javorju. 

Enaintridesetletni Svraka je bivši reprezentant Bosne in Hercegovine, njegova kariera pa je pretežno tekla doma. Igral je za sarajevski Željezničar, pa za Travnik in Olimpik iz Sarajeva. Igral je tudi v Iranu, Indoneziji, na Hrvaškem in v Estoniji. 
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
trmast 1.2.2019, 17:28 Prijavi komentar
Ena lastovka ne prinese pomladi, za srake pa pravijo...pa nikar takoj po "okrepitvi", bolj je zanimivo naslednje: zBrko je za enega od tiskanih medijev izjavil, da ima preko 80 trgovcev z igralci v telefonskem imeniku - in potem v Kranj pripelje igralce, ki večinoma potihem izginejo, prej pa grejejo klop. Trgovci z igralci so bili in so smrt malih klubov, ker z njimi delajo kar hočejo. Pomislite: v 7 letih zBrko&=Beno delovanja je klub iztržil nekaj za 2,3 igralce - vse ostalo je odšlo kar tako: na primer reprezentanti Grega Sorčan, Klemen Šturm, Tilen Klemenčič(Kekov izbor za Kitajsko) katere bi šel danes rad gledat v Kranj - a je to mogoče, ko pridejo z Muro, Gorico, Domžalami.....Mladinska šola že doživlja rezultate dela poznavalca nogometnih agentov, ker so mladinci in kadeti na repu. Da ne bo pozabljeno: Kryeziu, Žurga, Sorčan, Klemenčič, Šturm, Rogelj, Udovič so bili odkriti, ko še ni deloval tak telefonski imenik ampak nek drug: v Triglavu so videli zgleden klub za delo z mladimi. Kaj bo, ko se bo nogometni cunami na Gorenjskem ustavil še v Kranju, ne vem. Upam, da bodo okrepitve kot nam je servirana zadnja res dovolj za obstanek - ampak do zdaj so šila in kopita pobrali mnogi, ki so padli iz imenika športnega direktorja. Ki pa ne zmore v Kranj pripeljati bolj ali manj nikogar od mladih ali zrelih slovenskih igralcev, ki bi jih Triglav krvavo potreboval in bi bili lahko cenejši od tujcev. Pa kot zapisano: samo da bo učinek, bomo vsi veseli....
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE