Uredništvo    25. junij 2017
Remi na prijateljski tekmi pred tisoč gledalci

Triglav remiziral z Rijeko

Kranjski Triglav je na prijateljski tekmi gostil hrvaškega prvaka Rijeko in se pred tisoč gledalci z uglednimi gosti razšel z remijem (1:1).
SORODNE NOVICE
Kazen Olimpiji za skandiranje ...
22.11.2017 | Slovenski nogomet
Video: Trifković s prostega st...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Rudar se vrača na tretje mesto
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Branko Ilić: Izgubili tekmo, n...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Danes na sporedu meglena tekma
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Mura zavezala kravato Fužinarj...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
(foto: nktriglav.com)
Triglav iz Kranja se je na tretji pripravljalni tekmi v času priprav na novo sezono pomeril s hrvaškim prvakom Rijeko, ki moči pred sezono, v kateri Rečane čakajo kvalifikacije za uvrstitev v Ligo prvakov, nabira prav v Sloveniji. Obračun si je ogledalo približno 1.000 gledalcev, tekmeca pa sta se razšla s prijateljskim remijem 1:1. Goste je v prvem polčasu v vodstvo povedel Brazilec Heber, za izenačenje pa je v 65. minuti poskrbel domači branilec Momir Bojić.

"Z rezultatom sem zagotovo zadovoljen, videl sem tudi nekaj pozitivnih stvari, ki smo jih trenirali v pripravljalnem obdobju, predvsem v fazi branjenja. Zagotovo moramo še veliko napredovati, skupaj smo šele dva tedna. Vreme je bilo težko, Rijeka je zelo kakovosten tekmec, a to je bila zelo dobra izkušnja za fante. Dali so vse od sebe, se nekaj novega naučili, to pa je tudi bistvu takšnih pripravljalnih tekem," je po tekmi za klubsko spletno stran povedal novi trener Triglava Tonči Žlogar, ki se je pomeril s svojim nekdanjim trenerjem v reprezentanci Matjažem Kekom.

"Rijeka je igrala igrala zelo visoko v fazi branjenja, pritiskala nas je na naši polovici in zato je bil to dober test za tekme v prvenstvu. Iz takšnega položaja se je treba znati izvleči in z igro priti na tekmečevo polovico. V nekaterih primerih nas je reševal vratar Elvis Džafič, a težko je realno pričakovati, da si ekipa, kakršna je Rijeka, ne bo ustvarila nobene priložnosti,"
je še dodal Žlogar.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE