Uredništvo    5. februar 2019
Nov podpis pogodbe v Kranju

Triglav še naprej zaupa domači mladini

Triglav Kranj in vezist Egzon Kryeziu sta si znova segla v roke in podpisala novo pogodbo. Mladenič, tudi sicer produkt kranjske nogometne akademije, bo tako na matični klub vezan vsaj do poletja 2020.
SORODNE NOVICE
Domžalski podmladek odpihnil C...
21.2.2019 | Slovenski nogomet
Za Gorico zaigral 15-letnik
21.2.2019 | Slovenski nogomet
Zahović: Hotić je dobil, kar s...
20.2.2019 | Slovenski nogomet
Maribor podaljšal pogodbo s kl...
20.2.2019 | Slovenski nogomet
Pevnik: Pokazali da smo zelo d...
20.2.2019 | Slovenski nogomet
Črnigojev soigralec pristal v ...
20.2.2019 | Slovenski nogomet
(foto: nktriglav.com)
"Odlično se počutim po tem, ko sem podpisal novo pogodbo s klubom, kjer sem odraščal. Hvaležen sem Triglavu za zaupanje in za to, da mi je dal priložnost, da sem prišel do nastopanja v članski ekipi. Vsekakor bo to še dodatna motivacija za delo v prihodnje. Klubski načrt, po katerem gradimo kariero, je odličen in daje rezultate. Zavedam se, da sem šele na začetku, zato bo treba še naprej garati in iti po začrtani poti. Klub veliko vlaga v igralce in menim, da to že daje rezultate," je za klubsko spletno stran dejal Egzon Kryeziu.

 18-letni up Triglava je v svoji karieri že zbral 29 nastopov v slovenski prvi ligi, ob tem pa je dosegel tudi tri zadetke Pred dnevi je pogodbo z Orli podaljšal še en mladi igralec domače šole, Tom Žurga, včeraj pa so v tem slovenskem prvoligašu predstavili tudi Aleša Mertlja.
 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE