Uredništvo    9. junij 2017
Napadalec Radomelj se seli v bližnjo soseščino

Uradno: Šipek v Domžale

Ime prve okrepitve pred novo sezono so razkrili tudi v Domžalah. Rumeni so spet "lovili" pri sosedih Radomljanih, k pokalnim prvakom se namreč seli Kristijan Šipek.
SORODNE NOVICE
Oblak bo odprl Olimpijino trgo...
15.12.2017 | Slovenski nogomet
Rudonja: Pogovarjamo se z Vodi...
14.12.2017 | Slovenski nogomet
Kassim Doumbia: Najprej naslov...
14.12.2017 | Slovenski nogomet
Uradno: Maribor pripeljal igra...
13.12.2017 | Slovenski nogomet
Marko Janković preko 3. SNL dr...
13.12.2017 | Slovenski nogomet
Športnik leta: Jan Oblak na če...
13.12.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Po prvi sezoni med slovensko elito se Kristijan Šipek iz vrst izpadlih Radomelj seli v bližnjo soseščino k Domžalam. Za "mlinarje" je napadalno usmerjeni nogometaš v minuli sezoni Prve lige Telekom Slovenije zbral 27 nastopov in dosegel tri gole. 22-letni nekdanji član Brava in Olimpije je podpisal triletno pogodbo.

"Kristijan je v preteklih sezonah storil kar nekaj velikih korakov naprej v svoji karieri in naslednji je, da se je priključil naši ekipi. Nič mu ni bilo podarjenega, vse si je izboril sam in podobno velja tudi za NK Domžale. To je tudi eden izmed večjih razlogov, zakaj smo se odločili, da ga povabimo v svojo sredino," je začetek poletnega kadrovanja komentiral športni direktor Matej Oražem.

"V relativno skromni ekipi Radomelj je pogosto opozoril nase s svojim tehničnim znanjem, tekalnimi sposobnostmi in igrivostjo. Vse to so kvalitete, ki jih goji naša ekipa. Prepričani smo, da bo z našo pomočjo uspel te kvalitete še nadgraditi in tako pomembno prispevati k razvoju ekipe in kluba v prihodnjih letih."

Robustni napadalec je pohvalil klubsko šolo in igro članov pod trenerjem Simonom Rožmanom, ki po njegovih ocenah goji "všečen in napadalen nogomet".

"Odločitev za Domžale ni bila težka. Ob tem, da ima klub najboljšo nogometno šolo, mi je všeč tudi način dela z mladimi igralci v članski ekipi. Trener Simon Rožman goji všečen in napadalen nogomet, ki mi je pisan na kožo. Prepričan sem, da lahko tukaj naredim pomembne korak naprej v svoji karieri," je uradna spletna stran Domžal citirala Šipka.

"V letu dni sem dobil občutek, kakšni so igralci na igrišču. Nenazadnje smo se ob štirih medsebojnih tekmah večkrat tudi srečali v Domžalah, ko smo imeli treninge na glavnem igrišču Športnega parka. Okolje ostaja isto in zato mi bo veliko lažje, saj ne bo dodatnega prilagajanja. Želim se še bolj uveljaviti v slovenskem nogometnem prostoru in z Domžalami priti do zastavljenih ciljev. Trenerju in vodstvu kluba hočem dokazati, da sem prava izbira. Verjamem, da so Domžale prava sredina zame in korak naprej k uresničitvi cilja, ki je prestop v tujino."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
legenda 123 10.6.2017, 00:33 Prijavi komentar
Domžale so popolnoma brez denarja, škoda Rožmana da je v takem okolju. Oražmi skupaj z NZS kradejo ko srake.
glory1982 9.6.2017, 17:36 Prijavi komentar
Dec je mogu baje sam placat 5.000€ da je sel lahko v Domzale.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE