Uredništvo    27. junij 2017
Pred tekmo Domžale ‒ Flora

Prva tekma je najzahtevnejša

Domžalčani so pred začetkom evropskih bojev zadnjič trenirali doma, preden se bodo podali v Celje, kjer bodo v četrtek gostili tekmo prvega kroga kvalifikacij za ligo Europa.
SORODNE NOVICE
Liga Europa: Partizan v playof...
23.11.2017 | Evropski pokali
Evrogol Benjamina Verbiča prot...
23.11.2017 | Evropski pokali
Prosim, ne vzklikajte Ratko Ml...
22.11.2017 | Evropski pokali
Balkovec Domžale vrnil na tret...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
Trije goli Aluminija v Kranju
18.11.2017 | Slovenski nogomet
V Domžalah odprli klubsko akad...
9.11.2017 | Slovenski nogomet
(foto: nkdomzale.si)
V Domžalah ne skrivajo visokih ambicij pred uradnim začetkom nove sezone, v boju za državni naslov in čim daljše sodelovanje v evropskih tekmovanjih pa bo dvakratnim osvajalcem 1. SNL pomagala tudi plejada novincev. Mednje pred prvim obračunom z estonsko Floro v Celju velja prišteti tudi Lovra Bizjaka, ki se je rumeni družini priključil iz vrst Aluminija.

"Vzdušje v ekipi je odlično in verjamem, da bo tudi v prihodnje tako,"
je v pogovoru za spletno stran Domžal povedal Bizjak. Ta se je v slogu Jasmina Mešanovića pri Mariboru že na prvih tekmah pokazal kot okrepitev, ki vsaj za strelsko prilagoditev ni potrebovala veliko časa.

"Ekipa je v pripravljalnem obdobju pokazala dobre igre. Igralci se na igrišču odlično razumemo in sodelujemo, kar je osnova za dobre rezultate. Verjamem, da bomo v četrtek pokazali tisto, kar znamo," je optimističen novi član rumenih, ki sicer prihaja iz Celju bližnjega Mozirja, pri 23 letih pa ga zdaj čaka evropski debi.

"Prva tekma je zelo pomembna, saj se lahko na domačem igrišču naredi velik korak proti končni zmagi. Hkrati pa je tudi najzahtevnejša, saj nasprotnika ne poznaš najbolje. Igrati moramo sproščeno. Želimo si glasne podpore s tribun, ob kateri nam bi bilo na igrišču zagotovo lažje," pred tekmo z desetkratnimi estonskimi prvaki še pravi domžalski krilni napadalec.

"Flora je dobra ekipa, ki je trenutno v zelo dobri formi. Odigrali so že skoraj polovico prvenstva, zato so veliko bolj uigrani od nas. Kljub vsemu gledamo le nase in na svoj zastavljeni cilj. Sezono želimo odpreti na najlepši možni način in na terenu pokazati vse kar znamo. Vse bomo dali od sebe."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE