Uredništvo    13. marec 2017
V Kranju so "našli" športnega direktorja

Brkić trener in športni direktor

V kranjskem Triglavu, vodilni ekipi 2. SNL, so imenovali novega športnega direktorja. To delo bo opravljal kar trener članske ekipe Siniša Brkić.
SORODNE NOVICE
Trije goli Aluminija v Kranju
18.11.2017 | Slovenski nogomet
Najemi-osebnega-fotografa-za-I...
17.11.2017 | Slovenski nogomet
Na Ptuju pričakujejo častnega ...
15.11.2017 | Slovenski nogomet
Imej-lastno-ložo-v-milanski-Sc...
14.11.2017 | Slovenski nogomet
Francoske zvezde so bile prehu...
13.11.2017 | Slovenski nogomet
Bodi-naslednji-turist-v-vesolj...
13.11.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Vodilni ekipa druge slovenske lige, kranjski Triglav, ima novega športnega direktorja. V klubu so to vlogo namenili kar trenerju članske ekipe Siniši Brkiću, ki bo tako bdel nad celotnim strokovnim delom kluba.

"V sklopu prehoda na enovito vodenje športnega dela, je upravni odbor kluba Siniši Brkiču na začetku njegovega mandata zaupal naloge vodje trenerja, nato pa je izpolnil vse začrtane cilje. Edina naravna poteza je, da ga zavoljo tega nagradimo in nadgradimo v športnega direktorja. Gre za osebo, ki je 24 ur na dan in vse dni v tednu predana klubu. NK Triglav je klub, ki proizvaja nogometaše, Siniša Brkič pa bo naredil vse, da se bodo vsi razvijali na vseh ravneh. Odločitev upravnega odbora je bila s tega stališča povsem enostavna," je imenovanje Brkića na mesto športnega direktorja pojasnil predsednik kluba Beno Fekonja.

Brkić, ki je v različnih vlogah v kranjskem klubu preživel že več kot deset let, meni, da je pred Triglavom svetla prihodnost.

"Smo na dobri poti do vrnitve prvoligaška statusa, odlično delo kažejo tudi trenerji in igralci v mlajših selekcijah in vzorno sodelujemo s klubi z Gorenjske. Verjamem, da nas bo gospodarstvo še bolj podprlo. Velik napredek in podporo nam je Občina izkazala z umestitvijo nove umetne trave. Želim si, da bi v tem smislu naredili korak naprej in bi klubu pomagali vsi, ki imajo to možnost.V zadnjih letih smo zelo premišljeno selekcionirali. Uspeli smo vzpostaviti zaupanje med igralci in klubom. Najbolj pomembni so igralci, ki v klubu ostajajo in za njih hočemo doseči najboljše pogoje," je povedal Brkić.

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
nilab 14.3.2017, 00:09 Prijavi komentar
He,he 24 ur na dan je v klubu in dela;he,he,he,bruhal bom ! Katerga igralca ste uspeli naredit v letih "odličnega" dela, tvojga frendiććća? Vsa Gooorenjska se ti smeje Fakonja! Debeluh se komaj premika, a to je od dela? V vseh letih se ga niso mogl znebit iz kluba, a zdej se bo sam menjal; kako nizkotno ...
borči 13.3.2017, 21:18 Prijavi komentar
lepe besede.ampak od besede do realnega stanja oz.realiziranja le teh pa .......
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE