Uredništvo    1. marec 2015
Boban Jović je odigral skoraj celo tekmo

Jović debitiral s porazom

Dolgoletni branilec Olimpije Boban Jović je v Belchatowu debitiral v majici Wisle in s svojimi soigralci doživel poraz z 1:3. Celjan je na igrišču preživel dobrih osemdeset minut.
SORODNE NOVICE
Najemi-osebnega-fotografa-za-I...
17.11.2017 | Slovenski nogomet
Na Ptuju pričakujejo častnega ...
15.11.2017 | Slovenski nogomet
Imej-lastno-ložo-v-milanski-Sc...
14.11.2017 | Slovenski nogomet
Francoske zvezde so bile prehu...
13.11.2017 | Slovenski nogomet
Bodi-naslednji-turist-v-vesolj...
13.11.2017 | Slovenski nogomet
Pogovori se bližajo koncu
11.11.2017 | Slovenski nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Dosedanji branilec ljubljanske Olimpije Boban Jović je po nedavno sklenjenem prestopu k Wisli dočakal nov vrhunec svoje kariere. Na prvenstvenem obračunu v Belchatowu mu je trener František Smuda namenil mesto v začetni enajsterici in sicer ga je posadil na desno stran srednje vrste. Celjan se je izkazal s solidno predstavo, na igrišču pa je ostal do 81. minute.

"Zelo sem vesel, ker sem lahko prvič zaigral za Wislo. Prepričan sem, da bo naslednja tekma za nas bolj uspešna in da bomo pred svojimi navijači uspeli zmagati. Imeli smo priložnosti, vendar pri zaključevanju akcij nismo bili dovolj precizni. Na naslednji tekmi je zmaga obvezna," je za klubsko spletno stran povedal Jović.

Belchatow, eden od tekmecev Maribora v pripravljalnem obdobju, je slavil s 3:1, vendar pa Wisla navkljub porazu ni izgubila še vedno visokega petega mesta na prvenstveni lestvici.

V soboto je bil na delu tudi drugi slovenski legionar v prvi poljski ligi Saša Aleksander Živec, ki je s svojimi Gliwicami izgubil na gostovanju v Bydogoszcu (0:2). Nekdanji nogometaš Domžal in Gorice je ob porazu sodeloval od 57. minute, ko je zamenjal Španca Gerarda Badio.

Na Poljskem je letošnja bitka za naslov sicer nadvse zanimiva, saj vodilno Legio iz Varšave in šesto uvrščeni Gornik iz Zabrza loči vsega šest točk razlike.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE