Uredništvo    10. marec 2017
Promocijski tekst

Zvočniki JBL FLIP4 za noro poletje!

Vsako poletje ima svojega glasnika in lansko je zagotovo minilo v znamenju glasne glasbe, ki je prihajala iz prenosnih bluetooth zvočnikov pisanih barv in podpisnega zvoka JBL.
SORODNE NOVICE
Robinho obsojen za posilstvo!
23.11.2017 | Mednarodni nogomet
Gremio na poti k zmagi v pokal...
23.11.2017 | Mednarodni nogomet
Razvpiti Kerimov aretiran v Fr...
23.11.2017 | Mednarodni nogomet
Jurčić bo izbiral mlade Savdij...
22.11.2017 | Mednarodni nogomet
Prosim, ne vzklikajte Ratko Ml...
22.11.2017 | Mednarodni nogomet
Frank Lampard optimističen gle...
21.11.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: /)
Pravi poletni hit so postali JBL zvočniki, ki poleg vrhunskega zvoka, odličnega basa in privlačne oblike ponujajo tudi široko paleto barv, s katerimi poudarite svoj unikaten stil. Če sta lani na uličnih in večernih žurih kraljevala JBL Charge 3 in JBL FLIP3, je slednji letos dobil izboljšanega naslednika.

Letošnja novost je brezžični prenosni zvočnik JBL FLIP4, ki je sinonim za močan in kakovosten zvok in ima sedaj povsem novo obliko in izboljšano funkcionalnost. FLIP4 je naslednik odličnega in priljubljenega FLIP3 in prinaša kopico novosti, ki bodo navdušile vse, ki prisegajo na vrhunski zvok in dolgotrajno zabavo.

Izboljšave in nadgradnje
FLIP4 je za razliko od svojega predhodnika vodoodporen s certifikatom IPX7, kar pomeni, da bo deloval, četudi vam pade v vodo in tam ostane do 30 minut. Narejen je iz kakovostnih in trpežnih materialov, ki ohranjajo njegovo notranjost varno pred zunanjimi vplivi, tako da ga lahko poslušate v vsakem vremenu in vsaki situaciji. Z vami bo ob bazenu in na morju, ob sončnih jutrih in deževnih večerih. IPX7 vodoodpornost omogoča, da je zvočnik do pol ure potopljen v vodi globine do 1 metra.

Zvočniku zagotavlja energijo vgrajena polnilna Li-ionska baterija, ki omogoča do 12 ur užitkov ob poslušanju glasbe preko bluetooth povezave, ker ima opcijo priklopa preko AUX kabla pa lahko njegovo delovanje še podaljšate.

Oblikovno je FLIP4 nekoliko večji kot njegov predhodnik in oblikovan tako, da se ne kotali. Njegovo velikost pomeni tudi močnejši zvok z vsemi podrobnostmi za pozorne poslušalce in poudarjenimi basi za pravo globino zvoka.

JBL Flip
(foto: /)


Nove dimenzije povezljivosti
Inovativna funkcija JBL Connect+ omogoča neomejeno brezžično povezovanje več kot 100 JBL zvočnikov, ki podpirajo omenjeno funkcijo in tako razširijo glasbeno izkušnjo – za zares glasno zabavo. Zabave s prijatelji bodo tako še bolj glasne in bodo dosegle prav vsak kotiček hiše ali vrta.

STE VEDELI: da boste lahko vsi lastniki JBL zvočnikov Charge 3 in Extreme imeli možnost brezplačne nadgradnje povezljivosti iz Connect v Connect+. O tem bo JBL obvestil vse lastnike na svojih družabnih omrežjih.


Dodatna funkcija FLIP4 omogoča sprejemanje klicev s kristalno čistim zvokom, zahvaljujoč funkciji izničevanja šumov in odmeva. Preko njega s preprostim pritiskom na gumb dostopajte do Siri ali Google Now.

Ni poletja brez toplih barv
FLIP4 prihaja v  šestih barvah, novost pa je bela barva, ki je do sedaj pri JBL zvočnikih še niso imeli. Izbirate lahko med črno, modro, sivo, rdečo, turkizno in belo. Katera barva poudari vaš stil, pa je vaša odločitev.

JBL FLIP4 nadaljuje trend prenosnih bluetooth zvočnikov za vsako priložnost in s svojim kakovostnim zvokom razveseljuje najbolj zahtevne uporabnike. Naj spomladanski piknik ne mine brez dobre glasbene podlage!

JBL Flip
(foto: /)


OGLAŠEVANJE