Uredništvo    16. februar 2017
Številni slovenski nogometaši so našli nove klube

Dervišević še ni Veržejev

Na zadnji dan prestopnega roka so številni prvoligaški igralci našli nove klube. Amer Dervišević naj bi igral za Veržej, a je bila njegova vloga za registracijo zavrnjena.
SORODNE NOVICE
Kazen Olimpiji za skandiranje ...
22.11.2017 | Slovenski nogomet
Video: Trifković s prostega st...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Rudar se vrača na tretje mesto
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Branko Ilić: Izgubili tekmo, n...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Danes na sporedu meglena tekma
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Mura zavezala kravato Fužinarj...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Registracijski zapisnik Nogometne zveze Slovenije kaže na to, da so bili zadnji dnevi prestopnega roka v Sloveniji - ta po novem traja do 15. februarja - precej pestri. Največ zanimanja je zbudila selitev vezista Maribora Amirja Derviševića, ki naj bi se skupaj s soigralcema Bianom Paulom Šauperlom in Dejanom Vokićem preselil k drugoligašu Veržeju, pri katerem bi igral s statusom posojenega igralca Maribora. Registracija prvega je bila potrjena, vlogi Derviševića in Vokića pa sta bila zavrnjeni, s čimer Dervišević tako formalno še nima pravice nastopa za svoj nov klub.

Precej pestro dogajanje je bilo tudi v drugih klubih. Drugoligaš Ankaran je registriral dosedanjega napadalca Kopra Jako Štromajerja, nekdanji član Olimpije, Krškega in številnih ostalih klubov Enes Rujović bo  igral v tretji ligi za Ilirijo, v tretjo ligo pa se seli tudi nekdanji vratar Olimpije Darko Brljak, ki bo po novem igral za Bravo.

Nove klube so našli tudi številni nekdanji člani Krškega, s katerimi je vodstvo kluba po izteku jesenskega dela sezone prekinilo pogodbe. Jure Babnik, David Bučar, Kadir Delić in Jure Špiler bodo igrali za bližnje Brežice, Tim Čeh, Miha Drnovšek in Žiga Jurečič pa so postali novi člani novomeške Krke.

Mladinci Celja Mitja Križan, Matic Marcius in Jon Šporn bodo na dvojni registraciji igrali pri ptujski Dravi, nekdanji član Interblocka, Gorice, Kopra in ostalih klubov Luka Majcen bo igral za kranjski Triglav, nov klub pa je našel tudi nekdanji čudežni deček Triglava Uroš Palibrk, ki bo igral za Ivančno Gorico.
Gorica je uspešno registrirala hrvaškega napadalca Andrijo Filipovića, velenjski Rudar pa je registriral Nigerijca Akpana Etboya, ki pa bo pridobil pravico nastopa, ko bo zanj predloženo delovno dovoljenje.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
al_bundy 17.2.2017, 12:51 Prijavi komentar
samo sranje je z njim res
fcb.fan 16.2.2017, 18:12 Prijavi komentar
Aja v kafanah smo tut dobri😂
fcb.fan 16.2.2017, 18:12 Prijavi komentar
Drvoisevic tak ni druga ko za frizuro, pa se ta na pedra vlece..
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE