Uredništvo    25. junij 2017
Druga okrepitev Ankarana

Drugi strelec 2. SNL v Ankaranu

Prvoligaši debitant Ankaran je predstavil drugo okrepitev pred svojo krstno sezono v 1. SNL. K obalnemu prvoligašu se seli dosedanji napadalec Doba Rok Kidrič.
SORODNE NOVICE
Kazen Olimpiji za skandiranje ...
22.11.2017 | Slovenski nogomet
Video: Trifković s prostega st...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Rudar se vrača na tretje mesto
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Branko Ilić: Izgubili tekmo, n...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Danes na sporedu meglena tekma
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Mura zavezala kravato Fužinarj...
19.11.2017 | Slovenski nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Novopečeni prvoligaš Ankaran bo po razpadu Kopra branil čast obalnega nogometa v 1. SNL, trenutno pa še ni povsem jasno, kje bo igral svoje domače tekme, saj so se razširile govorice, da ne bo igral v Kopru, temveč v Ajdovščini. V klubu, ki je bil zamišljen kot "dedič" propadajočega Kopra, medtem že sestavljajo igralski mozaik za novo sezono, doslej pa sta se v klub preselila že dva nova igralca. Po hrvaškemu krilu Vinku Cerovcu se je v Ankaran preselil še 22-letni napadalec Rok Kidrič, ki je v minuli sezoni v majici Doba dosegel 19 zadetkov in sezono sklenil kot drugi najboljši strelec druge slovenske lige.

"Občutki so v redu, ekipa je v redu, vzdušje prav tako. Treningi so naporni, toda zdaj, ko smo na pripravah, moramo vzdržati, da bo potem v prvenstvu tako, kot mora biti. Podpisal sem za dve leti. Zabijal sem gole v drugi ligi, seveda bi rad zabijal gole tudi v prvi, a se zavedam, da bo veliko težje. Najbrž se bomo borili za obstanek in bo marsikaj odvisno od celotne ekipe, a mislim, da bomo konkurenčni," je za klubsko spletno stran povedal Kidrič.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE