Miran Zore   5. oktober 2017
Robert Koren se v soboto vrača na nogometna igrišča

V soboto debitira Robert Koren!

Nekdanji kapetan reprezentance in Slovenec z daleč najbogatejšimi izkušnjami iz Premier League Robert Koren bo to soboto znova igral nogomet. Prvič bo zaigral za Dravograd!
SORODNE NOVICE
Rudonja: Pogovarjamo se z Vodi...
14.12.2017 | Slovenski nogomet
Kassim Doumbia: Najprej naslov...
14.12.2017 | Slovenski nogomet
Uradno: Maribor pripeljal igra...
13.12.2017 | Slovenski nogomet
Marko Janković preko 3. SNL dr...
13.12.2017 | Slovenski nogomet
Športnik leta: Jan Oblak na če...
13.12.2017 | Slovenski nogomet
V Celju podaljšali pogodbe kar...
13.12.2017 | Slovenski nogomet
Robert Koren se je v slovensko nogometno zgodovino zapisal kot eden naših najboljših nogometašev vseh časov. (foto: SPS)
Tretja slovenska nogometna liga sever bo ta konec tedna, natančneje v soboto, deležna velikega trenutka. Kot smo na Nogomanii že napovedali, to pa nam je priznal tudi igralec sam, se Robert Koren vrača na nogometna igrišča. Igral bo za Dravograd, kjer je po koncu igralske kariere (več si lahko preberete v intervjuju z njim) sicer aktiven, v prvi vrsti pri delu z mladimi nogometaši. 

Znan pa je tudi že datum njegovega povratka na nogometna igrišča. Nekdanji kapetan slovenske reprezentance in njen kapetan na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki leta 2010 bo nogometno žogo "za točke" po več kot letu in pol nogometne penzije znova brcnil to soboto. Dravograd bo igral proti Vidmu (ob 15.30). Dravograd, za katerega igra tudi domačin Andrej Pečnik (brat Nejca Pečnika), ki je nekdanji reprezentant in bivši igralec Celja ter Maribora, je sicer trenutno vodilna ekipa tretje lige sever in ima ambicije za napredovanje v drugo ligo. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
pletomax 5.10.2017, 21:48 Prijavi komentar
a je nehal pit, al kako?
MB_Bojan 5.10.2017, 17:31 Prijavi komentar
V kolikor bo s tem pomagal napredovanju Dravograda v drugo ligo in še več, je to seveda odlično. Vseeno pa si njega predstavljam v drugi vlogi, saj pa je bil nekdo v nogometu ! Kot Zahoviča v Mariboru. Mnogo bolj dolgoročno koristnega v takšni poziciji kot še igralca v teh letih.
Phil 5.10.2017, 15:41 Prijavi komentar
Mislim, da je glavni problem Dravograda nezainteresiranost lokalnega okolja, da bi klub napredoval v prvo ligo. Klub ima kar se infrastrukture tiče vse pogoje, da bi tam nastopil ampak brez pomoči sponzorjev in lokalnega okolja to žal ne bo šlo. Z veseljem bi jih spet gledal med prvoligaši saj so včasih znali mešati štrene tudi najboljšim. Vsekakor pa bo potrebno izboljšati delo tudi v nogometni šoli iz katere je poleg Korena prišlo kar nekaj dobrih nogometašev. Upam, da jim uspe.
donC 5.10.2017, 14:58 Prijavi komentar
Človek na mestu. Upam, da uspe Korenu popeljati Dravograd nazaj v prvo ligo kamor spada.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE