OSTALE NOVICE
Stran
od 942
15.2.2019
Slovenski nogomet
Rudar iz Velenja je ponudil drugo slovensko priložnost mlademu igralcu, ki je v letu dni pri ljubljanski Olimpiji zbral pičlih dvanajst minut igre.
0
Slovenski nogomet
Po koncu priprav v Turčiji ima trener Maribora Darko Milanič nekaj skrbi. Vijoličasti niso bili rezultatsko uspešni, tepe jih neučinkovitost, trenerju pa težave povzročajo tudi številne poškodbe igralcev.
5
14.2.2019
Slovenski nogomet
Maribor je priprave v Turčiji končal z negativnim rezultatom. Po prepričljivem porazu z Dinamom iz Tbilisija je vodilna ekipa 1. SNL zabeležila še en poraz, tokrat so bili usodni Kazahstanci.
7
Slovenski nogomet
Iz Krškega, kjer nimajo posluha za pobude nogometne šole, je odšla kopica mladih nogometašev. Nogometna šola gre na svoje, obeta se ustanovitev novega kluba.
0
13.2.2019
Slovenski nogomet
V Gorici so se poslovili od igralca, ki je celotno nogometno pot prehodil v goriškem klubu in za seboj pustil tudi več kot 70 prvoligaških nastopov.
0
12.2.2019
Slovenski nogomet
Nogometaši Olimpije tudi na zadnji prijateljski tekmi na pripravah v turškem Beleku niso zmagali. Robert Pevnik je na zadnji tekmi precej pomladil enajsterico, pozitivna novica je zadetek 18-letnega upa.
1
Slovenski nogomet
Mura je v Turčiji odigrala pripravljalno tekmo proti moskovskemu Spartaku in dosegla rezultat, kakršnega je pred njo dosegel tudi že Maribor.
0
Slovenski nogomet
Mariborska odprava v Turčiji se je zmanjšala za enega igralca. Usodna je bila poškodba hrbta, zaradi katere so Mariborčani igralca poslali domov.
0
Slovenski nogomet
Kdo bi si mislil, da bo med vsemi nasprotniki Maribora na pripravah v Turčiji najbolj usoden gruzijski klub? Zgodilo se je ravno to. Darko Milanič je opazil, da so Gruzijci Mariboru nastavili past.
4
11.2.2019
Slovenski nogomet
Nogometaši Maribora so na pripravah v Turčiji doživeli pošteno streznitev. Gruzijski prvoligaš Dinamo iz Tbilisija je vodilni ekipi slovenskega prvenstva nasul kar tri gole, zatresel pa tudi prečko.
12
Stran
od 942