OSTALE NOVICE
Stran
od 930
18.12.2018
Slovenski nogomet
Maribor ima novega župana in tudi staro težavo. Prispele so ponudbe za obnovo zahodne tribune Ljudskega vrta, a so bili predvideni stroški prenizko ocenjeni.
10
17.12.2018
Slovenski nogomet
Maribor in Olimpija sta se v mesecu novembru lahko prepričala, da je njunim radarjem ušel igralec, ki je delal razliko na igrišču in nakazoval potencial za še več. Premagal pa je tudi nogometaše omenjenih klubov.
1
15.12.2018
Slovenski nogomet
V Krškem so se zahvalili peterici igralcev, med katerimi so štirje v jesenskem delu sezone igrali precej vidne vloge. Poslavlja se tudi Srb Miljan Škrbić, ki je v minuli sezoni zabil 12 zadetkov.
0
13.12.2018
Slovenski nogomet
Predsednik Olimpije Milan Mandarić je že neštetokrat dokazal, da njegova beseda ni konj in da gre analizirati le njegova dejanja. Ta v zadnjem času kažejo na to, da je umik iz Olimpije v polnem procesu.
37
12.12.2018
Slovenski nogomet
Dosedanji trener NK Olimpija Zoran Barišić je po opravljenih pogovorih s predsednikom kluba Milanom Mandarićem sporazumno prekinil pogodbo s klubom, so sporočili iz ljubljanskega prvoligaša.
25
11.12.2018
Slovenski nogomet
Medtem, ko v taboru Olimpije še naprej molčijo v zvezi s prihodnostjo trenerja Zorana Barišića, je Avstrijec v pogovoru za časnik Der Standard spregovoril o svojem trenutnem statusu v Sloveniji.
15
9.12.2018
Slovenski nogomet
Slovenski prvoligaši so za letos končali. S tekmami 19. kroga se je zaključil jesenski del prvenstva, ki ga je najbolje izkoristil Maribor, največja dolžnika pa sta Olimpija in Domžale. Aluminij je senzacija sezone.
6
Slovenski nogomet
Aluminij je sijajno zmago proti Olimpiji nadgradil še z odlično predstavo proti Celju, na kateri je vnovič zablestel Francesco Tahiraj, ki je bil vpleten pri vseh zadetkih svoje ekipe.
1
Slovenski nogomet
Mura tudi na tretji medsebojni tekmi v letošnji sezoni ni uspela premagati kranjskega Triglava, ki bo po osvojeni točki v Fazaneriji zimski premor preživel na predzadnjem mestu prvenstvene lestvice.
0
8.12.2018
Slovenski nogomet
Trener Olimpije Zoran Barišić je bil po koncu tekme v Novi Gorici dobre volje in se je veselil z igralci. Soočil se je z vprašanjem o napovedanem slovesu od Olimpije in potrdil, da ga čaka sestanek z Milanom Mandarićem.
6
Stran
od 930