OSTALE NOVICE
Stran
od 813
22.11.2017
Slovenski nogomet
Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije (NZS) je izrekel kazni tako Mariboru kot tudi Olimpiji. Obema zaradi pirotehnike, žaljenja sodnikov, Olimpiji pa tudi zaradi žaljenja Zlatka Zahovića s strani navijačev.
20
20.11.2017
Slovenski nogomet
V soboto prekinjeno in v ponedeljek do konca odigrano tekmo med Rudarjem in Gorico je začinil Damjan Trifković, ki je enega od obeh zadetkov domačih dosegel s prostega strela.
0
Slovenski nogomet
V ponedeljek popoldne sta Rudar in Gorica odigrala v soboto prekinjeno tekmo. Velenjčani so bili bolj pri stvari, zabili so dva gola in s tremi točkami spet zasedajo tretje mesto.
6
Slovenski nogomet
Kapetan Olimpije Branko Ilić je "predelal" petkov poraz na večnem derbiju in izrazil trdno prepričanje v to, da je Maribor dobil le eno bitko, medtem ko bo boj za naslov ostal odprt vse do zadnjega kroga.
3
Slovenski nogomet
Šestnajsti krog 1. SNL se bo zaključil šele danes, potem ko je bila v soboto zaradi megle prekinjena tekma med Rudarjem in Gorico. V znamenju vikenda je bil petkov večni derbi, ki ga je dobil Maribor.
22
19.11.2017
Slovenski nogomet
Mura je s teniških 6:0 odpravila koroški Fužinar iz Raven in ohranila sedem točk prednost na čelu lestvice 2. SNL. Radomlje v gosteh s 3:0 boljše od Taborja iz Sežane.
7
Slovenski nogomet
Domžalčani so na edini nedeljski tekmi 16. kroga državnega prvenstva doma z 1:0 premagali Krško in se vrnili na tretje mesto prvenstvene lestvice. Zmagoviti zadetek je dosegel Jure Balkovec.
5
18.11.2017
Slovenski nogomet
Rudar in Gorica sta sicer začela tekmo 16. kroga na stadionu Ob jezeru, toda potem se je na igrišče spustila tako gosta megla, da je bila tekma prekinjena in bo odigrana drugič.
0
Slovenski nogomet
Aluminij je v 16. krogu 1. SNL zabeležil novo zmago. Nogometaši iz Kidričevega so na gostovanju v Kranju dosegli tri zadetke in Triglavu pobegnili za pet točk.
2
Slovenski nogomet
Celjani so se v Dravogradu precej namučili z Ankaranom, kljub igralcu več prejeli gol, tri točke pa osvojili šele po zaslugi gola v sodnikovem podaljšku.
2
Stran
od 813