OSTALE NOVICE
Stran
od 854
23.4.2018
Slovenski nogomet
Pri kranjskem Triglavu so prepričani, da se jim na zadnjih tekmah, kar se sojenja tiče, godi velika krivica. Na dveh zaporednih tekmah so Triglavani prejeli kar štiri rdeče kartone!
8
22.4.2018
Slovenski nogomet
Dvoboj tudi v praksi postaja troboj za prvaka, kajti Domžale še naprej meljejo praktično vse pod seboj. Padel je tudi velenjski Rudar, ki je prejel tri gole.
0
Slovenski nogomet
Olimpija je v Celju trudoma iztržila remi in zapravila še dve točki prednosti pred Mariborom, ki zdaj zmajem že močno diha za ovratnik. Bledo Olimpijo je v drugem polčasu po predložku s kota rešil Filip Uremović.
29
Slovenski nogomet
Olimpija je z remijem v Celju v zrak pognala še dve točki zalogi, s čimer boj za naslov državnega prvaka postaja iz tedna v teden bolj nepredvidljiv. Na derbiju začelja lestvice remi Triglava in Ankarana.
36
Slovenski nogomet
Triglav je v dvoboju za predzadnje mesto v ligi vodil proti Ankaranu, potem zaostajal in imel kar dva igralca manj, na koncu pa izvlekel točko (2:2).
11
Slovenski nogomet
Oglejte si vrhunce tekme med Alumimijem in Mariborom, na kateri sta Jan Mlakar in Amir Dervišević poskrbela za zmago vijoličastih v drugem delu igre.
0
21.4.2018
Slovenski nogomet
Goričani so na drugem medsebojnem obračunu v istem tednu z 2:0 premagali Krčane in se utrdili na šestem mestu prvenstvene lestvice. Krško v Novi Gorici ostaja brez zmage.
0
Slovenski nogomet
Jan Mlakar je tudi v Kidričevem potrdil, da gre za odličnega napadalca. Zadel je za pomembno zmago Maribora, ki je zadnjih deset minut odigral z igralcem manj. Aktualni prvaki so močno pritisnili na Olimpijo.
17
20.4.2018
Slovenski nogomet
Po Dravogradu in Ajdovščini bo trajna baza za domače tekme Ankarana do konca letošnje sezone po pričakovanjih ostala Nova Gorica.
3
Slovenski nogomet
Disciplinski sodnik NZS je trenerju Celja Dušanu Kosiću izrekel eno tekmo suspenza, ker je na zaostali tekmi državnega prvenstva proti Domžalam "protestno brcnil stožec na igrišče".
5
Stran
od 854