OSTALE NOVICE
Stran
od 913
15.10.2018
Slovenski nogomet
Ob gostovanju Olimpije v Banjaluki je Milan Mandarić tamkajšnjim medijem namignil, da bi v bodoče lahko finančno pomagal tudi Borcu, pa tudi, da se njegova epizoda v Ljubljani bliža koncu.
52
14.10.2018
Slovenski nogomet
Maribor je na prijateljski tekmi v Ljudskem vrtu gostil hrvaškega prvoligaša Gorico, ki je bila posredno "kriva" za slovo Matjaža Keka s klopi Rijeke.
0
Slovenski nogomet
Olimpija je na prijateljski tekmi v Banjaluki visoko porazila domači Borac, še posebej razigran pa je bil Stefan Savić, ki je po vstopu v igro tekmo obrnil na glavo.
0
12.10.2018
Slovenski nogomet
Vodstvo Krškega je sklenilo pogodbe s tremi novimi nogometaši, s katerimi bodo tujci že tvorili več kot polovico igralskega kadra. V Posavje so prišli Dario Ćavar, Samuel Mensah in Stephen Wiredu.
3
Slovenski nogomet
Darko Milanič bi se običajno razveselil Jana Mlakarja na treningih Maribora, a tokrat temu ni bilo tako. Mlakar je namreč namesto s soigralci "druženje" začel s fizioterapevti, obeti pa niso najboljši.
2
10.10.2018
Slovenski nogomet
Milan Mandarić je zaposlil že šestega človeka, ki bo opravljal naloge športnega direktorja Olimpije. Fabijan Komljenović prihaja iz Dinama, z izkušnjami in znanjem pa želi v Ljubljani formirati najboljšo šolo v državi.
54
Slovenski nogomet
Discplinski sodnik NZS je izrekel kazen vezistu Domžal Senijadu Ibričiću, ki zaradi izključitve na prvenstveni tekmi proti Muri dalj časa ne bo mogel pomagati svojim soigralcem.
8
9.10.2018
Slovenski nogomet
Nekdanji trener Olimpije Igor Bišćan je bil že uradno naznanjen kot novi trener ciprskega prvoligaša Anorthosisa, nato pa je sledil popoln preobrat, saj naj bil že danes imenovan za novega trenerja Rijeke!
4
7.10.2018
Slovenski nogomet
Tabor iz Sežane je na zadnji tekmi 10. kroga druge slovenske lige visoko premagal Beltince, strelsko pa sta bila razpoložena kar dva nekdanja nogometaša Kopra.
2
Slovenski nogomet
Na zadnji tekmi 12. kroga je Gorica v gosteh s 4:2 premagala Triglava in se še dodatno utrdila na odličnem tretjem mestu prvenstvene lestvice. Goričani so že osem krogov zapovrstjo neporaženi.
3
Stran
od 913