OSTALE NOVICE
Stran
od 879
21.6.2018
Slovenski nogomet
Mitch Apau je po napovedih zapustil vrste Olimpije in podpisal pogodbo s Slovanom iz Bratislave. Zdaj že nekdanji branilec ljubljanskih zmajev je z novim klubom podpisal triletno pogodbo.
1
Slovenski nogomet
Nogometaši Domžal so izgubili prvo prijateljsko tekmo v pripravah na sezono 2018/19. V Športnem parku jih je premagal makedonski Vardar iz Skopja, ki je slavil tesno zmago z 2:1.
0
20.6.2018
Slovenski nogomet
Olimpija se zanima za 31-letnega srbskega desnega bočnega branilca Marka Putinčanina, ki je trenutno pod pogodbo pri Vojvodini. Z njim bo kot kaže zapolnila vrzel ob odhodu Mitcha Apaua.
42
Slovenski nogomet
Sindikat profesionalnih igralcev SPINS je predstavil kandidate , med katerimi bo izbran najboljši posameznik sezone. Za igralca leta v 1. SNL kandidirajo Senijad Ibričić, Ricardo Alves in Rudi Požeg Vancaš.
2
Slovenski nogomet
Oglejte si vrhunce prijateljskega obračuna med Mariborom in Kukesijem, na katerem so bili Mariborčani izrazito boljši nasprotniki, saj so si poleg štirih golov priigrali še kup lepih priložnosti.
1
19.6.2018
Slovenski nogomet
Maribor je v Beltincih kar s 4:0 premagal albanski Kukesi, ki bi bil v primeru uspeha Olimpije v prvem krogu evropskih kvalifikacij njen verjetni rival v drugem krogu. Napadalci Maribora v odlični formi.
12
Slovenski nogomet
Iz vodstva Gorice so sporočili, da je mladi bočni branilec Maribora Adis Hodžić že podpisal pogodbo, ki bo v veljavo stopila ob začetku julija in bo veljala do konca leta 2020.
48
Slovenski nogomet
Slovenska prva nogometna liga bo v novi sezoni znova domovala na nacionalni televiziji, ki si je zagotovila pravice za prenašanje tekem. Tekme bo prenašala tudi Planet TV.
21
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Farsična tiskovna konferenca v Mariboru je potrdila, da avtoritete nad Zlatkom Zahovićem ni. Drago Cotar je Zahoviću še enkrat več predal ključe mariborskega kluba, sebe pa vrnil na protokolarno funkcijo.
77
Slovenski nogomet
Adis Hodžić v Mariboru ni imel perspektive, ob kaosu z Zlatkom Zahovićem se je zdelo, da bo klub zapustil kot prost igralec. Zdaj, ko se je dogovoril z Gorico, ga Maribor hoče zadržati.
3
Stran
od 879