OSTALE NOVICE
Stran
od 833
18.2.2018
Slovenski nogomet
Novinec v vrstah Olimpije Rijad Kobilijar meni, da igralec v Olimpiji lahko razmišlja zgolj o nogometu, prepričan pa je, da je postal del velikega in organiziranega kluba.
0
17.2.2018
Slovenski nogomet
Maribor je končal s pripravljalnimi tekmami. Generalko je odigral doma, v Ljudskem vrtu, nasprotniki so bili Celjani. S hat-trickom Luke Zahovića in golom Martina Milca je zmaga ostala doma.
2
Slovenski nogomet
Domžale so na prijateljski tekmi z 2:3 izgubile proti Ferencvaros, končni vtis pa sta nekoliko popravila zadetka, ki so ju Domžalčani dosegli v zadnjih pet minutah tekme.
1
Slovenski nogomet
Dosedanji član Domžal Luka Volarič se je po prekinitvi pogodbe v Domžalah vrnil v Krško, kjer bodo po novem igrali tudi tujci Lior Nesher, Macario Hing-Glover in Nemanja Ahčin.
1
16.2.2018
Slovenski nogomet
Rudar iz Velenja je sklenil pogodbo še z dvema novima nogometašema. Na stadion ob jezeru se selita Hrvat Ante Solomun in liberijski napadalec Abu Kamara, ki je nazadnje igral na Kosovem.
1
Slovenski nogomet
V Domžalah so na zadnji dan prestopnega roka skrčili kader. Pogodbi sta s klubom prekinila Luka Volarič in Jure Matjašič, trije mladi igralci pa odhajajo na posoje po igralne minute.
0
Slovenski nogomet
Olimpija je zimski prestopni rok, ki na koncu niti ni tako zelo zaostal za lanskim, končala s prihodom nigerijskega napadalca Udechukwuja Chineduja, ki prihaja v Ljubljano na posojo iz Nigerije.
46
Slovenski nogomet
Pred zaključkom prestopnega roka se je Dejan Vokić preselil iz Maribora v Triglav, v Gorico pa je prišel hrvaški nogometaš Matteo Tomiček.
0
15.2.2018
Slovenski nogomet
Semir Smajlagić, ki je še brez nastopa v Premijer ligi Bosne in Hercegovine, je danes podpisal štiriletno pogodbo z Gorico. Igral bo s številko 99 na hrbtu.
2
Slovenski nogomet
Pri Olimpiji so se z zgroženostjo odzvali na odločitev NZS, da registrira Alexandruja Cretuja kot novega nogometaša Maribora. V klubu so prepričani, da gre za goljufijo oziroma za elemente kaznivega dejanja.
49
Stran
od 833