OSTALE NOVICE
Stran
od 894
18.8.2018
Slovenski nogomet
Nogometaši Celja bodo imeli danes proti Triglavu priložnost, da po slabem uvodu v sezono vendarle zabeležijo prvo zmago. Na večerni tekmi bo tretje uvrščeni Aluminij gostil Rudar iz Velenja.
0
17.8.2018
Slovenski nogomet
Bizarna epizoda srbskega napadalca Andrije Kaluđerovića v Ljubljani je končana. Eden prvih igralcev, ki so okrepili Olimpijo po izteku minule sezone, odhaja v Indijo, kjer bo odslej igral za Delhi Dynamos.
9
Slovenski nogomet
Trener Maribora Darko Milanič meni, da je Maribor možnosti za napredovanje zapravil že s porazom na Škotskem, razkril pa je tudi, da je bil za izvajanje enajstmetrovke zamišljen Luka Zahović in ne Marcos Tavares.
9
16.8.2018
Slovenski nogomet
Ganski nogometaš Ibrahim Arafat Mensah, ki je bil v minuli sezoni eden najbolj izpostavljenih nogometašev Aluminija, bo kariero nadaljeval pri norveškem Startu.
0
15.8.2018
Slovenski nogomet
Trener Maribora Darko Milanič se zaveda, da bo moral Maribor za napredovanje proti Rangersu pokazati veliko več kot na prvi tekmi ter odigirati tako rekoč popolno tekmo. Jasmin Mešanović meni, da je Maribor bolj kakovostna ekipa.
6
Slovenski nogomet
V Domžalah so našli zamenjavo za Lovra Bizjaka, ki je pred dnevi odšel v Rusijo. Novi član Domžal je postal nekdanji član Kopra Ruben Belima, ki je s svojim novim klubom sklenil dveletno pogodbo.
1
14.8.2018
Slovenski nogomet
Branilec Olimpije Dino Štiglec meni, da bi bil Spartak iz Trnave bolj premagljiv nasprotnik v playoffu kvalifikacij za LE, Crvena zvezda pa bi bila atrakcija, ki jo je precej pokvarila kazen UEFA z zaprtjem stadiona.
2
Slovenski nogomet
Pri Olimpiji so potrdili prestop 16-letnega upa Martina Pečarja, ki bo kariero nadaljeval v vrstah nemškega Eintrachta iz Frankurfta, s katerim je podpisal petletno pogodbo.
0
Slovenski nogomet
Vodstvo Olimpije je na današnji tiskovni konferenci naznanilo sklenitev triletne pogodbe z Zavarovalnico Merkur, ki je postala nov generalni sponzor aktualnih državnih prvakov.
4
Slovenski nogomet
V Domžalah so potrdili prestop napadalca Lovra Bizjaka, ki bo kariero nadaljeval pri zadnjem evropskem nasprotniku Domžalčanov Ufi. Bizjak je z ruskim klubom podpisal štiriletno pogodbo.
2
Stran
od 894