OSTALE NOVICE
Stran
od 825
17.1.2018
Slovenski nogomet
Hrvaški vezist Sanin Muminović zapušča slovenski nogometni prostor, njegova destinacija pa je nadvse nenavadna. Kariero bo nadaljeval v Iraku, kjer bo edini tujec v svojem novem moštvu.
3
16.1.2018
Slovenski nogomet
Pri prvoligašu iz Krškega so danes obelodanili ime dveh novincev, ki bosta v spomladanskem delu sezone branila barve tega kluba. To sta domačin Vekić in Estonec Kulinits.
1
15.1.2018
Slovenski nogomet
Tretji strelec 1. SNL minulo jesen John Mary zdaj zares zapušča Rudar iz Velenja. Kot so v velenjskem klubu že napovedali, se Mary seli v drugo kitajsko ligo, kjer je podpisal dveletno pogodbo.
17
Slovenski nogomet
Danes svojo epizodo v Olimpiji začenja hrvaški branilec Filip Uremović, ki ga Mladen Rudonja napoveduje kot delavnega in ambicioznega nogometaša.
5
13.1.2018
Slovenski nogomet
Celjani so zaključili s prihodi za ta prestopni rok. Kot zadnji je njihovo moštvo okrepil 22-letni desni bočni branilec iz Kopra Jan Andrejašič.
9
Slovenski nogomet
Gorici je s prodajo Rifeta Kapića v Grasshopper uspel eden večjih prestopov, ki so se v zadnjem času zgodili v 1. SNL. Odškodnina po poročanju medijev v BiH znaša pol milijona evrov.
3
Slovenski nogomet
Dosedanji napadalec Triglava Matej Podlogar se v sorazmerno kratkem času že drugič seli v tujino. Kariero bo nadaljeval v vrstah poljskega drugoligaša Olimpie iz Grudziadza.
0
12.1.2018
Slovenski nogomet
Dolgo se je kuhal prestop Rifeta Kapića, ki pa je Gorici zdaj vendarle pomahal v slovo. Nogometaš iz Bosne in Hercegovine bo svojo kariero nadaljeval v Švici, kjer je podpisal za Grashopper iz Zuricha.
5
Slovenski nogomet
V obširnem intervjuju za srbski časnik Alo se je Milan Mandarić razgovoril tudi o Olimpiji. Razkril je, da je v preteklosti v klub vabil Slavoljuba Muslina in da morda odide v tretjo slovensko ligo.
14
Slovenski nogomet
Zlatko Zahović bi se po nakupu novega branilca lahko znova posvetil napadu Maribora. John Mary ostaja njegova velika želja. Napadalec Rudarja še ne gre na Kitajsko, ga bo uspelo dobiti Mariboru?
27
Stran
od 825