Uredništvo    17. marec 2017
Mlado reprezentanco čaka tekma s Hrvaško

Badžim in Gliha prestala sito

Selektor mlade reprezentance Primož Gliha je izbral nogometaše, na katere bo računal na prihajajoči prijateljski tekmi s sosednjo Hrvaško.
SORODNE NOVICE
Reprezentanca se poslavlja od ...
8.12.2017 | Slovenski nogomet
Slovenija v prvem bobnu lige C
7.12.2017 | Slovenski nogomet
France Football: Oblak in Hand...
6.12.2017 | Slovenski nogomet
Rudi Zavrl: Prav je, da je sel...
6.12.2017 | Slovenski nogomet
Kavčič je logičen in hraber iz...
5.12.2017 | Slovenski nogomet
Kavčič bo debitiral proti Avst...
4.12.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Že čez nekaj dni, 23. marca, čaka mlado reprezentanco prijateljska preizkušnja proti vrstnikom s Hrvaške. Selektor Primož Gliha, ki je kljub neuspehu v prejšnjih kvalifikacijah dobil nov mandat, bo tako imel prvo priložnost, da dejansko preizkusi igralce, s katerimi bo jeseni začel nov kvalifikacijski ciklus. 

- Izbranci Primoža Glihe:

Sorčan, Vodišek, Janžekovič, Dedič, Paljk, Krivičič, Kuhar, Žužek, Ožbolt, Repas, A. Pišek, J. Pišek, Badžim, Obrstar, Mate, Gliha, Kramarič, Vokič, Vrbanec, Jugovar, Marinič. Nagoden, Gorenc Stanković

"To bo naš prvi zbor v tej zasedbi, ki je sestavljena iz nove generacijo nogometašev. Pri sestavi seznama smo imeli kar nekaj težav, saj številni nogometaši ne igrajo standardnih vlog v Prvi ligi Telekom Slovenije.

Preizkušnja s Hrvaško bo pravi test, da vidimo kje smo. Soočili se bomo z resnico, čeprav z dvema treningoma v nogah morda niti ni dobro, da se merimo s Hrvati. Slednji imajo namreč odlične posameznike, ki večinoma igrajo v tujini in so že formirani igralci.

Moramo biti skoncentrirani in inteligentni, tako kot je bila predhodna generacija, ki je dala tudi veliko število A-reprezentantov. To je sicer posredno vplivalo tudi na naš uspeh v kvalifikacijah, kar pa je seveda potrebno sprejeti. Mlada reprezentanca je živa materija, spremembe se dogajajo iz meseca v mesec tudi zaradi poškodb in sprememb v tekmovalni formi,
" pred zborom razmišlja Gliha. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE