Uredništvo    16. marec 2017
Slovenska nogometna reprezentanca

Katanec razkril seznam!

V slovensko reprezentanco se vrača Kevin Kampl. Na seznamu selektorja Katanca tudi dva nogometaša Domžal in Milivoje Novaković iz Maribora. Tekma v Glasgowu bo težka in specifična, trdi selektor.
SORODNE NOVICE
Reprezentanca se poslavlja od ...
8.12.2017 | Slovenski nogomet
Slovenija v prvem bobnu lige C
7.12.2017 | Slovenski nogomet
France Football: Oblak in Hand...
6.12.2017 | Slovenski nogomet
Rudi Zavrl: Prav je, da je sel...
6.12.2017 | Slovenski nogomet
Kavčič je logičen in hraber iz...
5.12.2017 | Slovenski nogomet
Kavčič bo debitiral proti Avst...
4.12.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Seznam slovenske reprezentance za tekmo s Škotsko.

Vratarji:
Jan Oblak (Atletico Madrid)
Vid Belec (Carpi)
Jan Koprivec (Anorthosis)

Branilci:
Boštjan Cesar (Chievo)
Boštjan Jokić (Ufa)
Luka Krajnc (Frosinone)
Miha Mevlja (Rostov)
Miral Samardžić (Akhisar Belediyespor)
Aljaž Struna (Carpi)
Andraž Struna (Hearts)
Matija Širok (Domžale)

Vezisti:
Valter Birsa (Chievo)
Matic Črnic (Rijeka)
Kevin Kampl (Bayer Leverkusen)
Rene Krhin (Granada)
Jasmin Kurtić (Atalanta)
Žan Majer (Domžale)
Nik Omladič (Eintracht Braunschweig)
Benjamin Verbič (Kobenhavn)
Miha Zajc (Empoli)

Napadalci:
Robert Berič (St. Etienne)
Roman Bezjak (Rijeka)
Josip Iličić (Fiorentina)
Milivoje Novaković (Maribor)
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 115
<< < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... > >> Starejši naprej | Novejši naprej
miha12 17.3.2017, 17:51 Prijavi komentar
Koga pa naj krivimo? Celje, Kranj, Koper, novo mesto? Pa saj tam nič ni. Vsi glavni so v lj. Pa s tem ko nekdo "krivi lj" ne misli da sta ti pa pejo pobasala milijone. Veliko teh mandeljcev v lj je iz periferije. Ampak sedeži pa so vsi v lj, nekateri celo na silo preseljeni tja (tudi kriminal pozna sinergijo;). In če ravno ne tiščiš glave v pesek ti je jasno kje smrdi riba :)
Werder Lunik 17.3.2017, 15:37 Prijavi komentar
Nikjer nisem dejal, da je karkoli od tega res. V bistvu ni velika skrivnost, da je tega OGROMNO. Samo zakaj mora že bit za vse kriva Ljubljana? Sej mene samo to moti, da se nekateri že prebudite z mislijo:"Sovražim Ljubljano!" Ko zmanjka bencina na poti v službo je kriva Ljubljana. Ko ni ničesar v hladilniku - kriva Ljubljana! Ko se ne dvigne takrat ko bi se moral - krivimo Ljubljano! Življenje nima smisla - seveda je kriva Ljubljana! No, to je tisto kar mi ni jasno, od kje jih jemljete. Res ne bi dejal, da je neka bistvena razlika med stopnjo skorumpiranosti kamorkoli pogledaš. Zgolj več sredstev se obrača v osrednji regiji, kar pa še ne pomeni, da je gledano v odstotkih kaj bistveno bolj (ali manj) umazanije kot drugje. Pa na koncu vedno znova s prstom kažete izključno na LJ. Kot da obstajajo samo zato, da delujejo proti nekomu..
miha12 17.3.2017, 09:49 Prijavi komentar
@Werder Lunik seveda. v sloveniji ni korupcije in nepotizma, vsi so čisti, NZS pa je vzor transparentne in etične organizacije. življenje je lepo, če seveda živiš v ljubljani...
sammy13 17.3.2017, 09:21 Prijavi komentar
@Werder Bluziš, podobno kot Katanec. Če se boš šel s Škoti pretepanje, kakšna je verjetnost, da boš tekmo dobil? A ni Maribor prav v tej sezoni pokazal, kako se igra proti Škotom. Sračko pa v bistvu pravi, da bo z njimi igral na način kot jim ustreza. Človek je ja zabit ko noč. Ko gre za malega Zahoviča relativizira 1.SNL, a ko gre za Široka in Majerja (ki je letos pokazal kaj točno??), pe je SLO liga OK? Kdaj je Bezjak nazadnje igral kakšno resno tekmo? Jokič je v zadnjega pol leta odigral koliko tekem? Srečko je in ostaja nesposoben, neinteligenten, konflikten, narcisoiden in nerazgledan debil.
retep 17.3.2017, 08:24 Prijavi komentar
Korl, če ne bi bilo tega -fenomenalnega- ČE-ja, bi vsa dogajanja na našem vesoljnem občestvu bila povsem drugačna. - Če- tedaj ne bi prišlo do spora med Katancem in Z.Zahovićem je velika verjetnost, da bi Luka bil danes vsaj na spisku. Zamisli ?! Šporar ali denimo Zajc, lahko tudi Burgič ali Volaš, bi dosegala v letošnjem prvenstvi več kakor en zadetek na tekmo ter število golov in doseženih na ta naćin kot smo jih videli od Luke....Si prepričan, da ne bi bila zraven na spisku. Pomeni, da ima tudi teorija zarot včasih (celo ) neko logično osnovo, ker - ČE- bi ne bilo tako...
Werder Lunik 17.3.2017, 07:30 Prijavi komentar
OK, dajmo si za izhodišče ponovno vzet mantro, da Katanec obstaja zgolj zato, da uničuje mariborski nogomet itd. Zakaj so potem vsi omenjeni (razen Zahota) že bili vpoklicani in dobili priložnost? A ne bi bilo bolj smiselno, da jih sploh ne bi vpoklical in se tu zgodba konča? Zakaj so tokrat določeni manjkajoči? Očitno jih ne vidi za potrebe te tekme. Vsekakor bo veliko 'pretepanja' in bodo do izraza prihajali fizični atributi, ne tehnika. Nasploh dvomim, da bo za lepo igro kaj veliko prostora. No, če se vrnemo na izbor - Katanec bi LAHKO poklical ogromno igralcev; kolikor smo majhna država imamo vseeno čisto soliden bazen igralcev, ki bi lahko kandidirali za vpoklic. Ampak dejmo bit realni, a je sploh kakršenkoli dvom glede prve enajsterice? Si kdo upa dvomit, da Oblak ne bo začel tekme v golu? Da Cesar in Mevlja/Samardžić ne bosta osrednja branilca in da Jokič ne bo na levem boku? Za desnega se da malce špekulirat, zna bit da bo Aljaža Struno porinil tja, kjer je že dobil prilik, sploh zaradi fizične moči. Dejansko kdo verjame, da Krhin ne bo na zadnjem veznem in da ob njem ne bo igral Kampl, da v preostalem delu ekipe ne bo Birse, Kurtiča, Bezjaka, Iličića pa kakega Verbiča? Srečko ima prvo postavo praktično zacementirano, za popravke je zelo malo prostora in kogarkoli bi že klical, bi bila zelo majhna verjetnost, da bi dejansko začeli. (razen zaradi poškodb/kartonov prej omenjenih) Ker očitno pričakuje 'fight' s Škoti, je klical take kot jih je. Igrali bodo še vedno isti bolj kot ne. Edino kar res preseneča je recimo vpoklic teh Domžalčanov, ampak brez skrbi - igrišče bosta gledala zgolj s klopi ali tribune. Sam se strinjam edino glede tega, da zna bit reprezentanca res nekakšen 'poligon za navijanje cen igralcev in je vodena po raznih menedzerskih notah' Nimam trdnih dokazov za to, ampak vse preveč tega se je dogajalo (pa ne samo pod Katancem, tudi pred njim) da ne bi vse skupaj delovalo verjetno.
curumo 17.3.2017, 01:11 Prijavi komentar
Jaz še vedno ne razumem zakaj Zahoja malega ni zraven iz 'drugorazredne lige', Majer pa Širok pa sta ...
legenda 123 16.3.2017, 23:58 Prijavi komentar
tady to itak
pejo2310 16.3.2017, 23:25 Prijavi komentar
teorija zarote st.11
tady 16.3.2017, 23:21 Prijavi komentar
SE vedno pa mislim da je Slovenska reprezentanca poligon za navijanje cen igralcev in pa vodena po raznih menedzerskih notah! Zanimivo je da recimo Balkovec ki igra v izjemni formi ni vpoklican v Reprezentanco a Luka Krajnc nonstop zraven?!Klice 5 CB :Cesar,Mevelja,Struna,Samardzic in Krajnc !LE kam se stekajo njegove premije za vpoklic in kdo stoji za njim???!!
<< < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... > >> Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE