Uredništvo    10. avgust 2018
Nogometna zveza Slovenije je imenovala novega generalnega sekretarja

Martin Koželj novi generalni sekretar NZS

Nogometna zveza Slovenije ja na odgovorno mesto generalnega sekretarja ustoličila širši javnosti manj znanega Martina Koželja, ki se je poprej na zvezi ukvarjal z vprašanji na področju varnosti in integritete.
SORODNE NOVICE
Slovenija je padla v zahtevno ...
6.12.2018 | Slovenski nogomet
Modrić uresničil 60-letne jugo...
4.12.2018 | Slovenski nogomet
Finale Madžarski, Maribor s te...
3.12.2018 | Slovenski nogomet
UEFA: Slovenija bo gostila Eur...
3.12.2018 | Slovenski nogomet
Matjaž Kek bo nehote živel Kat...
3.12.2018 | Slovenski nogomet
Slovenija s Kekom prvič doma 2...
3.12.2018 | Slovenski nogomet
(foto: nzs.si)
Izvršni odbor NZS je na včerajšnji redni seji na mesto generalnega sekretarja zveze imenoval Martina Koželja, ki bo 16. avgusta uradno nastopil funkcijo in nasledil svojega predhodnika Marka Vaupetića, ki je zaradi izzivov v zasebnem podjetju odstopil s položaja.

Koželj je na NZS zaposlen od leta 2016, poprej je bil zaposlen na policiji. Doslej je bil na zvezi zadolžen za vprašanja, ki se tičejo področja varnosti in integritete igre.

"Znanje in večletne izkušnje pri delu z ljudmi in vodenjem delovnih skupin bo tako prenesel v okolje nogometne zveze, pri čemer v ospredje postavlja dobre medsebojne odnose in pomembnost razvoja kompetenc posameznikov. Koželj bo nadaljeval delo svojih predhodnikov in poglobil sodelovanje NZS z medobčinskimi nogometnimi zvezami, klubi, sodniki, trenerji in ostalimi nogometnimi deležniki. Prepričan je, da lahko s skupnimi močmi slovenski nogomet razvijamo in ohranjamo na najvišji ravni.," so zapisali pri NZS:
 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
trmast 10.8.2018, 12:18 Prijavi komentar
Kdo je to? Nekdo, ki ga je kot piščanca koklja izvalilo omrežje, ki obvladuje NZS. Tako se v tej organizaciji javnega interesa delijo službe in službice: nepotizem in klientelizem sta z roko v roki pripeljala mnoge iz "znanih družin" in kdor hoče uživati sadove nogometa, mora kimati. Javnin in transparentni razpisi? Ne se hecat. Javno in transparentno kadrovanje? Slaba šala. Pa ne, da bi novem (bivšemu policistu....) izdelku kadrovske kuhinje odrekal vnaprej karkoli, samo človeku je slabo od vseh teh prisklednikov in kimavčkov, ki za dobre službice, službena vozila, vožnje z reprezentanco ipd. ugodnosti lepo desetletja vzdržujejo režim, ki je postal pojem športne oligarhije. Kos jim je edino stara šola ala Jasnič, Kocjančič in podobni večni liki naše športne sfere (tistega dela kjer se deli denar in lepo potuje po svetu ipd.). Čestitke!
filerane1978 10.8.2018, 11:00 Prijavi komentar
kdo je to
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE