Uredništvo    10. november 2017
Selektor mlade reprezentance po zmagi proti Črni gori

Menjave so odločile tekmo

Selektor mlade slovenske reprezentance Primož Gliha meni, da je bil ključ do zmage proti Črni gori v menjavah ob polčasu, sta sta tako Jan Mlakar kot Matic Vrbanec zadela v polno.
SORODNE NOVICE
Če ne bo Kavčič, bo presenečen...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Francoske zvezde so bile prehu...
13.11.2017 | Slovenski nogomet
Pogovori se bližajo koncu
11.11.2017 | Slovenski nogomet
Pomembna zmaga mladih upov
9.11.2017 | Slovenski nogomet
Generacijska razpoka
8.11.2017 | Slovenski nogomet
Gliha računa na napadalce
7.11.2017 | Slovenski nogometSlovenska reprezentanca do 21 let je včeraj v Novi Gorici še drugič premagala Črno goro in si tako zagotovila odlično popotnico za ponedeljkov obračun proti zvezdniški izbrani vrsti Francije. Slovenija je oba zadetka dosegla v drugem delu igre, oba gola pa sta dosegla igralca, ki sta v igro vstopila v nadaljevanju - Jan Mlakar in Matic Vrbanec.

"Tekma je bila identična tisti v Podgorici, z eno veliko izjemo – mi smo bili tokrat izdatno oslabljeni, saj nam je manjkalo 6, 7 standardnih igralcev. V polno smo zadeli z menjavama, saj smo na ta način tekmo obrnili v svojo korist. Fantje so pokazali veliko mero discipliniranosti, želje in pravega odnosa do slovenskega dresa. Sedaj nas čaka obračun s Francijo, ki bo nagrada za fante. Nimajo kaj izgubiti, tako da lahko samo uživajo. Obračun z evropskimi prvaki si zaslužijo za dolgotrajno in trdo delo, ki so ga vložili v nogomet," je po tekmi povedal selektor mlade izbrane vrste Primož Gliha.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE