Uredništvo    27. april 2012
Miloš Kostič je skrčil seznam

Ostalo jih je še 20

Selektor slovenske reprezentance do 17 let Miloš Kostić je skrčil seznam nogometašev za evropsko prvenstvo na 20 imen. Prečrtati bo moral še dva nogometaša.
SORODNE NOVICE
Hotić: Maribor me je naučil tr...
19.10.2018 | Slovenski nogomet
Slavoljub Muslin znova zavrnil...
18.10.2018 | Slovenski nogomet
Milanič: Zanima me le Maribor
18.10.2018 | Slovenski nogomet
Prvi favorit je Matjaž Kek
18.10.2018 | Slovenski nogomet
Analiza: Pet Kavčičevih napak
18.10.2018 | Slovenski nogomet
Anketa: Mijatović ne uživa vaš...
18.10.2018 | Slovenski nogomet
(foto: nzs.si)
Evropsko prvenstvo do 17 let je pred vrati in medtem, ko štadioni že dobivajo končno podobo, so reprezentanti zapustili pripravljalno bazo v Moravcih in se bodo po dnevu premora jutri ponovno zbrali v Mariboru. Ob tem je selektor Miloš Kostić seznam dvaindvajsetih igralcev skrčil na dvajset.

Slovenija se bo slovenskim ljubiteljem nogometa na domačem prvenstvu prvič predstavila 4. maja v Mariboru, ko se bo ob 20:15 v Ljudskem vrtu pomerila z Nizozemsko. Do dvoboja z branilci naslova pa selektorja Slovenije čaka še kar nekaj neprespanih noči. Pričakovanja so namreč vedno večja, da je evropsko prvenstvo res pred vrati pa še dodatno dokazujejo telefonski klici na Nogometno zvezo Slovenije kot tudi na uradnega železniškega prevoznika, Slovenske železnice, saj je zanimanje skupin za prevoz na tekme ogromno.

Kostič, ki je bil z opravljenim na pripravah v Moravcih zadovoljen, je z mislimi že usmerjen na Nizozemsko, s seznama 22 igralcev pa je prečrtal tri imena, dodal pa novo moč. Tako se je zahvalil nogometašu Olimpije Kristijanu Šipku, vratarju Brava Benjaminu Mesiču in branilcu Kopra Janu Andrejašiču, med dvajseterico pa ob Zabretu na vratarsko mesto vpoklical še vratarja Kopra, Zokija Cvetkoviča. Do začetka turnirja se bo Kostić primoran odpovedati še dvema igralcema, saj bo v skladu s pravili tekmovanja na tekmo z Nizozemsko lahko prijavil le osemnajsterico.

- Seznam igralcev:

Vratarja:
Gregor Zabret (Domžale), Zoki Cvetkovič (Koper)

Branilci:
Simon Hvastija (Bravo), Haris Heljezovič (Bravo), Emir Dautovič (Maribor), Damjan Vukliševič (Maribor), Dino Paljušič (Zagreb), Tilen Klemenčič (Triglav)

Zvezni:
Sven Dodlek (Maribor), Petar Stojanovič (Maribor), Daniel Vujčič (Maribor), Dino Hotič (Maribor), Domen Črnigoj (Koper), Bine Kavčič (Hit Gorica), Domen Rupnik (Interblock)

Napadalci:
Bian Paul Šauperl (Maribor), Luka Zahovič (Maribor), Maks Barišič (Koper), Roy Rudonja (Sheffield Wednesday), Tobias Mencigar (Domžale )

Vir: NZS.si
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
mateo 28.4.2012, 09:04 Prijavi komentar
27_kobra ja to je mali Zaho jap.Kaj pa vem,jaz sem ga 1tekmo gledal,pa je kar dober.Je zelo hiter,in tehnično podkovan,zna iz različne pozicije zabit kakšen gol,kaj več pa nebi znal povedat za njega.No da ima enih par nogometnih šol skozi,mora nekaj znat ne :D
Solskjaer 28.4.2012, 02:48 Prijavi komentar
milim da je poškodovan..
sasom1221 28.4.2012, 00:33 Prijavi komentar
zakaj pa ni benedecica not k je pri milanu?
borisp 27.4.2012, 21:49 Prijavi komentar
Tko ko preberem par priimkov se mi zdi, da to postaja šport za izbrance
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE